Přejít na obsah

Omega Seamaster 300M

lexa

Doporučené příspěvky

V 16. 4. 2013 v 16:04, Standa K. napsal:

Hoši, jsem tu nový. Mám od Vánoc nové Omega SMP 2221.80 - tedy ty, co měl Daniel Craig ve verzi s automatem při pokeru. I když jsem měl a mám hodně různých hodinek, toto je to nej, co jsem kdy měl.  Blahopřeji všem, kteří bondovky mají, Ten pocit je mít je na ruce,  je prostě úžasný.  Jistě víte, o čem mluvím. St

Ahoj, přesně vím o čem mluvíš. Měl jsem je v černým provedení a opravdu skvělý hodinky. Bohužel musely z domu, ptž stavba domu si žádala finance. Ale už si brousím zuby na ty keramický. Ať ti slouží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 187
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 12. 5. 2013 v 18:58, maryskov napsal:

Ahoj, hele můžete pomoct? Jaký kalibr je v automatických seamasterech aliaz "Bondovkách" ?

Je tam upravená ETA nebo se jedná o manufakturní strojek?

Díky

Kalibr 1120 i 2500 (novější modely) je v podstatě upravená ETA. Ale pětadvacítka je vymazlená a šlape perfektně.

Inhouse je např. v nových PO.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

To je stejně pech... člověk si udělá radost, koupí si něco pěkného a pak to musí kvůli jiné prioritě z domu... jestli todle není celá ta marnost lidského bytí, stále se za něčím honit a pak to hodit za hlavu..

(ale mám pro to pochopení, z vlasntí zkušenosti)

V 12. 5. 2013 v 11:14, Hoonza napsal:

Ahoj, přesně vím o čem mluvíš. Měl jsem je v černým provedení a opravdu skvělý hodinky. Bohužel musely z domu, ptž stavba domu si žádala finance. Ale už si brousím zuby na ty keramický. Ať ti slouží.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Za 3 mesice je budu mit 3 roky :-), to bude male vyroci,trosku bych to shrnul :

Noseny pouze "svatecne",na stridacku s otloukankama na praci,porad jeste me bavej,dnes jsem je trosku umyl,prelestil sponu po tech skoro 3 letech,a hezky ve svetle zkontroloval,prijde mi ze jsou porad ve stejnem stavu,zadnej tukanec,rejha nic takovyho,vlozka lunety,vse uplne v pohode,jeste bych napsal ze je vzdy odkladam do hodinkovnice aby se tah nikdy nedotknul dynka,nikdy jsem za ty 3 roky netocil lunetou,ani jsem nikdy neotviral heliovy ventil,a datum- to si zije vlastnim zivotem :-))), protoze na nej nekoukam,tak jsem ho steloval asi tak 6-8x :-), a presnost - za ty skoro 3 roky +6s, nikdy jsem velkou rucickou nehybal,ani nezastavoval vterinovku( jestli to ma vubec hacking) to uz si nepamatuji,nastavoval jsem je pri koupi, mereno na meteostanici co mam doma a ma radiem rizeny cas- takze shrnuti po 3 letech - NAPROSTA SPOKOJENOST, porad me bavej a to je to hlavni

Jeste jsem zapomel- v mori se nekoupaly,tam jsem mel casia,a vubec na potapky zazily vodu max v umyvadle,coz je asi smutny na potapky :-))))), za to se stydim

Upraveno uživatelem lexa
Odkaz ke komentáři

Tak to klobouk dolů- abych si za tři roky ani jednou nezatočil lunetou, abych si nikdy trochu nehrál s heliákem a celkově si vlastně nehrál s celýma hodinkama, to bych je asi musel mít v trezoru  :D  já jsem takový pravý opak- lunetu projedu skoro pokaždé když se dostanou na ruku, ani nevím proč.....ale jinak jsi vlastně dosáhl toho o čem já zatím jenom sním (ale snad už se blížím), ten klid v duši je zkrátka ta největší výhra každého z nás. Tak ať ti to vydrží alespoň další tři roky!!!

