Přejít na obsah

Levnější nákupy zvenčí stihnout do dubna!

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zalezi jak sis to nechal poslat, pokud je to cokoliv jinyho nez obycejna posta, pricita se k cene i postovny a i s tim postovnym se to musi vejit do 200 $.

Odesláno

Díky za info, snažil jsem se to najít na netu ale marně, nakonec jsem dnes napsal přímo na celní úřad a ejhle o hodinu později to najdu na chronomagu:D

trošku mi to zamotalo plány- právě finišuju s nákupem pilotek od kubsona a někdy v létě jsem k nim chtěl přidat nějaké automaty od Seika. Takhle budu hold muset ty Seika stihnout do konce března, no co se dá dělat, aspoň si to člověk může líp zdůvodnit:D

• po měsíci...
Odesláno

Panove, mam dotaz ohledne snizeni celniho limitu.

Kdyz nakoupim rekneme dnes a zasilka dorazi po 1.4., co je pro celniky smerodatne? Datum nakupu nebo datum, kdy zbozi vstupuje do EU prostoru?

Odesláno

přesně tak, bohužel je směrodatné kdy to dorazí tobě, ne kdys to objednal.

Na druhou stranu je to logické, zvláště v ČR by se objevilo spousta vychcánků, kteří by rozesílali maily aby jim tam prodejce napsal datum objednávky půl roku zpátky.

Ale abych pravdu řekl, taky mě to sejří :( 22euro je fakt moc málo :( Ještě že kindle dorazil včera v pořádku, holt hodinky budu zkoušet shánět v EU no ...

• po měsíci...
Návštěvník km.kmk
Odesláno

Tak a je to asi zasekaný, čekám a čekám a čekám...

Dnes mail ze sklad120

"Vážení klienti,

toto je automaticka odpoved, která potvrzuje příchod Vaší elektronické zprávy k vyclívací poště Praha 120.

V souvislosti se snížením limitu DPH (ze 150 EURO na 22 EURO) došlo k rapidnímu nárůstu celně projednaných zásilek. Vzhledem k této skutečnosti dochází u zásilek k prodloužení doby celního odbavení.

Omlouváme se Vám za komplikace a děkujeme za pochopení."

Odesláno

Tak a je to asi zasekaný, čekám a čekám a čekám...

Dnes mail ze sklad120

"Vážení klienti,

toto je automaticka odpoved, která potvrzuje příchod Vaší elektronické zprávy k vyclívací poště Praha 120.

V souvislosti se snížením limitu DPH (ze 150 EURO na 22 EURO) došlo k rapidnímu nárůstu celně projednaných zásilek. Vzhledem k této skutečnosti dochází u zásilek k prodloužení doby celního odbavení.

Omlouváme se Vám za komplikace a děkujeme za pochopení."

Tak to me asi take ceka, jeste otazka, clo a dph se plati jen z noveho zbozi nebo i z pouziteho poslaneho ze zeme mimo EU (vintage hodinky)? Diky

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Myslím že ze všeho. Vztahuje se do toho i shipping, takže vlastně ad absurdum i když koupíš něco za 1EUR a doprava bude přes 21EUR, tak seš tam. Asi.

EDIT: myslím jako ve skladu120 :-)

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Myslím že ze všeho. Vztahuje se do toho i shipping, takže vlastně ad absurdum i když koupíš něco za 1EUR a doprava bude přes 21EUR, tak seš tam. Asi.

EDIT: myslím jako ve skladu120 :-)

Nieje to tak, plati sa len z tovaru ktoreho hodnota presiahne 22eur. Ak tovar spada do tejto kategorie, dph (pripadne clo) sa vypocita z celkovej sumy (vratane postovneho).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...