Návštěvník Ondra Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 http://ekonomika.idnes.cz/za-zasilky-z-usa-i-ciny-si-lide-od-dubna-priplati-az-20-procent-pl7-/ekonomika.aspx?c=A110112_1513345_ekonomika_fih
RavenPM84 Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Tak to se ještě musí využít :-). Myslel jsem, že už to zavedli 1.1.
Bert Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 A sakra, 22 euříků je fakt nízká hranice. No nic, budu muset dostávat spoustu dárků.
Pirx Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Oznaceni 'darek' uz bohuzel nepomaha :-(
utrejch Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Ja si zrovna dneska objednal kindle a premyslel jsem jak to vlsatne budu mit ... tech dve ste dolacu, by teda melo bejt v pohode ...
Pirx Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Zalezi jak sis to nechal poslat, pokud je to cokoliv jinyho nez obycejna posta, pricita se k cene i postovny a i s tim postovnym se to musi vejit do 200 $.
petjaan Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 hm, dobrý vědět...a motivace k rychlejšímu rozhodování...díky
sashator Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Díky za info, snažil jsem se to najít na netu ale marně, nakonec jsem dnes napsal přímo na celní úřad a ejhle o hodinu později to najdu na chronomagu:D trošku mi to zamotalo plány- právě finišuju s nákupem pilotek od kubsona a někdy v létě jsem k nim chtěl přidat nějaké automaty od Seika. Takhle budu hold muset ty Seika stihnout do konce března, no co se dá dělat, aspoň si to člověk může líp zdůvodnit:D
pevo Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Dobře, to je, pokud to správně chápu, o dph, takže o 20% víc. A jak je to se clem, ví někdo?
Josef01 Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Pokud vim, tak jsem na hodinky nikdy clo neplatil pouze DPH.
Baker Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Panove, mam dotaz ohledne snizeni celniho limitu. Kdyz nakoupim rekneme dnes a zasilka dorazi po 1.4., co je pro celniky smerodatne? Datum nakupu nebo datum, kdy zbozi vstupuje do EU prostoru?
sibirnaya Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Zásilky, jež se dostanou do celního řízení od 1. dubna, budou podléhat přísnějšímu režimu.
Merlin_CZ Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 přesně tak, bohužel je směrodatné kdy to dorazí tobě, ne kdys to objednal. Na druhou stranu je to logické, zvláště v ČR by se objevilo spousta vychcánků, kteří by rozesílali maily aby jim tam prodejce napsal datum objednávky půl roku zpátky. Ale abych pravdu řekl, taky mě to sejří 22euro je fakt moc málo Ještě že kindle dorazil včera v pořádku, holt hodinky budu zkoušet shánět v EU no ...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Tak a je to asi zasekaný, čekám a čekám a čekám... Dnes mail ze sklad120 "Vážení klienti,toto je automaticka odpoved, která potvrzuje příchod Vaší elektronické zprávy k vyclívací poště Praha 120.V souvislosti se snížením limitu DPH (ze 150 EURO na 22 EURO) došlo k rapidnímu nárůstu celně projednaných zásilek. Vzhledem k této skutečnosti dochází u zásilek k prodloužení doby celního odbavení.Omlouváme se Vám za komplikace a děkujeme za pochopení."
blackhead Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Tak a je to asi zasekaný, čekám a čekám a čekám... Dnes mail ze sklad120 "Vážení klienti, toto je automaticka odpoved, která potvrzuje příchod Vaší elektronické zprávy k vyclívací poště Praha 120. V souvislosti se snížením limitu DPH (ze 150 EURO na 22 EURO) došlo k rapidnímu nárůstu celně projednaných zásilek. Vzhledem k této skutečnosti dochází u zásilek k prodloužení doby celního odbavení. Omlouváme se Vám za komplikace a děkujeme za pochopení." Tak to me asi take ceka, jeste otazka, clo a dph se plati jen z noveho zbozi nebo i z pouziteho poslaneho ze zeme mimo EU (vintage hodinky)? Diky
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 (upraveno) Myslím že ze všeho. Vztahuje se do toho i shipping, takže vlastně ad absurdum i když koupíš něco za 1EUR a doprava bude přes 21EUR, tak seš tam. Asi.EDIT: myslím jako ve skladu120 :-) Upraveno 27. dubna 2011 uživatelem km.kmk
eskimak Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Myslím že ze všeho. Vztahuje se do toho i shipping, takže vlastně ad absurdum i když koupíš něco za 1EUR a doprava bude přes 21EUR, tak seš tam. Asi. EDIT: myslím jako ve skladu120 :-) Nieje to tak, plati sa len z tovaru ktoreho hodnota presiahne 22eur. Ak tovar spada do tejto kategorie, dph (pripadne clo) sa vypocita z celkovej sumy (vratane postovneho).
quequeek Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 je to na pytel tahle "novinka"...jak se potom platí to clo a dph?
blackhead Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 je to na pytel tahle "novinka"...jak se potom platí to clo a dph? Celni urad Ti to vymeri a pak to zaplatis bud rovnou na urade nebo pres postu, DPH20% a clo podle druhu zbozi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se