Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

hm tak já od vánoc dvakrát  balantines, dvě tulamorky, náká vodka , jagemaister a to fšecho co jsem dostal a furt je to zavřený..............není to divný? Nejsem nějakej divnej ?

nemáš teplotu??

Odesláno (upraveno)

asi mám protože když si dám panáka tak se okamžitě orosím.ale pak po druhým třetím to už jde....

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Já, když ty láhve jednou týdně také házím do kontejneru, tak si občas v hlavě dělám kalkulaci, kolik pak to stálo" Nedělejte to kluci!! Za rok by to byli vcelku slušné hodinky :cheers:  No jinak Harry mě udělal radost, porazil zloduchy, můžu klidně spát" Jsem fifos, tak se mějte kluci moc fajn a zase někdy ve virtuál hospůdce, třeba zítra :D

PNS, když jsem po svátcích byl s prolitým sklem v kontejneru , tak jsem si říkal, že tohle rozchlastání zkrotit do normálního režimu bude složitý.

Odesláno

PNS, když jsem po svátcích byl s prolitým sklem v kontejneru , tak jsem si říkal, že tohle rozchlastání zkrotit do normálního režimu bude složitý.

žejo?? u mně to samý, ale nakonec to nebylo tak zlý, za poslední týden jsem si nalil jen včera a dneska :cool02:

Odesláno

Tak to jsem si oddych, že jsem pořádku. Přesně tohle jsem si v úterý říkal taky.

Tak to jako bacha, brát mě jako vzorek normálnosti, by mohlo bejt pěkně ošemetný :lol2:

Odesláno

Ja zase ctu vsechno co je na siti o Nikonu D610 a Sony a7. Nemuzu se rozhodnout. Ale uz se mi taky zaviraji ocicka. Na mladou uz se mi nechce cekat, asi se jim mejdan povedl. Takze dobrou.

Odesláno

Jee, uplne jsem si zapomnel nalit. Tento vyskocivsi thread mi ale pripomenul, co je treba udelat. Bez Franty je to ale smutno. Ban byl, IMHO, zbytecny, ale to ja si myslim o vsech banech kmenovych clenu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...