vanderB. Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Hm, skupina mého dospívání...bylo by to zajímavý, ale určitě bude aspoň půlka koncertu ty sra*ky z dvojalba mýho dospívání taky! snad se tam vydám....jinak to dvojalbum ani nemám, vzdal jsem to u "Steal this album" sjíždím furt dokola SOAD a Toxicity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 tak co je potvrzeno nejblíž SOAD http://musicserver.cz/clanek/32912/Novarock-2011-zna-prvni-hvezdy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Já mám strašně rád český rokec, a proto, jako každý rok, si nenechám ujít Noc plnou hvězd. Klasický reset mozku za levný peníz. Debustrol, Alkehol, Doga, Harlej, Torr, no lahoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 mýho dospívání taky! snad se tam vydám....jinak to dvojalbum ani nemám, vzdal jsem to u "Steal this album" sjíždím furt dokola SOAD a Toxicity věř že pokud se ti líbí tyto alba tak i dvojalbum Hypnotize/Mezemrize se ti budu líbit btw pokud neznáš SOB a jejich debutní album vřele doporučuju,je to velká pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 tak jsem koukal a SOAD pořád nepotvrzení,začínám mít neblahej pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Brácha byl v Johannu na koncertu U2-360, prý špica, ale proč to sem píšu je, že U2 na svých stránkách mají dost dobrou vychytávku ze svých koncertů, takže pokud jste je také navštívily, můžete se v publiku najít a doplnit své jméno :http://www.u2.com:80/gigapixelfancam/110213/261425-iain-skudder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Já jsem jsem začal mít averzy na koncerty megalomanského stylu. Asi od té doby, co jsme se synkem dostali do velmi nepříjemné tlačenice na koncertu Iron Maiden na Slávii. Ještě teď mi při vzpomínce běhá mráz po zádech. Tak teď už jen kluby - minulý týden Collegium Musicum v Lucerna Music Baru a začátkem března 2/3 původních Marsyas (Z.Michnová,O.Petr)spolu s Kalandra Memory Bandem v Akropoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 najde se na poslední chvíli nějakej chronomagor na dnešní koncert Vltavy v Lucerna music baru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 mna caka koncom juna: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 V pátek jedu do Uherského Hradiště, je tam jedinečný trojkoncert a asi jeden z posledních kdy se sejde zbytek Půlnoci.Vlastně Mejla měl letos kulaté výročí smrti a proto snad vznikly tyto koncerty, je jich jenom pár.Učinkovat tedy budou - Plastic people ..., Půlnoc a Garáž. Moc se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 V květnu na Pražském jaru New York Philharmonic s Beethovenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 najde se na poslední chvíli nějakej chronomagor na dnešní koncert Vltavy v Lucerna music baru ? v hodinkách je hotýlek a bydlí v něm kašpárek čekají tam holčičky nožičky nožičky jako salámek tak jsem se vrátil z hudební události desetiletí. (nejsem tak ožralej, abych nevěděl , co tu píšu.) víc jak dvouhodinovej živej hudební sex. a Binder je kytarovej mág. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 tak ohledně SOAD u nás už tomu moc neveřím ,, http://www.systemofadown.com/#tour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Einstürzende Neubauten, heute abend, ZusammentreffenFabrik, Prag. noch jemand? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) a zítra na punk do Va.gónu? P.S. a M.Z.H.http://bandzone.cz/ps#/pshttp://www.myspace.com/mnohejznichjehrbatej Edit:proč nejde napsat ***ón? Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem aama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 A je to tady: Rock for people Akorát SOAD bohužel nepřijedou, velká to škoda. Nechystáte se tam někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Vltava uz zase hraje?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Jj vltava už zase hraje ... jinak ja to vidím následovně v neděli Basinfirefest , pak Masters , nějakej menší fest Volyně, možná benátská noc(tam vyjímečně nepracovně) a samozřejmě Brutal Assault opět pracovně. A na podzim Brusel a Helsinky (opět pracovně ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Tak já si také přihodím svou trošku do mlýna. Nyní pořádná KULTURA ! Dovolím si upozornit na festival, který pomáhá pořádat můj dobrý kamarád, takže: Festival japonské a soudobé hudby European Shakuhachi Festival 2011 25. ? 29. srpna 2011 proběhne v prostorách Hudební a taneční fakulty AMU v Lichtenštejnském paláci na Malostranském náměstí v Praze pátý ročník mezinárodního festivalu japonské a soudobé hudby. Festivalu propůjčila jméno flétna shakuhachi. Jedná se o bambusovou flétnu, která v Japonsku po staletí sloužila jako nástroj duchovní praxe. Letos se festivalu zúčastní jeden z nejtradičnějších a nejuznávanějších hráčů duchovní hudby na flétnu shakuhachi - mistr Sakai Shodo. Jako jeho protipól přiletí vynikající klavírista a hráč na shakuhachi z New Yorku Steve Cohn, který se zabývá avantgardním jazzem a improvizovanou hudbou. Nové skladby představí excelentní hráč a skladatel Jim Franklin z Austrálie. Můžete se také těšit na uměleckou spolupráci mezi českým audiovizuálním projektem Data-live a Christopherem Yohmei Blasdelem z Tokia. Ze Švédska k nám zavítá mistr školy Kinko Ryu - Gunnar Jinme Linder. Dalším zahraničním hostem je Jean-Francois Lagrost, který patří mezi nejlepší francouzské hráče na shakuhachi. Českou scénu bude novými skladbami reprezentovat skladatel a etnomuzikolog Vlastislav Matoušek. Dalším českým hostem festivalu bude Daniel Bartoš, který nejen mistrně ovládá nástroj didjeridoo, ale podařilo se mu i tento nástroj zasadit do nového kontextu současné elektronické a avantgardní hudby. Minulý rok jsem tam byl zrovna na moderní interpetaci a musím říct, že to bylo fakt super. Když jsem pak do sebe kopnul flašku whisky, tak jsem byl v jiné dimenzi - ta hudba je fakt moc zajímací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2011 Já už mám letošní top za sebou: Brad Mehldau - Solo ve Vídni.Nádhera, nádhera, nádhera... Naprosto neuvěřitelný koncert a naprosto neuvěřitelná atmosféra, na přídavcích odehrál poctivý půlkoncert navíc a přišlo mi, že si i on ten koncert docela užil (i když svým svérázným způsobem, kdo ho viděl hrát, chápe...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se