Josef01 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Uvidíme, vzhledem k tomu, že se u nás jedny koupily v NOS stavu za 60 tis. tak jsem zvědav.
Návštěvník Snow Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Cena asi není úplně nereálná Vážně ?
Petr_P Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Marketingová ukecanost je ale stále na výši, cituji: "Ručičky jsou opatřeny mírně radioaktivní flourenesceční barvou - Prvně použito ve východním bloku". Pominu drobnost, že v Československu se tehdy prohánělo tisíc ?Migů? a tisíce tanků a jiné obrněné techniky, které měly na cifernících u nás tehdy vyráběných přístrojů (včetně hodin) radioaktivní svítivou barvu (nemluvě o všemocném SSSR, kde to cpali i do hodinek už před 2. světovou válkou). Ale slovo ?mírně radioaktivní? u nátěru na bázi Ra226 je pomalu na žalobu za klamavou reklamu a uvedení v omyl zamlčením skutečnosti, které mohou vést k poškození zdraví kupujícího nebo jeho vystavení postihu až ho chytnou celníci na letišti s takovouhle radiační nádherou. Pokud chce někdo (kde je zakladatelka tohoto vlákna?) stáhnout cenu v privátním jednání nebo zkusit ?přesvědčit? prodávajícího nabídku stáhnout úplně, tak mu někdo prosím pošlete ?atomový? zákon č. 18/1997 Sb., podle kterého každá ?manipulace? (natož komerční prodej) jaderného materiálu a zdrojů ionizujícího záření podléhá schvalování Státním úřadem pro jadernou bezpečnost ČR (SJÚB ČR). O žádných výjimkách na sběratelské antikvární předměty nevím. Je to sice trochu radikální výklad, ale tahle paní skutečně nezná bratra.
hirsch Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Každopádně právě jsem se díval a počet shlédnutí je na magický hranici 2000!
Apep Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 A o nové (resp. zánovní ) nikdo zájem nemá, zatím.
matylda2011 Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 A o nové (resp. zánovní ) nikdo zájem nemá, zatím. Divíš se snad?
hirsch Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Znova jsem díval na inzerát a přijde mi trochu divný, proč prodejce neudělal fotku dýnka a proč neuvedl výrobní číslo, píše jen obecný tvar 65- xxx
Honza.manta Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Znova jsem díval na inzerát a přijde mi trochu divný, proč prodejce neudělal fotku dýnka a proč neuvedl výrobní číslo, píše jen obecný tvar 65- xxx Kontaktoval jsem ho mailem, že bych si rád hodinky prohlédl osobně a případně i rád hovořil o reálné ceně a odpověděl mi pro mne dost nepřehledně, budu si to muset přelouskat víckrát, než budu reagovat, ale v kostce - - buď pošle detailnější fotky a to i strojku a dýnka a zkusí si sehnat i ověření z Eltonu - nebo si pronajme bezpečnostní schránku v bance, kde umožní všem zájemcům osobní prohlídku, ale pak bude od všech zájemců o prohlídku chtít zaplatit podíl z ceny za schránku. Trochu mi tento postup hlava nebere. Každopádně zatím prý prodlouží aukci a pak se uvidí.
diver60 Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Znova jsem díval na inzerát a přijde mi trochu divný, proč prodejce neudělal fotku dýnka a proč neuvedl výrobní číslo, píše jen obecný tvar 65- xxx To je prece jasny bud je to jeden ze znamych majitelu a nebo proste nechce z nejakych duvodu cislo zverejnit.
Tudorovec Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Řekl bych že ty Orlíky prodává profi překupník a ta amatérskost aukce včetně jejího zmateného popisu a rozmazaných fotek (nechce aby jste si kopírovali a slintali nad nima..) je záměrná,plánovaná,ale přehnaná a proto rozpoznatelná. Bezpečnostní schránka v bance tuto úvahu spíše potvrzuje. I proto není uvedeno výrobní číslo hodinek,z důvodu zachování jakési exlusivity pro případné zájemce. Kdybych je někde našel doma v šuplíku a chtěl je prodat opravdu z důvodu stěhování a znám jejich hodnotu ,tak je snad nafotím co nejlíp a pokud toto neumím,tak někoho požádám i kdyby to něco stálo. A nemá k tomu ani krabičku a návod,tak vo co mu jako de?
Petr Svetr Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Co nejvíc peněz za co nejméně námahy. O to jde .
hirsch Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Tak ke zhroucení serveru Aukro v posledních minutách nedošlo, aukce skončila bez příhozů .....
stanik73 Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Tak ke zhroucení serveru Aukro v posledních minutách nedošlo, aukce skončila bez příhozů ..... Ale 3700 shlédnutí je sakra dobré číslo....
hirsch Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Ale 3700 shlédnutí je sakra dobré číslo.... To bez pochyby!!! Osobně tipuju, že kupující obdržel i dost mailů s návrhem nižší ceny v případě neúspěšné akce...
tharvi Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Ahoj Prim(aci), mohli by jste mi vysvetlit rozdil mezi temito hodinkami? Rad bych vedel podrobnosti. Dekuji
Honza.manta Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Ahoj Prim(aci), mohli by jste mi vysvetlit rozdil mezi temito hodinkami? Rad bych vedel podrobnosti. Dekuji Obr.1: původní Orlíky Obr.2: reedice Orlíků se strojkem v automatu který ani není z produkce Eltonu
Bert Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 je na nich všechno úplně jinak, kromně toho názvu. Popis rozdílů (viditelných i neviditelných) by vydal na stránku. Najdi si na titulce Kamilův článek o Orlících.
organic Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Jen komentář, obr.1 nejsou původní Orlíky ale limitka 2010. Jinak hledej Tady a Tady Obr.1: původní Orlíky Obr.2: reedice Orlíků se strojkem v automatu který ani není z produkce Eltonu
Josef01 Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 (upraveno) Teda 2 odborníci na Orlík a nepoznají že první hodinky nejsou původní, ale nová limitka, dneska bude asi na silnicích nebezpečno Mě by ale zajímalo, kdo vyrobil ty druhé hodinky! Upraveno 31. března 2011 uživatelem Josef01
tharvi Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 To mne zaujalo. Jak je mozne, ze to neni z produkce od Eltonu? Nechapu to... Obr.1: původní Orlíky Obr.2: reedice Orlíků se strojkem v automatu který ani není z produkce Eltonu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se