JR_2010 Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 V 18. 5. 2011 v 21:12, 'Rodkopf' napsal: Ahoj, trošku OT, ale ne zas moc...na allegru.pl jsem dvakrát po sobě narazil na shodné pouzdro s pouzdrem od Diplomatů. První byl nějaký Poljot, druhá značka je Condor viz. foto. Chci se zeptat, jestli to byly bastly, nebo se tyto pouzdra dělaly i jinde a jestli se dají popřípadě použít k nějakému zachovanému strojku/ciferníku. Ten Condor mě zaujal protože je to pouzdro stříbrné. Díky Bastl to být nemusí, pouzdro s lunetou podobnou Diplomatům dělala celá řada výrobců hodinek a tohle pouzdro rozhodně není z Primek
Nodus Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 V 3. 3. 2011 v 6:23, 'accutron' napsal: Ten Diplomat s černým číselníkem je skládačka. Do původního pouzdra je použitý novodobý černý číselník. Dá se to celkem dobře poznat i podle kvality tisku. U originálu je kontura nápisů tenká. U černého tlustá. Jaké jsem teda v muzeu v NMnM viděl hodinky s černým ciferníkem. Mám takový dojem, že pouzdro měly právě stříbrné po vzoru Prim Diplomat. Mýlím se nebo jsem tam takové hodinky viděl? Škoda, že se tam nesmí fotografovat
accutron Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Odesláno 25. května 2011 V 24. 5. 2011 v 20:15, 'Nodus' napsal: Jaké jsem teda v muzeu v NMnM viděl hodinky s černým ciferníkem. Mám takový dojem, že pouzdro měly právě stříbrné po vzoru Prim Diplomat. Mýlím se nebo jsem tam takové hodinky viděl? Škoda, že se tam nesmí fotografovat To jsi viděl dobře, ale to není model, který by měl číselník z Diplomatů.
accutron Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Odesláno 25. května 2011 (upraveno) V 25. 5. 2011 v 6:01, 'Honza.manta' napsal: Mluvíte o těchhle? Přesně tyto jsem myslel. Upraveno 25. května 2011 uživatelem accutron
tharvi Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Odesláno 25. května 2011 V 25. 5. 2011 v 6:01, 'Honza.manta' napsal: Mluvíte o těchhle? Tak to je sila. Krasne hodinky....
Nodus Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Odesláno 25. května 2011 V 25. 5. 2011 v 5:19, 'accutron' napsal: To jsi viděl dobře, ale to není model, který by měl číselník z Diplomatů. Díky za odpověď i foto oběma. Tyto hodinky znám, asi se tam budu muset vrátit, včera večer jsem nad tím ještě přemýšlel a asi jsem si do tohoto pouzdra (ve své fantazii ) vložil ciferník z jiných hodinek. Už to opravdu nevím přesně, ale určitě jsem tam viděl hodinky s černým číselníkem (kal. 66 ??) kde jsou jen bílé přímky místo čísel? Asi se jednalo o tyto, ale už opravdu nevím. Příště si je namaluju, ale za to můžeš ty, jako autor výstavy, (není to výtka, ale pochvala ... ). Člověk odchází z tolika dojmy a chtěl by si vše pamatovat, to však u někoho už nejde:smile_anim: .
stanik73 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 V 25. 5. 2011 v 7:18, 'accutron' napsal: Přesně tyto jsem myslel. Jedná se Accutrone o prototyp nebo se sériově vyráběly ?
accutron Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 V 26. 5. 2011 v 5:28, 'stanik73' napsal: Jedná se Accutrone o prototyp nebo se sériově vyráběly ? Netuším. Pocházejí z Eltonu, takže o bastl se 100% nejedná. Zatím jsem je ale nikde na Aukru nezahlédl a proto nevím zda se vyráběly či nikoliv.
cigi Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 každopádně móóc hezký kousek !!samosebou stádesátá varianta na ono neohratené primácké téma, ale nic úplně stejného třebas v jiném pouzdru a barvě mi tedy v paměti neuvízlo. Skoro bych řekl, že je to tak čtvrt cesty mezi diplomatem a orlíkem , nějak mi ciferník připomíná seamastery 300 .
scottscott Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 hlavně jsou to výjimečné a nadčasové hodinky, škoda jen, že nedělali víc těch stříbrných. Zlatých je hodně, ale ty se mi tak nelíbí. V 13. 1. 2011 v 9:45, 'Pavel Milan Černý' napsal: josef> já měl dojem, že diplomaty jsou právě uživateli a sběrateli dost ceněné, jakási Prim legenda...
