Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 6. 2015 v 20:17, mondeo2 napsal:

co Ti brání, noc je ještě mládá.................. :cheers:

Doma mám ledasco, ale tohle zrovna ne :-( A ještě ke všemu nic vychlezené..

Odesláno
  V 5. 6. 2015 v 20:26, mondeo2 napsal:

jo ruskej standart to taky není špatný

Platinum verze dost dobrý pití. Ale slivovice je slivovice. :-)

Odesláno

Nechápu jak někdo nemůže milovat slivovici, je to nejlepší alkohol :-) Jediná omluva je, že jsi pil jabčák a nevěděl jsi o tom. :-DDDD

Odesláno

né to sjme začali s pomlázkou v 7 ráno a pamatuju si to jen do tří odpoledne, zabily mě závěrečný panáky u bývalého spolužáka který měl rodinu z moravy, takže to byla echt domácí kvalitka........

Odesláno
  V 5. 6. 2015 v 21:06, mondeo2 napsal:

né to sjme začali s pomlázkou v 7 ráno a pamatuju si to jen do tří odpoledne, zabily mě závěrečný panáky u bývalého spolužáka který měl rodinu z moravy, takže to byla echt domácí kvalitka........

Tak jsem se ožral taky a žiju :-) 

Odesláno

Jak se díváte na současnou problematiku uprchlíků z Libiy, Syrie a zemí třetího světa proudících do Evropy a na případné přidělovací kvóty?

Jak člověk sleduje komerční i nezávislá média, tak všude se hovoří o řízené invazi, nebezpečí terorismu, o tom že většina uprchlíků jsou mladí muži v produktivním věku atd., to ještě nezmiňuji další konspirační teorie. A člověku z toho docela začíná běhat mráz po zádech?

Jaký je váš názor na tuto věc, máte nějaké zkušenosti, jak se na to dívají obyvatelé evropských zemí od Italie až po Skandinávii?

Odesláno

Od té doby, co zakázali blafat v hospodě, už sem nikdo nechodí. Zas budu chlastat sám jako vždy. Pivu zdar. :cheers: a  možná aj Rumu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...