mondeo2 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Ano pořád se něco děje, zítra mě čeká pohřeb maminky, nějak to se mnou cloumá asi budu na plech.Kdybych tady náhodou zítra někoho poslal někam, tak se předem omlouvám.Držte mi palce....................dík
railmaster Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Ano pořád se něco děje, zítra mě čeká pohřeb maminky, nějak to se mnou cloumá asi budu na plech.Kdybych tady náhodou zítra někoho poslal někam, tak se předem omlouvám.Držte mi palce....................díkto mi je ľúto...úprimnú sústrasť.drž sa.
jankoxxx Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Ano pořád se něco děje, zítra mě čeká pohřeb maminky, nějak to se mnou cloumá asi budu na plech.Kdybych tady náhodou zítra někoho poslal někam, tak se předem omlouvám.Držte mi palce....................díkdrz sa kamo
Sphinxx Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Za mě také upřímnou soustrast a hodně sil. Bude to dobré, vím, že je lehké to takto napsat, ale čeká nás to všechny.Ano pořád se něco děje, zítra mě čeká pohřeb maminky, nějak to se mnou cloumá asi budu na plech.Kdybych tady náhodou zítra někoho poslal někam, tak se předem omlouvám.Držte mi palce....................dík
FrantisekH Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Ano pořád se něco děje, zítra mě čeká pohřeb maminky, nějak to se mnou cloumá asi budu na plech.Kdybych tady náhodou zítra někoho poslal někam, tak se předem omlouvám.Držte mi palce....................díknečekal jsem, že se vrátim v takhle blbou domu..drž se chlape..taky to mam už pár let za sebou
FrantisekH Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Místní opilci mě už nepřijdou ani přivítat po dlouhé době?
bohus76 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Tak co si dáme dnes? Já si dal to pivko.
FrantisekH Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 já si taky jedno otevřel a přemýšlím jesti jsem neudělal chybu když jsem přišel..
bohus76 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Chybu,že jsi přišel na chronomag,nebo,že sis otevřel pivo?
FrantisekH Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 no to pivo neberu jako chybu..to že jsem se po x době přihlásil.. nějak mam poslední dobou divný nálady...
brett Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Právě jsem se vrátil z hospůdky u hradu, kde jsem spáchal dietní chybu v podobě topinky s grilovaným uzeným bůčíčkem a tvarůžkama aněco grilované zeleninky a.. nějaké pivíčko a... na závěr digestiv ... Williams od Jelínka (docela ušel) ...
bohus76 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Zdar Brette,tebe už jsem tu neviděl ani nepamatuju,dáme rundu?
jankoxxx Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 ja som si prave otvoril plznicku a je mi dobre frantisek, ser na divne nalady a upriam sa na to pozitivne co je okolo teba, ak nic nieje, budes na tom musiet zapracovat. je to nasa jedina spasa... obcas to neni lahke, ale da sa to.
FrantisekH Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Potrebuju zkratka vypnout a vyrestartovat se...jsem zklamanej z lidi kolem sebe
bohus76 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Tak nějak to chápu,dnes mě nasral ten parchant ekonom,moc nechybělo a přerazil jsem ho jak hada.....
African Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Zdar chlapci, už jsem toho měl za dnešek také akorát tak dost, tak jsem otevřel chytrou vodu, kristepane, ta píše, přemýšlím, zda-li soused, co mi ji daroval, se mě nechce zbavit Jinak Mondeo, upřímnou soustrast, drž se chlape, velmi nepříjemná zpráva"
brett Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Tak ucucávám ještě z posledního 10 l demižónku domácí ... To aby mi vytrávila ta večeřička :-)
brett Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Zdar Brette,tebe už jsem tu neviděl ani nepamatuju,dáme rundu? Jojo, byly jiné "priority :-(
Frantik Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 2 litry chardonay na večer :-) Na zdravi!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se