Skarohlid Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 U nás taky ke stropu 250 cm .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Jinak nazdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Já vím, je poledne, ale tímto otevírám hospodu. Ve 13 má totiž projev hlavní Ovar, a to střízlivý nedám. Rum and Cola, Becherovku jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Tak to si také něco dám a jestli bude domácí remcat tak to svedu na Milouše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Ja rano zacal Zacapou, ale pokracuju od obeda v Beskydskem lezaku. Kdyz uz mame 100 piv becku, at se to nezkazi. Na zdravi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 před 3 hodinami, Bert napsal: Já vím, je poledne, ale tímto otevírám hospodu. Ve 13 má totiž projev hlavní Ovar, a to střízlivý nedám. Rum and Cola, Becherovku jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Otvirackqqaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Františkuuuuu, kde jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Konečně někdo..... dneska bez fandy asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Bez hospodskýho to nějak neni vono (pro applisty: smutnej smajlik). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 No nevím jestli se nám ho podařilo přivolat. Takže pípa otevřena a shirazek v rohu nality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 No ale Gustafe, nechtěl bys to vzít? Přehled o pivu máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 No to každopádně.... region mám zmaknutej....v podstatě stejnej jako vrchní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 No.... v podstatě ideální záskok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Tak v pořádku. Jdu si otevřít další pivko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Já nemám dneska na pivo nějak chuť. Ale dám si buď Tokaj nebo nějakýho frťana teda... A pujdu brzo spát, včera jsem přišel nějak pozdě z kamenný. Každopádně na zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Já to taky zalomim....dopiju a odpadnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Tak na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Narazeno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Co máš dobrého? Já dneska Chodovar 13 zámecký speciál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se