sureshot Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 zdroj Only 250 pieces will be made. Movement: Automatic, LV Caliber 171 (base Dubois Depraz,) Swiss Made Power reserve: 42 hours Case material: Stainless steel Bezel material: Stainless steel Case size: 44.00 mm Dial: Black and blue Numerals: Arabic Hands: Steel Water resistance: 100 meters Strap: Black rubber Crystal: Sapphire Case back: Sapphire
Helex Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Určitě budou skvělý a drahý, ale pro mě už jsou to fakt fashion hodinky, zejména to V na ciferníku je dorazilo!
Josef01 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Nějaké hodinky se mi od nich líbí, tohle je děs.
Jeremy Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 To je jako sednout si do auta KOH-I-NOOR, nebo nosit trenýrky Granko.Navíc je to značka pro holky a jen asi 4% mužské populace.
Josef01 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) No tak to není, LV mají kalibr inhouse, vlastní firma LVMH už v názvu nese Moët a Hennessy a navíc, což je podstatné vlastní i Zenith, takže to není žádné ořezávátko KOH-I-NOOR a její šéf (mimochodem i šéf Dior) je 7 nejbohatší muž světa. P.S. Ještě doplním, že vlastní mimo jiné i Tag Heuer a Hublot, takže má s hodinkama opravdu hodně společné.... Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem Josef01
Jeremy Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 No tak to není, LV mají kalibr inhouse, vlastní firma LVMH už v názvu nese Moët a Hennessy a navíc, což je podstatné vlastní i Zenith, takže to není žádné ořezávátko KOH-I-NOOR a její šéf (mimochodem i šéf Dior) je 7 nejbohatší muž světa. P.S. Ještě doplním, že vlastní mimo jiné i Tag Heuer a Hublot, takže má s hodinkama opravdu hodně společné.... Ale jó - některej z akcionářů Granka třeba taky vlastní kus primu. Co já vím.. Jen nevím, proč nevyužívat ty brandy tak nějak rozumně. Jedinej důvod, proč hodinařinu rozšiřovat do světa klientů LV zřejmě je, že část z nich jsou ignoranti, kteří by se ke slušným hodinkám jinak nedostali. Ale předpokládám, že takoví lidé na našem fóru nejsou..
Cyber Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 No tak to není, LV mají kalibr inhouse, vlastní firma LVMH už v názvu nese Moët a Hennessy a navíc, což je podstatné vlastní i Zenith, takže to není žádné ořezávátko KOH-I-NOOR a její šéf (mimochodem i šéf Dior) je 7 nejbohatší muž světa. P.S. Ještě doplním, že vlastní mimo jiné i Tag Heuer a Hublot, takže má s hodinkama opravdu hodně společné.... Myslíš Tag Heuer brýle? nebo Hublot lyře?
Cyber Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Nějaké hodinky se mi od nich líbí, tohle je děs. Všechno je děs
StanoBare Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) od cias kedy Vancouver Canucks mali dresy a nohavice s desne vyraznym "V" to so mnou pri podobnych veciach dosti cuka. Takze pripojim sa - nepaci sa....ale inak Vuitton vie aj napaditejsie - vid priklad uz tu spomenuteho Tambour Spin Time modelu. edit: ach - viutton - vuitton Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem StanoBare
rorda Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Ano, spíše více fashion hodinky blíže třeba Hugo Boss hodinkám než tradičním značkám ... Tohle by mě snad oslovilo jako sportovní hodinky jen v případě, že by to mělo inhouse a stálo to zlomek ceny, než stojí ...
Josef01 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Tak jasně, já je neobhahuju, je to modní značka i když cenově naprosto jinde než Hugo Boss, který koupíš za pár kaček v každém nákupním centru. Ty výše zobrazené hodinky mají kalibr LV Caliber 171 (automat). Mě se celkem líbí edice speedy (zřejmá inspirace u TH Monaco), cena cca 4 tis. USD, tedy stejná jako u TH.
I.AM.NOT Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Určitě budou skvělý a drahý, ale pro mě už jsou to fakt fashion hodinky, zejména to V na ciferníku je dorazilo! Souhlasím i nesouhlasím, vzhledem k tomu že pod LV spadá i TAG Heuer nebo Zenith, tak tady by se dalo polemizovat o tom, jak moc zasahují do výroby hodinářské kapacity a jak moc designéři. Jinak kýč jak bič.
Matthew Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 taky hlasuju pro kufr, tohle se mi nelíbí...
Bert Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 To od nich budu raději nosit kabelku, než hodinky! :-)
Frantik Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 To od nich budu raději nosit kabelku, než hodinky! :-) Tu už nosíš ne?!?!?
Bert Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Tu už nosíš ne?!?!? Bohužel ne, tu mi přece tehdá nad ránem ukradli v tom podniku, kam jsi mne pozval. ..... eee.... ústřice .... ???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se