Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano pořád se něco děje, zítra mě čeká pohřeb maminky, nějak to se mnou cloumá asi budu na plech.Kdybych tady náhodou zítra někoho poslal někam, tak se předem omlouvám.Držte mi palce....................dík

Odesláno

Ano pořád se něco děje, zítra mě čeká pohřeb maminky, nějak to se mnou cloumá asi budu na plech.Kdybych tady náhodou zítra někoho poslal někam, tak se předem omlouvám.Držte mi palce....................dík

to mi je ľúto...úprimnú sústrasť.

drž sa.

Odesláno

drz sa kamo :(

Odesláno

Za mě také upřímnou soustrast a hodně sil. Bude to dobré, vím, že je lehké to takto napsat, ale čeká nás to všechny.

Odesláno

nečekal jsem, že se vrátim v takhle blbou domu..drž se chlape..taky to mam už pár let za sebou

Odesláno

Právě jsem se vrátil z hospůdky u hradu, kde jsem spáchal dietní chybu v podobě topinky s grilovaným uzeným bůčíčkem a tvarůžkama aněco grilované zeleninky a.. nějaké pivíčko a... na závěr digestiv ... Williams od Jelínka (docela ušel) ...

Odesláno

ja som si prave otvoril plznicku a je mi dobre :)

frantisek, ser na divne nalady a upriam sa na to pozitivne co je okolo teba, ak nic nieje, budes na tom musiet zapracovat. je to nasa jedina spasa... obcas to neni lahke, ale da sa to.

Odesláno

Zdar chlapci, už jsem toho měl za dnešek také akorát tak dost, tak jsem otevřel chytrou vodu, kristepane, ta píše, přemýšlím, zda-li soused, co mi ji daroval, se mě nechce zbavit :drunk: Jinak Mondeo, upřímnou soustrast, drž se chlape, velmi nepříjemná zpráva"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...