Přejít na obsah

Nález v gauči


Uncle Max

Doporučené příspěvky

Tak pánové, tomu neuvěříte. Dnes jsem viděl na jednom starším kolegovi (57 let), kterého nevídám tak často, docela zajímavé hodinky. Už z dálky mě upoutaly, tak jsem si říkal, že se na ně kouknu blíž. Povídám: "Máte zajímavé hodinky, můžu se podívat?". Odpovídá: "Ale jistě, vy se v tom vyznáte? Potřeboval bych s něčím poradit". Koukám blíž a ony to byly pěkně zachovalé Rolex Submariner Oyster Perpetual. Jedná se přesně o tento typ Rolexů: http://cgi.ebay.com/Rolex-Submariner-5508-Vintage-100m-330ft-No-Crown-Guard-/110640795406?pt=Wristwatches&hash=item19c2b48f0e

Ty jeho mají trochu odřené sklo a lehce v jedné části lunetu, jinak jsou v lepším stavu než výše uvedené z ebay. Nedalo mi to a ptal jsem se, kde je našel. Odpověď mě rozbila. Strýček, který dříve nějaký čas pracoval ve Švýcarsku umřel a při vyklízení jeho bytu je kolega našel zapadlé v gauči!!! Kolega neměl tušení co vůbec našel, v hodinkách se nevyzná, divil se, že se mu po nenošení zastavují (nezná automaty) a ani neuměl zašroubovat vodotěsnou korunku. Vzhledem k tomu, že vím, že není v nejlepší finanční situaci, manželku teď vyhodili z práce, on má do důchodu ještě nějakých pár let, tak mě ani nenapadlo se pokoušet ho o ty hodinky kvůli jeho neznalosti nějak nevýhodně připravit. Upozornil jsem ho, že mají velkou cenu, ukázal jsem mu ty na ebay.com a doporučil jsem mu ať se na servis jde zeptat k Dušákovi. Chudák byl z toho úplně pryč, ale moc mi děkoval.

Proč já tohle někde nenajdu v gauči!!! :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

V červnu jsem si koupil Seamastery Co Axial, black. Rolexy se mi líbí, ale je to moc peněz. No, dneska jsem je mohl dostat třeba za 10 tis. Kč. Byl to boj, jestli ho o ně obrat nebo ne, ale nakonec jsem se rozhodl, že to neudělám. Sakra, těžké rozhodnutí.

 

Praveze lahke rozhodnutie. Hadam by si neobral znameho ci priatela. Dobre ze svedomie vyhralo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždycky, když čtu tyhle nálezové story, vzpomenu si, jak jsme chodili asi v páte třídě se školou plavat.

Kamarádovi se tam ze šatny ztratily hodinky (Primky).

Učitelka je pak našla u našeho spolužáka, který tvrdil, že je neukradl, ale že je našel na záchodě zamotané v pavučině a že si tedy (kvůli té pavučině) myslel, že už tam jsou dlouho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu, že tomu tady nikdo nevěří, protože to zní opravdu hodně divně. Hodinky tady rozhodně na prodej nebudou, takže to není žádná pohádka, která má předcházet prodeji a navodit důvěryhodnou story o získání hodinek. Trochu jsem váhal, jestli to sem psát, ale nakonec jsem se rozhodl, že to sem napíšu.

 

Provize byla 0. Jen údiv, čumění a poděkování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nech ti dovoli miesto provizie urobit par foto...taketo tu nebudu casto!

 

jsem jednoznačně pro! protože pak bych fakt mohl žít s pocitem, že toto se OPRAVDU může stát ... a já to tomu chlapíkovi, je-li to (jelito:D) pravda, opravdu přeju ... akorát nevím, jak bych se popral s tím, jestli bych je od něj nechtěl koupit za nějakou nižší cenu - ne za 300CZK, ale třeba za 10kCZK ... aby svědomí nedostalo takouvou ránu :D ale asi bych dopadnul jako ty, jsem strašnej "čestňák" :wallbash::smile_anim:

 

na durhou stranu mě zaráží ... ROLEX je extrémně známá značka ... ale třeba to považoval za fejk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.


×
×
  • Vytvořit...