Gustaf Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Jen gustáv to nedal.... koukej vylézt z toho podstolujá to tady sleduju od stolečku v rohu....tak mi sem dones jedno pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Jo, já si ale občas potřebuju vyčistit hlavu, takže každý podzim švestky a jabka. Tím pádem slivovice, mošt a calvados. K tomu nějaké to uzení. Krásnej život :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Gusto, pivo došlo..tumáš rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Berte, uzený? to si jako dovolíš napsat bandě opilců v hospodě a nedonést ochutnávku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Františku, to já nemůžu. Uvědom si, že uzený je zpravidla vepřový. A já jsem žid. Navíc je dnes šábes. No já Ti sem nesmím dát toho uzenýho ani fotku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Berte ale já žid nejsem.. takže kde ho najdu? já si dojdu zaříznout sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Gusto, pivo došlo..tumáš rum díky... taky dobrý k ty finlandii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Jo a jinak bratře, klidně zařízni, já se za tebe u našeho Pána Ježíše Krista přimluvim za odpuštění............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 (upraveno) Sakra už vás tu chvíli sleduju, taky z rohu. Tady to žije. Tak si vodšpuntuju ještě jednoho kozla. Rum došel. Upraveno 28. února 2020 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 to ja si jdu taky jeste pro pivko, nastesti me prechazej napady, ze vsechno proddam a budu OWG, tak to musim zapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Já si sám ješte kafe....jsem v dietním procesu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Gusto, donesu ti grog jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Ty dokážeš člověka ukecat...vem i to kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 o kafi nechci dneska uz ani slyset, vylil jsem asi 5 pokusu o espresso a pak nahodil zpet pretlakovou misku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 No já objednal na takový to obyč sudlani nějakej mix a Bert mě vylifroval z kafoveho vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Me cesta do holesovic teprve ceka, jsem zvedavej co to bude az to bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 a pak nahodil zpet pretlakovou misku To jako myslíš tu hrůzu, která má švindlováním dopomoci nemohoucímu kávovaru k jakés takés cremě? Víš, co psal Tikal o průběhu kurzu ... :-) EDIT: Abych nebyl pořád jenom za bručouna. Opravdu se na vás v březnu těším, protože je úžasné sledovat, jak po pár hodinách teorie a praxe se ze zmatené lesní včely stane člověk, který ví, jaké espreso dělá, a v případě, že se mu nedaří, tak hledá a najde chyby. Nedej bože pak vyšije další DOBRÉ espresso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Eště, že kafe nepiju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 a sakra, mam pocit, ze na kurzu dostanu tak trosku pres prsty a budu nucen vyhodit svoje levne delonghi Je pravda ze uz nejakou dobu silham po gaggia new classic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Jdu chrnet... platím a dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se