African Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) Super Fakt jsem si to užili, hlavně prcek, no jak jsme očekávaly. Ti chlapi dřevorubci jsou normální magoři, když sekali špalky, tak jsem zavíral oči, jsem jenom čekal, kdy odletí nějáká ta noha. No a strašně mě zaujal ten tažnej kůň, chlapík k němu mluvil jak k člověku, krok zpátky, dva kroky do leva, otoč se, hezky a potichu, no a kůň šel na slovo, čuměl jsem jak puk. Já myslel do teď, že v lese na ně řvou, jak já na dobrmana a ono prd, kůň musí být hrozně intelignetní zvíře, to jsem zjistil až dnes African: Jak bylo na těch dřevorubcích? Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem African
Hasňa Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Na iConcerts je koncert Jimiho Hendrixe na Isle of Wight.
Filip.J Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Před chvílí jsem se vrátil z rozlučky s kolegou, co jde z firmy do zahraničí. Smrdím jak bezdomovec a mám popálené prsty na levé ruce, ale akce to byla skvělá. Ještě že přítelkyni na tenhle víkend vyšel firemní výjezd mimo město a nevidí mě Ale toho Granta si ještě na dobré ráno dám, jak jsem naposled vyhrožoval
African Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 To tady trochýk oživímíme, je ta dy někdo z mých kuků?
ivan_989 Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Radsej bez komentara. Kazdemu co jeho jest.
African Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Asi pě km od everetsu Jak se máš, paříčop?
PNS Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 hezky pěkně Ani nepařím, od silvestra si taky dávám (více-méně ) oraz, navíc se chystám na garančku k doktorce tak jsem hodnej
African Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Neí vůbec š=atný si dát voraz" DSáš se hezky di ú pořádku Já jsem už docela ck, v poho a trhám sgtránky kalendáře, nemůžu se do´čkat- bdueme dělat sopku..)
African Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Duben, celejL" Nechceš spířre na trek kolen Annn apurny? Říjen 2014,?
African Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Zíttra ti pšollšlu detaily dpo Sz, a přejínhezký večer" Jidneu oblíbenoui pšlu babiččce a a opřeji tímm tom pro mě dneska končí good níghthttp://www.youtube.com/watch?v=mF-b2dfIjOU
Gustaf Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 nazdarek rád té zase čtu....koukám, sebemrskackej banan uz skončil já chlastal v podvečer na terasce. Dal jsem 4 chodovarky a teď cumim na fotbal...
FrantisekH Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 ja di dal jedno na kole...ted jsem hodimu cumel do akvaria a je na case zalezt do horizontalni polohy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se