bohus76 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Ještě jednou veřejně děkuji instantovi za úžasnou možnost výběru v jeho řemenech a za přenechání tohoto krásného kousku. Dovoluji si dále nabídnout takové dva rychlé výcvaky Velmi pěkný řemen a sluší jim to i na řemenu.Měl jsem obavy,ale vidím že liché.Co je to vlastně za řemen?/případně kde sehnat/.
instant Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 20mm glycine, povodne k modelu rettangolo
Martz Odesláno 15. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Dělám tu z toho trochu galerii, ale aspoň je to pohromadě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martz Odesláno 26. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2011 Těm, co váhají, bych si dovolil nabídnout pár dalších fotografií - zaměřeno na ciferníček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Odesláno 26. února 2011 Hezké, hezké. Taky uvažuju jestli těm mojim pořídit kůži.
little_w Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 no tak uz si chystam penezenku. Seiya-san mi odpovedel na dotaz ohledne AR - nedela to, ale za 50usd by mi mohl dodat nahradni safir. nevis nahodou, martzi, jak to vypada s antireflexem? kdyby nekdo narazil na nejake fotky SARB033 s dodelavanym antireflexem, dejte mi echo, jo? diky. p.s.: jo, vlastne poddotaz - chtel jsem se zeptat na nazor, jestli to Spirity vubec potrebuji. z tech fotek zacinam mit pocit, ze snad mozna ani ne, ze tam AR bude zbytecny co?
Martz Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Hmmm, abych řekl pravdu, tak tohle neposoudím, protože žádné hoďky s AR nemám... s nějakými odlesky problém nemám a naopak bych měl trochu obavy, aby AR nenarušil úžasné efekty ciferníku, které jsou založené na hře se světlem a odlesky.
little_w Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 ja jsem si myslel, ze reknes neco takoveho. diky!
Martz Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Není zač Tady něco pro pěkné snění... Ten origo strap (dostupný u Seiya-san za USD 68) je fakt pěknej. http://forums.watchuseek.com/f21/wanted-photos-sarb035-033-leather-strap-wrist-474070.html
little_w Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 (upraveno) hele Martzi, nevedel jsem, ktere z tech tvych vlaken o SARB033 mam plevelit, vybral jsem si tohle kdyby to vadilo, tak poprosim adminy o smazani. nechtel jsem zakladat nove vlakno, kdyz uz tady takove pekne a tematicke je. takze par fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (moji nerezovi spolecnici - mikov CZ, fisher US a spirit JP) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jinak mam takovy zcela subjektivni pocit, ze na sklech s AR je min videt prach a binec. tady ten safir utiram v jednom kuse... a to nedelam v nejakem prasnem, rizikovem nebo podobnem prostredi. mozna to je taky tim, ze sklo neni nijak schovane. potapky maji v tomhle vyhodu vystouple lunery. Upraveno 24. března 2011 uživatelem little_w
Martz Odesláno 24. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Pěknýýýý, pěkný!Já je taky často utírám, ale to asi bude takovej problém obecně... můžeme se zeptat někoho, kdo má R Datejust, které mají taky podobně vystouplé sklo nad hranu pouzdra, která je pak sražená. Co mě ale v tomto ohledu těší, že na nich není vidět jediný, byť vlasový škrábaneček - na skle teda. Na pouzdře, zvlášť na té "lunetě", je toho spousta...
little_w Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Martzi, tak uz mi dorazil ten remen. Prositi neni bile, ale "svetle", coz je prekvapive hezke a mozna to taha oci mene, nez kdyby to byla ciste bila nit. no, prece si to nepohanim, ze... ale je fakt, ze me to prijemne prekvapilo. ta seda proste k nerez pouzdru podle mne perfektne sedi. libi se mi to, cela ta kombinace. takze ted jeste tu preklapecku Seiko a hotovo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martz Odesláno 8. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Parádní! Když uvažuji o tom, co si nechám ušít u Mistra Šímy, tak mám právě vždy na mysli nepoužít bílou nit na prošití, ale právě šedou. Vidím, že to byl výborný nápad
Compre Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 Původně jsem měl vybrány jiné hodinky, od kterých jsem velice rychle upustil po navštívění tohoto fóra a obzvlášť tohoto vlákna. Tyhle Seiko mi padly do oka tak moc, že jsem totálně upustil od vybraných ECO-DRIVE a našel zalíbení v mechanikám. Už je mám objednané taky z Japonska (doufám že nebudou svítit ) a že vše dorazí v pořádku. Jediná vada na kráse je prozatím ta, že prodávající má dovolenou
piktor Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 paradni hodinky, gratuluju! tohle vlakno je nakazlive, taky po nich posilhavam...
yen Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Gratuluju Martzovi k opravdu decentním a přitom solidním hodinkám! Nevíte někdo, jestli jsou k mání s plným dýnkem (to by jim, z mého pohledu, na té solidnosti přidalo)?
bohus76 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Po dlouhém a váhavém rozhodnutí /nakažen tímto Martzovým vláknem/ hlásím zrovna dva nové přírustky,a to Seiko SNZG13K1 a Seiko SARB033.Ale postupně.Nejdříve jsem byl zahleděn do Seika Spirit SCVS003,ale nelíbil se mi dělený tah a klucí japonští mě snad vyslyšeli a spiritům dali plný tah,který je zase o kousek posunul výš,a tak nebylo na co čekat.Druhé Seika 5 jsem chtěl na takové to každodenní nošení,ale velikost nad 40mm je na mě moc a tak je asi pustím tátovi a budu mít klid s výměnama baterek Jako nováček u Seika jsem hledal rozdíly ve zpracování mezi pětkama a SARBečkama a překvapení se nekonalo,zpracování výborné,zkrátka spokojenost.Tímto chci poděkovat místnímu členovi A.R. za zprostředkování koupě.Snad jediná věc co mě trochu rozčarovala,bylo to měsíční čekání na celnici. Ještě alespoň postnu jednu fotku pro nerozhodné,tak jako jsem byl já. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Benne Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 neverim,ze som toto vlakno prehliadol. Hodinky su nadherne,spracovanie podla fotiek na vlemi vysokej urovni, s trpkym ocakavanim sklamania som si pozrel cenu na internete, a ta ma doslova sokovala,cakal som podstatne viac, kedze mi pripominaju GS. Gratulujemm uzasny kusok
Vit Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Po dlouhém a váhavém rozhodnutí /nakažen tímto Martzovým vláknem/ hlásím zrovna dva nové přírustky,a to Seiko SNZG13K1 a Seiko SARB033.Ale postupně.Nejdříve jsem byl zahleděn do Seika Spirit SCVS003,ale nelíbil se mi dělený tah a klucí japonští mě snad vyslyšeli a spiritům dali plný tah,který je zase o kousek posunul výš,a tak nebylo na co čekat.Druhé Seika 5 jsem chtěl na takové to každodenní nošení,ale velikost nad 40mm je na mě moc a tak je asi pustím tátovi a budu mít klid s výměnama baterek Jako nováček u Seika jsem hledal rozdíly ve zpracování mezi pětkama a SARBečkama a překvapení se nekonalo,zpracování výborné,zkrátka spokojenost.Tímto chci poděkovat místnímu členovi A.R. za zprostředkování koupě.Snad jediná věc co mě trochu rozčarovala,bylo to měsíční čekání na celnici. Ještě alespoň postnu jednu fotku pro nerozhodné,tak jako jsem byl já. Bohušu gratuluju, někdy na srazu je musím omrknout zblízka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se