grand Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Jedná sa o hodinky Seiko Spring Drive SBWA001 z októbra roku 1999. Celkovo bolo vyrobených 500 kusov. Strojček je 7R68 s manuálnym náťahom a indikátorom rezervy chodu 48 hodín. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Dynko i cifr je super! Skoda uchyceni tahu... A jestli jsou fotky tvoje, tak klobouk dolu...
grand Odesláno 1. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Sú moje, samozrejme. Ťah je nanič a navyše už bol skrátený, takže je mi krátky...
Martin J. Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Nádherné hodinky, gratuluji. Osobně mi tam trošku vadí ten ukazatel rezervy chodu tak blízko středu.
Návštěvník YPO Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 tah je pekelnej, a hodinky z obou stran úžasný - gratuluji takhle to všechno vzniklo http://www.timezone.com/library/extras/200508178257
SaKaL Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Fotky super a ještě bys měl trochu rozvést to "komerčně dostupné"...
Chumpus Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
eskimak Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Krasne hodinky, nezvykle, tipujem ze v CR/SR si a budes jediny co ich ma. Ako planujes riesit ten kratky tah? Neviem si celkom predstavit ako na nich dat remen... .Gratulujem!
grand Odesláno 1. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2011 V roku 1999 sa predávali v Hong Kongu za 9800 HKD pod označením SBWA001. V Japonsku boli značené ako SMK001J. Existuje ešte zlatá 18kt verzia, SBWA002, ktorej bolo vraj vyrobených 300 kusov. Viac info tu a tu.
grand Odesláno 1. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Krasne hodinky, nezvykle, tipujem ze v CR/SR si a budes jediny co ich ma. Ako planujes riesit ten kratky tah? Neviem si celkom predstavit ako na nich dat remen... . Gratulujem! Asi amputáciou ľavého zápästia. Protéza sa bude dať upraviť na mieru. Možno dám vyrobiť jeden článok alebo skúsim skontaktovať človeka, ktorý má komplet ťah, či by kúsok nepredal.
grand Odesláno 1. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Ťah na SBWA001 je skutočne príšerný a podľa mňa to bol zámer, aby ich mohli predávať čo najlacnejšie. Pri priamom prepočte na HKD/EUR by vtedy stáli 1177 EUR. Tieto hodinky ani neplánujem veľmi nosievať, je to skôr zberateľský kúsok. Na bežné nosenie mám 2x GS SD, ktoré sú o úroveň vyššie.
eskimak Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Ťah na SBWA001 je skutočne príšerný a podľa mňa to bol zámer, aby ich mohli predávať čo najlacnejšie. Pri priamom prepočte na HKD/EUR by vtedy stáli 1177 EUR. Tieto hodinky ani neplánujem veľmi nosievať, je to skôr zberateľský kúsok. Na bežné nosenie mám 2x GS SD, ktoré sú o úroveň vyššie. To je huste. Ten jeden dielik na tah bude tipujem riadne "mastny", ak sa Ti ho vobec podari zohnat. Ale drzim palce!
organic Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Gratuluju. Jsou fakt docela "retro", ale za 50 let budou porad super coolJestli jsou z ebaye, tak jsem je mel ve sledovanych a svrbely me prsty na prihoz...
Vladimír P. Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Gratuluji, nádherné hodinky. To uchycení tahu se mi naopak líbí, spíš bych ubral těch puntíků okolo ciferníku, ale to nemění nic na skutečnosti, že ti tiše závidím.
bandicoot Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Nevěděl jsem, že se dělá(l) manuální springdrive. Jsou úžasný.
grand Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Nevěděl jsem, že se dělá(l) manuální springdrive. Jsou úžasný. Napr. Credor GCLH999 za cca 8370 USD alebo Credor SD Sonnerie GBLQ998 za 184000 USD
Rmnt Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Moc pěkná luminiscence , svítí opravdu úžasně
lub Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 tohle jsem přehlédl. nádherný hodinky - a hlavně super fotky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se