Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

trochu retra. od vcera sa tesim z tychto. podlozku a kryt som hodil dole, krajsie a pohodlnejsie (.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

Kdyby takhle vypadaly všechny "vintage-look" hodinky, svět by byl hned lepší místo k životu. Perfektní povrchovka, číselník nezprdelený datumovkou... Krásný odstín indexů... :)

Odesláno

z fotiek to nieje moc vidiet, rucky a indexy maju khaki nadych na tmavohnedom podklade,k tomu tmavohnedy remen, ako celok ok. makka koza velmi pohodlna na ruke, uvidime ako dlho vydrzi. zalusluzili by si lepsie foto

Odesláno

Přidávám se ke gratulantům.

Retro jak vyšitý.

Myslím,že jsou to první zde na fóru anoncované majitelem.

Na takové se vždycky rád podívám.

Budou ještě nějaké fotky?

Jak jsou na to s luminiscencí?

Odesláno

parada!! konecne ich tu mame. podla mna jedny z najpodarenejsich Hamiltonov vobec. neni na nich jedina vec co by mi prekazala a keby nemam svoje retro Longines Spirit tak uz by tieto boli na ceste. nech robia vela radosti.

Odesláno

Příjemné Hamiltonky, gratuluji" Moc se mi líbí to chránítko, do nepohody super" Cvakni ještě dýnko prosím tě, děkuji"

Odesláno

Kdyby takhle vypadaly všechny "vintage-look" hodinky, svět by byl hned lepší místo k životu. Perfektní povrchovka, číselník nezprdelený datumovkou... Krásný odstín indexů... :)

To nezprdelení je opravdu skvělé. Moc se mi líbí, ať slouží.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...