Odkaz ke komentáři

Nice - vitaj v klube....wink.gif

V 3. 2. 2011 v 15:36, lexa napsal:

Dneska dorazily po 7 dnech od vydrazeni na e-bay z UK od prodejce TRADING 4 U.OMEGA Seamaster 300M 22218000.

Velke díky Horhemu notworthy.gifktery mi pomohl uz s nakupem mych druhych hodinek-bez nej bych mel velky ......

byli kupovany jako pouzite,stare neco malo pres rok,s vymenenou baterii,komplet baleni,karty,krabice,zbyvajici dilky tahu-stav hodinek naprosto odpovidal fotografiim prodejce.i kdyz fotky byli teda hodne spatny.stav odhaduji tak na 95%,par skrabanecku na tahu a spone,vlozka lunety naprosto bez skrabanecku,luneta ma malinkej tukanec,nic viditelnyho,jsem naprosto spokojen.i vterinovka sedi na idexy vicemene v pohode,nejaka desetinka mm tam bude,nic rusiveho.

posilam par fotek ,ktere fotil Horhe kdyz mi hodinky preposilal,pozdeji postnu nejake do chlubiciho vlakna.

Odkaz ke komentáři

V 21. 10. 2013 v 19:20, sashator napsal:

.....Tak ať ti to vydrží alespoň další tři roky!!!

No popravde uz ted jsem jim nevernej- poslednich pul roku dnem i noci myslim jenom na keramicky suby, me uz nic jinyho nezajima, jenze proste nedokazu vyndat tech 140k za naky slusny, uz jsem mel milionkrat nutkani,a pak jsem se sel radsi schladit do sprchy, proste jsem asi kolenovrt a nedokazu ty prachy vyndat,zacarovanej kruh, asi navstivim psychologa :-)

Upraveno uživatelem lexa
Odkaz ke komentáři

Tak tenhle pocit naprosto znám! Sice se postupně k podobné částce blížím (vlastně když sečtu hodnotu všech, tak už bych na ně měl), ale jednorázově vytáhnout částku přesahující 100tis asi ještě nedokážu. Ale nedělám si iluze, že to jednou přijde a zrovna keramický Suby budou jedním z kandidátů (to se mi vlastně pořád zas tak strašně nelíbí, mají asi nějakou auru).....a to když jsem se tu před třemi lety registroval byly mým vysněným a finančně nedosažitelným cílem Carrery  :D  , jsme tady hold všichni stejní!

Odkaz ke komentáři

To: VojtaB

K modrým bondovkám těžko barevně pasuje něco jiného, sám jsem zkoušel všechno možný - gumový modrý Hirsch PURE, či aligátoří modrý Di-Modell Alligator - ale vše je jiný odstín, který jim příliš nesedne. Z fotky na webu odstín nepoznáš a zjištíš to až v reálu, že to není ono. Co jim ale neuvěřitelně padne, a podle mne i mnohem víc než tah je originální řemen s překlápěčkou. Posílám odkaz na své fotky:  

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65981-3x-omega-smp-black-blue-electric-blue/

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  V 10. 11. 2013 v 23:05, VojtaB napsal:

A ještě bych měl jeden dotaz, co se Seamasterů týče. Nevíte prosím, jestli jde vyměnit luneta? Mám jí na jednom místě lehce škráblou, tak jestli je nějaká šance na výměnu za novou a nebo si zkrátka musím zvyknout...

Luneta samozřejmě vyměnit lze...akorát bohužel nemůžeš vyměnit pouze škráblou vložku, ale musíš měnit komplet lunetu a u AD si na to připrav tak 5,5-6tis

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tohle je odpověď od Hanáka Brno - stáří dotazu 3 měsíce: Cena nové modré lunety+ renovace pouzdra- toto lze provést pouze s kompletním přetěsněním pouzdra+ renovace ocel. náramku činí  12.100,-Kč.

Také jsem uvažoval o výměně, nakonec jsem ji nerealizoval.   Standa

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...