Pepino777 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Cau chlapi. Muzu na jedno rychle k vam? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 heeej Kaťák... kde si te flákáš?? co nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Tak teď zrovna jsem v karanténě.. jinak vše jako před desetitisíci příspěvky.. tak já se sem občas zase mrknu, když už to zase není samoobsluha.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 (upraveno) až po karanténě, jinak mi sem nelez...mi to tu nakazíš všechno tou korunní a každej bude chtít chlastat jenom vodu Upraveno 2. března 2020 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Tak teď zrovna jsem v karanténě.. jinak vše jako před desetitisíci příspěvky.. tak já se sem občas zase mrknu, když už to zase není samoobsluha.. Brno už je v prdeli,že tě držím v karanténě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 (upraveno) Brno už je v prdeli,že tě držím v karanténě?Žena mě nikam nepouští.. Pro moje dobro samozřejmě Upraveno 2. března 2020 uživatelem Kat251 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Žena mě nikam nepouští.. Pro moje dobro samozřejměno tak to je hodná...kort když jste tam měli tu americkou turistku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 no tak to je hodná...kort když jste tam měli tu americkou turistku Pšt ještě o té kdyby se dozvěděla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Pšt ještě o té kdyby se dozvěděla..tak mas uplnej utrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Nevím kam s dotazem, ale kde jinde se zeptat než v hospodě a navíc, když hodinky a klenoty jsou tak blízké.Takže k věci. Zajímá mě, jak postupovat s odkupem (prodejem) prstenu, který má určitou hodnotu a stav?Po znaleckém posudku přišla rada, že do antiku s ním a do komise... a čekat.Jsou nějaké další možnosti (samozřejmě jak nejlépe prodat)?Kdyby byl můj dotaz mimo téma hospody, tak mě vyhoďte nebo mi dejte přes držku V opačném případě děkuji za rady, tipy, přesměrování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Hod to na bazos za rozpitou lahev ferneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 To mě taky napadlo. Spíš jsem si říkal, že tady se najde taky nějaký odborník popřípadě zájemce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Pánové, nás se žádný restrikce soudruha Bureše netýkají... tak pojďte do hospody.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Ahoj! 20:01 a hospoda otvírá! Tady je svět ještě v pořádku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Si piš.. a dovnitř jen bez roušky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 No moc se tu jako v hospodě nemele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 (upraveno) Správně, bez roušky. Povídá mi máma (žena moje milovaná), že je nějak bez energie. Je trochu otrávená, že bude mít ty děti na krku v jednom kuse teď. Jí povídám "vožerem se dneska". Prej: "Jo, nealkoholickým šampaňským". Moc jsem tomu nerozuměl. Kouknu teda do lednice a ta láhev je fakt nealkoholická, do pytle. Kdo ten sajrajt přines sakra :-( Upraveno 14. března 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 geo to byla manželka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Došlo mi doma pivo . . . asi mám po náladě . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Čest soudruzi! Koukám, že stranická výborovka už byla zahájena Tak na zdraví. Jdu si nalít panáka. Dneska by měl můj otec narozeniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se