Peta-Biker Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 V 27. 5. 2011 v 12:46, 'scottscott' napsal: hlavně jsou to výjimečné a nadčasové hodinky, škoda jen, že nedělali víc těch stříbrných. Zlatých je hodně, ale ty se mi tak nelíbí. Ty trotle, přestaň tady už konečně spamovat v každém vlákně...
skodna Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Zdravím přátele krásných věcí a hodinek Prim zvlášť.Dnes jsem dostal jedny Diplomaty od kolegy z práce ,který je měl po otci.Cenu nevím jestli můžu zveřejnit , ale byly za kus nerezového plechu ,který jsem ohnul ze tří stran.Nedalo mě to a musel jsem se s nimi pochlubit.K těm Diplomatům jsem dostal ještě troje Sporty a jedny prachotěsný 50-tky typ 0121. Vše ve funkčním stavu a kupodivu velice zachovalé.
skodna Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Omlouvám se za špatné umístění přízpěvku v té šílené radosti z tikadel jsem se nechal unést a upíchl jsem ho do chromovaného vlákna.Prosím za prominutí a případné přesunutí
Honza.manta Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Hele - jak velkej byl ten nerez? Já bych taky nějakej sehnal a naohybat ho by bylo taky kde ... Jinak gratuluji.
skodna Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 (upraveno) Byla to přihrádka do šuplíku velikosti asi 20x30 cm Jinak děkuji za gratulaci mám z nich velikou radost a zvažuji o tom že bych kolegovi k tomu plech přidal ještě flašku kořalky. Upraveno 27. května 2011 uživatelem skodna
san.cho Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 V 27. 5. 2011 v 12:48, 'Peta-Biker' napsal: Ty trotle, přestaň tady už konečně spamovat v každém vlákně... ...forum gentlemanů?
hirsch Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Pěknej kousek, gratuluju, užívej si je!
JR_2010 Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 V 27. 5. 2011 v 14:08, 'skodna' napsal: Zdravím přátele krásných věcí a hodinek Prim zvlášť.Dnes jsem dostal jedny Diplomaty od kolegy z práce ,který je měl po otci.Cenu nevím jestli můžu zveřejnit , ale byly za kus nerezového plechu ,který jsem ohnul ze tří stran.Nedalo mě to a musel jsem se s nimi pochlubit.K těm Diplomatům jsem dostal ještě troje Sporty a jedny prachotěsný 50-tky typ 0121. Vše ve funkčním stavu a kupodivu velice zachovalé. Já tedy také gratuluji, ale nedá mi to a musím si trochu rýpnout, když už se tady vždycky řeší, jak na Aukru někteří prodávající nabízejí různé slátaniny a stavebnice a uvádí tím nevědoucí kupující v omyl, tak mně napadla taková kacířská otázka, jestli jsi kamarádovi řekl, že ho ta přihrádka do šuplíku vlastně stála odhadem tak možná 7000 a to jsi ještě nepsal, jestli ty sporty nejsou náhodou Igeny, to by tam byl tak asi za 10000, a to už se přihrádka vyplatí
hirsch Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 V 27. 5. 2011 v 14:33, 'skodna' napsal: Byla to přihrádka do šuplíku velikosti asi 20x30 cm Jinak děkuji za gratulaci mám z nich velikou radost a zvažuji o tom že bych kolegovi k tomu plech přidal ještě flašku kořalky. No já bych mu tu flašku rozhodně ještě přidal, třeba ho to bude inspirovat k dalšímu hledání a objeví kupříkladu Orlíky......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se