Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 17. 1. 2011 v 9:35, 'bandicoot' napsal:

Ty bronzový Submersible. To je hardcore.

Ale ty Luminor 1950 3 days 47mm hand wound. Paráda. Až na to "plexiglas".

Právě že 3mm plexi, to bude vizuální pohádka, navíc rozleštitelná kapesníkem :)

Pro mně nejlepší varianta (obdobně jako Speedy hesalite-sapphire, prostě dokonalá kombinace)

Edit: a jinak, tak jako nejsem žádný PAM hardcore fanda, tak slintám dost..

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno
  V 17. 1. 2011 v 9:47, 'skalis' napsal:

372 jsou Panerai DNA az na kost, neskutecna parada! Mit na ne ruku a penezenku, to by bylo :).

Penazenku ani nie je to BASE model ziadne SE ani LE takze pocitam ze ta cena bude prijatelna. Ja uz som na liste u AD;)

Odesláno

PAM 372 jsou konečně moderní Panerai šmrncnuté historií a to mě bere moc. Věřím, že to bronzové Submersible pouzdro bude nádherně patinovat. Zbytek mě nechává chladným.

Odesláno
  V 17. 1. 2011 v 12:30, 'zdr' napsal:

A 47 je novych 44 ;)

Tohle je problém. PAM vsadil od začátku mj. na velikost, jsou známý jako "ty velký hodinky". Ale se svými 44mm jsou dneska průměr.

Aby si udržely renomé, musí zvětšit. Otázka ale je, jestli tenhle trend není samoúčelný a jak to bude nositelný, aby to nebylo komický.

Odesláno
  V 17. 1. 2011 v 12:36, 'bandicoot' napsal:

Tohle je problém. PAM vsadil od začátku mj. na velikost, jsou známý jako "ty velký hodinky". Ale se svými 44mm jsou dneska průměr.

Aby si udržely renomé, musí zvětšit. Otázka ale je, jestli tenhle trend není samoúčelný a jak to bude nositelný, aby to nebylo komický.

Zkoušel jsem jednou 47 v Carollinu a neměl jsem pocit, že by to bylo nenositelné. Ale nekoupil bych si je, těch 44mm mi přijde ideální a na každodenní nošení dle mého lepší. Já bych si z novinek taky těžko vybíral.
Odesláno (upraveno)
  V 17. 1. 2011 v 12:42, 'lolohh' napsal:

Zkoušel jsem jednou 47 v Carollinu a neměl jsem pocit, že by to bylo nenositelné.

Myslíš, že tohle jsem chtěl slyšet? :suicide_anim:

edit: smajlík po přepnutí z mobilní verze

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
  V 17. 1. 2011 v 15:32, 'Z.' napsal:

A všimli jste si, že ty 372 mají WR jenom 100m? To je zvláštní krok zpět... :crying_anim02:

Možná i to přiznání, na co vlastně "submersible" hodinky ve valné většině případů jsou je IN :)

- a na deštík cestou z kanclu do auta to holt stačí ;)

Odesláno
  V 17. 1. 2011 v 15:32, 'Z.' napsal:

A všimli jste si, že ty 372 mají WR jenom 100m? To je zvláštní krok zpět... :crying_anim02:

Ja bych se nebal vlizt s hodinkama s WR100 do vody. Mozna je to i dan za plastikovy sklo.

gougy: 372 nejsou Submersibly, ale ten historizujici kousek.

Odesláno

taky bych to viděl jako daň za plastik, no pro mě jako špageťáka je to všechno paráda, ale 47mm, bude bohužel na mě moc, leč, je to třeba vyzkoušet live... a jsem zvědav na ceník.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...