bandicoot Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 PNS, když jsem po svátcích byl s prolitým sklem v kontejneru , tak jsem si říkal, že tohle rozchlastání zkrotit do normálního režimu bude složitý.
PNS Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 hm tak já od vánoc dvakrát balantines, dvě tulamorky, náká vodka , jagemaister a to fšecho co jsem dostal a furt je to zavřený..............není to divný? Nejsem nějakej divnej ? nemáš teplotu??
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) asi mám protože když si dám panáka tak se okamžitě orosím.ale pak po druhým třetím to už jde.... Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem mondeo2
African Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Já, když ty láhve jednou týdně také házím do kontejneru, tak si občas v hlavě dělám kalkulaci, kolik pak to stálo" Nedělejte to kluci!! Za rok by to byli vcelku slušné hodinky No jinak Harry mě udělal radost, porazil zloduchy, můžu klidně spát" Jsem fifos, tak se mějte kluci moc fajn a zase někdy ve virtuál hospůdce, třeba zítra PNS, když jsem po svátcích byl s prolitým sklem v kontejneru , tak jsem si říkal, že tohle rozchlastání zkrotit do normálního režimu bude složitý.
PNS Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 PNS, když jsem po svátcích byl s prolitým sklem v kontejneru , tak jsem si říkal, že tohle rozchlastání zkrotit do normálního režimu bude složitý. žejo?? u mně to samý, ale nakonec to nebylo tak zlý, za poslední týden jsem si nalil jen včera a dneska
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 jo jestli si u těch dřevorubců něco neusekneš až budeš házet Machra..................
bandicoot Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 za poslední týden jsem si nalil jen včera a dneska Tak to jsem si oddych, že jsem pořádku. Přesně tohle jsem si v úterý říkal taky.
PNS Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Tak to jsem si oddych, že jsem pořádku. Přesně tohle jsem si v úterý říkal taky. Tak to jako bacha, brát mě jako vzorek normálnosti, by mohlo bejt pěkně ošemetný
Filip.J Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Granta Casket cosi mám na zítřek, to jsem sám doma
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 to jsou kecy toulal jsem se po aukru tak kdo to je http://aukro.cz/obrovska-sbirka-hodinek-prim-celkem-126-kusu-i3875756140.html
Hasňa Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Ja zase ctu vsechno co je na siti o Nikonu D610 a Sony a7. Nemuzu se rozhodnout. Ale uz se mi taky zaviraji ocicka. Na mladou uz se mi nechce cekat, asi se jim mejdan povedl. Takze dobrou.
PNS Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Jsem za hodnýho hocha a žádnej novej tvrdej alkohol jsem nepořídil
Hasňa Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Jee, uplne jsem si zapomnel nalit. Tento vyskocivsi thread mi ale pripomenul, co je treba udelat. Bez Franty je to ale smutno. Ban byl, IMHO, zbytecny, ale to ja si myslim o vsech banech kmenovych clenu.
PNS Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Souhlas, ale třeba už mu banánovice vyprchala?
African Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Ahojda, tady se furt paří, to je dobře.... Já jsem se vrátil z rodinného setkání, a teď jsem si nalil botu pálenice
Hasňa Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Mlada dospava vcerejsi mejdan a tady aspon nepiju solo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se