Přejít na obsah

Koncerty a Festivaly 2011

Doporučené příspěvky

Hm, skupina mého dospívání...bylo by to zajímavý, ale určitě bude aspoň půlka koncertu ty sra*ky z dvojalba :(

mýho dospívání taky! snad se tam vydám....jinak to dvojalbum ani nemám, vzdal jsem to u "Steal this album" sjíždím furt dokola SOAD a Toxicity

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

mýho dospívání taky! snad se tam vydám....jinak to dvojalbum ani nemám, vzdal jsem to u "Steal this album" sjíždím furt dokola SOAD a Toxicity

věř že pokud se ti líbí tyto alba tak i dvojalbum Hypnotize/Mezemrize se ti budu líbit

btw pokud neznáš SOB a jejich debutní album vřele doporučuju,je to velká pecka :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Brácha byl v Johannu na koncertu U2-360, prý špica, ale proč to sem píšu je, že U2 na svých stránkách mají dost dobrou vychytávku ze svých koncertů, takže pokud jste je také navštívily, můžete se v publiku najít a doplnit své jméno :smile_anim: :

http://www.u2.com:80/gigapixelfancam/110213/261425-iain-skudder

post-364-052800600 1298368355.jpg

Odkaz ke komentáři

Já jsem jsem začal mít averzy na koncerty megalomanského stylu. Asi od té doby, co jsme se synkem dostali do velmi nepříjemné tlačenice na koncertu Iron Maiden na Slávii. Ještě teď mi při vzpomínce běhá mráz po zádech. Tak teď už jen kluby - minulý týden Collegium Musicum v Lucerna Music Baru a začátkem března 2/3 původních Marsyas (Z.Michnová,O.Petr)spolu s Kalandra Memory Bandem v Akropoli.

Odkaz ke komentáři

V pátek jedu do Uherského Hradiště, je tam jedinečný trojkoncert a asi jeden z posledních kdy se sejde zbytek Půlnoci.

Vlastně Mejla měl letos kulaté výročí smrti a proto snad vznikly tyto koncerty, je jich jenom pár.

Učinkovat tedy budou - Plastic people ..., Půlnoc a Garáž.

Moc se těším. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

najde se na poslední chvíli nějakej chronomagor na dnešní koncert Vltavy v Lucerna music baru ?

v hodinkách je hotýlek

a bydlí v něm kašpárek

čekají tam holčičky nožičky

nožičky jako salámek

tak jsem se vrátil z hudební události desetiletí. (nejsem tak ožralej, abych nevěděl , co tu píšu.) víc jak dvouhodinovej živej hudební sex. a Binder je kytarovej mág.

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Jj vltava už zase hraje ... jinak ja to vidím následovně v neděli Basinfirefest , pak Masters , nějakej menší fest Volyně, možná benátská noc(tam vyjímečně nepracovně) a samozřejmě Brutal Assault opět pracovně. A na podzim Brusel a Helsinky (opět pracovně ) :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak já si také přihodím svou trošku do mlýna.

Nyní pořádná KULTURA !

Dovolím si upozornit na festival, který pomáhá pořádat můj dobrý kamarád, takže:

Festival japonské a soudobé hudby European Shakuhachi Festival 2011

25. ? 29. srpna 2011 proběhne v prostorách Hudební a taneční fakulty AMU v Lichtenštejnském paláci na Malostranském náměstí v Praze pátý ročník mezinárodního festivalu japonské a soudobé hudby. Festivalu propůjčila jméno flétna shakuhachi.

Jedná se o bambusovou flétnu, která v Japonsku po staletí sloužila jako nástroj duchovní praxe. Letos se festivalu zúčastní jeden z nejtradičnějších a nejuznávanějších hráčů duchovní hudby na flétnu shakuhachi - mistr Sakai Shodo. Jako jeho protipól přiletí vynikající klavírista a hráč na shakuhachi z New Yorku Steve Cohn, který se zabývá avantgardním jazzem a improvizovanou hudbou. Nové skladby představí excelentní hráč a skladatel Jim Franklin z Austrálie. Můžete se také těšit na uměleckou spolupráci mezi českým audiovizuálním projektem Data-li­ve a Christopherem Yohmei Blasdelem z Tokia. Ze Švédska k nám zavítá mistr školy Kinko Ryu - Gunnar Jinme Linder. Dalším zahraničním hostem je Jean-Francois Lagrost, který patří mezi nejlepší francouzské hráče na shakuhachi. Českou scénu bude novými skladbami reprezentovat skladatel a etnomuzikolog Vlastislav Matoušek. Dalším českým hostem festivalu bude Daniel Bartoš, který nejen mistrně ovládá nástroj didjeridoo, ale podařilo se mu i tento nástroj zasadit do nového kontextu současné elektronické a avantgardní hudby.

Minulý rok jsem tam byl zrovna na moderní interpetaci a musím říct, že to bylo fakt super. Když jsem pak do sebe kopnul flašku whisky, tak jsem byl v jiné dimenzi - ta hudba je fakt moc zajímací.

Odkaz ke komentáři

Já už mám letošní top za sebou: Brad Mehldau - Solo ve Vídni.

Nádhera, nádhera, nádhera... Naprosto neuvěřitelný koncert a naprosto neuvěřitelná atmosféra, na přídavcích odehrál poctivý půlkoncert navíc a přišlo mi, že si i on ten koncert docela užil (i když svým svérázným způsobem, kdo ho viděl hrát, chápe...)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...