Olafson Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Diky Kluk jako buk, radost dělají nesmírnou. Jaké Orisky jsi měl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Diky Kluk jako buk, radost dělají nesmírnou. Jaké Orisky jsi měl? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34841-kolko-je-tu-majitelov-orisiek/page-19&do=findComment&comment=2188619 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Výměna černých za modré. Nechci říkat že jsou to definitivní hodinky, ale je to blízko. Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 (upraveno) Skusil som dokúpiť kožený opasok. Vizuálne k aquisom mi viac sedí ťah ale co sa týka komfortu nosenia tak toto je omnoho príjemnejšie. Veľká nevýhoda je ze sa remeň musí kúpiť priamo od Orisku co je celkom raketa. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Upraveno 7. března 2020 uživatelem galos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Este jedna Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Ahoj,ačkoli jsem byl pevně přesvědčený, že tento můj první příspěvek na fóru bude do jiného vlákna, tak moje první Hodinky s velkým H jsou ORISky... Přišel jsem k nim jak slepej k houslím, ale stále se jimi kochám a nemohu se na ně vynadívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Trošku to tady oživím.. Dnešní rychlocvak pří zpáteční cestě od Jeronima, kde se jim dostalo nejlepší péče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Co ti s něma Jeronimo prováděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Čas letí, takže bylo třeba na nich udělat regulaci chodu... Plus měli malou bolístku v podobě uvolněného indexu, taktéž opraveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Díky. Asi mu taky pošlu svoje na poštelovaní. Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Posli, budou v dobrých rukou.. Moje teď dělaji 2s/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Novej chevron - https://www.crownandbuckle.com/chevron-adjustable-night-harvest.html , zajímavě řešený "nato", lépe to sedí, dobře se to nosí, barevně to ladí. Hodit se to bude i na Moony.. Tak jen tak pro inspiraci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokodyyl_ Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Ahoj, taky přidám svoji radost. Aquis Regulateur Der Meistertaucher na rejnokovi Myslím, že jim to spolu sluší. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Před hodinou, Krokodyyl_ napsal: Ahoj, taky přidám svoji radost. Aquis Regulateur Der Meistertaucher na rejnokovi Myslím, že jim to spolu sluší. Před hodinou, Krokodyyl_ napsal: Ahoj, taky přidám svoji radost. Aquis Regulateur Der Meistertaucher na rejnokovi Myslím, že jim to spolu sluší. Sent from my iPhone using Tapatalk pekna praca, kto ho usil? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokodyyl_ Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Přes eBay jsem našel nějakého chlapíka ve Vietnamu. Komunikace je trošku pomalejší a trvalo to něco přes měsíc, ale výsledek za to stojí a to nemluvím o tom, že to udělal téměř za polovinu co chtěli ostatní i přes to, že to udělal, úplně na zakázku - druh šití, barva kůže, barva nitě, tvar i rozměry, atd. A to nemluvím o tom, že evropské ceny jsou cca o dvě třetiny jinde...Nechci mu tady dělat reklamu, ale naprostá spokojenost, ještě určitě budu chtít zkusit nějakou jinou exotickou kůži... kdyby někdo chtěl kontakt, tak můžu poslat soukromě...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Myslim ze toto bude zaujimat viacerych. Ja som nieco skusal zohnat na Aquisy a nakoniec som sklopil usi a kupil si original s preklapackou za raketu. Kontakt sukromne urcite poprosim. Vopred vdaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 tak moje prvni Orisy a dva rychle postřehy ...ta překlápěčka je gienialni a guma voní po vanilce.... a vlastně je suprova celá, tím jak se výrazně zužuje. Hodinky... barva půlnoční modrá je úžasná a jsou lehoučké a pohodlné jak papuče po dědovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 před 15 minutami, farkyostrava napsal: tak moje prvni Orisy a dva rychle postřehy ...ta překlápěčka je gienialni a guma voní po vanilce.... a vlastně je suprova celá, tím jak se výrazně zužuje. Hodinky... barva půlnoční modrá je úžasná a jsou lehoučké a pohodlné jak papuče po dědovi :-) Řemínky z kaučuku téměř vždy voní po vanilce, např. od Traser nebo Luminox voněly extrémně moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 no Farky, nech sa paci, pekny vyber:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Šiel si do 39 alebo 43?Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se