Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 216
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo, oba cédéčka které vydali a v navíc v originále :smile_anim: .

ááááááá, panáček srší vtipem :D a když už nemáš ty naše Orlíky, víš něco o vojenských hodinkách? - bych potřebovala radu,ale nikdo mi tam neodpovídá :crying_anim:

Odesláno

Já jsem svoje Orlíky právě rozbil kladivem, protože se bojím žen a měl jsem strach, že mě Matylda-Kateřina kvůli nim někde na srazu přefikne.

Toho se bát nemusíš, na sraz se hned tak nechystám :smile_anim: a o fikání jde jen vám chlapům - mě jde čistě o Orlíky :P

Odesláno (upraveno)

To tady asi nikdo... Tady se řeší auta, boty, hudba, hadry...

no já si to hned myslela, škoda...asi dám na svůj 6 smysl :oneeyed02: nebo sedmý?

Upraveno uživatelem matylda2011
Odesláno

Toho se bát nemusíš, na sraz se hned tak nechystám :smile_anim: a o fikání jde jen vám chlapům - mě jde čistě o Orlíky :P

Tak tomu říkám jít rovnou na věc, žádné zástěrky, žádné sliby :smile_anim: :notworthy:

Odesláno

Ano, myslím že na Bohnice by to už stačilo.

Za pár dní ........................zpráva ošetřujícího lékaže .......................anamnéza: "na každou otázku reaguje větou - A máš Orlíky brouku?"

Postup léčení : " sehnat maketu mláděte orla skalního a třít následně nohy froté ručníky"

Návštěvník Kamil
Odesláno

- máš Orlíky? :crying_anim::D

- mě jde čistě o Orlíky :P

Které by se ti líbily?

post-147-030645500 1294871060.jpg

Odesláno (upraveno)

Které by se ti líbily?

Vidíš Staníku, to je slovo chlapa :smile_anim:

Můžu se zlehka rozpočítat do 4?

Vyšlo mi číslo 1, co bude dál? :guitar:

Odesláno

Hehe, kdyby to nebyla holka, tak by hned na první stránce padlo obvinění z honění 50 příspěvků :)

Jinak já Orlíky nemám, ale přítel Nguyen z tržnice říkal, že bez problému sežene. Zítra za ním skočím, stejně tam musím pro rejži.

Odesláno (upraveno)

Hehe, kdyby to nebyla holka, tak by hned na první stránce padlo obvinění z honění 50 příspěvků :)

Jinak já Orlíky nemám, ale přítel Nguyen z tržnice říkal, že bez problému sežene. Zítra za ním skočím, stejně tam musím pro rejži.

hehe tak za

1) jsem ani nevěděla, že by se tady měly příspěvky nahánět, když jsem toto tady zakládala

2) já chtěla smysluplné vlákno a bláhově jsem si myslela, že se tady se mnou budete bavit krapet normálně

a

za

3)až budeš mít Orlíky od přítele Nguyena, tak mu řekni, že mu za ně seženu zrna co hrdlo ráčí :whistle:

4)jestli to je vietnamský občan (jakože je), tak od těch kupuju max.papuče

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...