Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No nazdáár, po včerejsku asi nealko, nějak mi furt není nejlíp. měl dorazit švagr ale někde se zlikvidoval takže dneska asi bude klidnej silvestr.............ale jinak ... :cheers:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Právě jsme s dětma odházeli minipetardy a svítidla. Je tam zima. Hvězdy svítí, na dědině zatím klid. Čas zajít do sklepa pro další sedmičku.

Odesláno

To Roura: Tak můžu cokoliv,takže slavíme :-)

To Honza.manta: Na zdraví a hlavně jo, co se úplně třesu z toho co zažíváš, až děti vyletí z hnízda takový ten začátek co nebudu vědět co a jak :-( Teď si tady mačkám ty svoje dvě ratolesti a jsem happy. No nic, všichni si tím musíme projít, takže se drž chlapíku a be happy :-)

nase 16 je taky dneska poprve fuc ... ale tak je to kluk tak snad v pohode...

Tak nějak jsem se toho obával/čekal jsem to, ale doufal jsem, že to přijde až za rok. Holt je po mně - já taky byl dost na holky, jen jsem začal později - je dnes jiná doba. A jsem rád, že to má na živo a nesedí u kompu a nedělá to virtuálně na dálku. Ujistil jsem se, že gumičky má sebou a co víc můžu chtít? Přeci chci, aby si to užil. Jen kdyby mi to byli řekli dřív než dneska odpoledne, tak jsem touhle dobou seděl u ohníčku v Brdských pralesích a užíval bych si tu majestátnost nočního lesa a nejspíš i nějaké té kytary.No co už - společnost hodinkových gentlemanů - i když jen virtuální taky není vůbec k zahození. Jsem rád, že se ještě našlo v téhle poslední domácké hospodě ještě místo i pro mně. Tak na zdraví! :wine:

Kdybych začal cintat nesmysly, tak jsem asi přetrénoval. :goof:

Odesláno

Sakra, akorát jsem dopil první skleničku! Kdybych to neměl v sobě, tak sednu do auta a jedu za tebou...

Odesláno

...teda ze sem se vam sem vetrel :-) sedim tady s Plantation a colou, uz mi ani tenhle rum tak nevadi jako pri prvnim panaku po otevreni. Mozna vyvetral a dostal tu spravnou chut.

Nemícháš to, že ne.... I když Pyrat je s colou dobrej :-(

Odesláno

Honzo, mam to naopak, obe netre - 18 a 20 let jsou taky nekde venku a jen abych se bal, co se stane. Zase uz mam vyzkouseno, ze jim verit muzu, ale na pocity se radeji neptej.....

Sakra, ten caj je slichta....

Odesláno

Davide nemicham, me trtinovy rum nejvic chutna stylem lok rumu, podrzet chvilku na patre, spolknout, posbirat vsechny chute co tam byly, a tak po dvou sekundach lok coly. Ta cola s tema vsema rumovyma chutema dela neco co se mi moc libi, jakoby je znasobuje a nejak doplnuje. Dela to jenom coca-cola, nic jineho nefunguje. Mam ten pocit rad, myslim ze si dam predsevzeti ze budu alkoholik pres rum s colou. :-)

Odesláno

Tak nějak jsem se toho obával/čekal jsem to, ale doufal jsem, že to přijde až za rok. Holt je po mně - já taky byl dost na holky, jen jsem začal později - je dneska jiná doba. A jsem rád, že to má na živo a nesedí u kompu a nedělá to virtuálně na dálku. Ujistil jsem se, že gumičky má sebou a co víc můžu chtít? Přeci chci, aby si to užil. Jen kdyby mi to byli řekli dřív než dneska odpoledne, tak jsem touhle dobou seděl u ohníčku v Brdských pralesích a užíval bych si tu majestátnost nočního lesa a nejspíš i nějaké té kytary.No co už - společnost hodinkových gentlemanů - i když jen virtuální taky není vůbec k zahození. Jsem rád, že se ještě našlo v téhle poslední domácké hospodě ještě místo i pro mně. Tak na zdraví! :wine:

Honzo, Budem ti taky dobrá spolecnost....virtualne si s tebou tukam na zdravi. Já odpálil římský svíce s holkama už v 5. A pár prskavek k tomu. Ta nejmladší už chrni od 7 a tubstarsi úspava žena právě teď. No a já si užívám Traminek.
Odesláno

Nejstarší dcera 18 taky někde paří. Už je to třetí silvestr co netráví s náma. Naštěstí máme ještě dvě malý rozárky. Ty se tu cpou chipsama, zalívají je vineou a jsou happy. Jo a snaží se pochopit Cimrmana.

Odesláno

Honzo, mam to naopak, obe netre - 18 a 20 let jsou taky nekde venku a jen abych se bal, co se stane. Zase uz mam vyzkouseno, ze jim verit muzu, ale na pocity se radeji neptej.....

Sakra, ten caj je slichta....

Sice je mi smutno, ale jsem rád, že si to mladej užívá. Má ještě pár let bezstarostného dospívání, tak ať na ně má ty nejlepší vzpomínky - já si jich dnes taky užívám. Pro mně můj život stál a stále stojí za to a užívám si ho. AAA vovovo totototom totototo jejeéé!! Tak na zdraví!

Odesláno

Tak vidim, ze se tady pari, tak se pridam.

Zatim u sousedu sano a jelinkovu koser slivku (zeby vyvozka Izraelcum, trosku nad tim dumam kdo a proc ..)

Doma pohoda stolni hry jager a normalni slivovice

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...