marosb Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 trochu retra. od vcera sa tesim z tychto. podlozku a kryt som hodil dole, krajsie a pohodlnejsie (. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Kdyby takhle vypadaly všechny "vintage-look" hodinky, svět by byl hned lepší místo k životu. Perfektní povrchovka, číselník nezprdelený datumovkou... Krásný odstín indexů...
bandicoot Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Jé, on je ten řemen tmavě hnědej. Další body navíc.
MarcelG Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 KOnečně je tady někdo pořídil! Gratuluji, jsou super! Taky jsem jednu dobu o nich uvažoval :-)
Chorche Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Paráda! Nádherný hodinky, gratulace!!!
juraj85 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Retro hodiny ktorym ten retro design aj vysiel.Su velmi prijemne na pohlad
pavča Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 (upraveno) Jó, to je veliká paráda, gratuluji. Kde a za kolik se dají koupit? Upraveno 3. února 2011 uživatelem pavča
marosb Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 som rad, ze sa pacia nakup tu http://www.bussipreziosi.com/
gerhard Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Zapastie cista amerika (v ktorom ze to filme boli...hm..), velmi pekne !
marosb Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 z fotiek to nieje moc vidiet, rucky a indexy maju khaki nadych na tmavohnedom podklade,k tomu tmavohnedy remen, ako celok ok. makka koza velmi pohodlna na ruke, uvidime ako dlho vydrzi. zalusluzili by si lepsie foto
Baker Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Super hodinky, gratulace. Docela by me zajimalo, jak budou vypadat na klasickem remenu, vetsina Hamiltonu ma pomerne dlouhy nozky. Jak vypada dynko ?
horal Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Přidávám se ke gratulantům.Retro jak vyšitý.Myslím,že jsou to první zde na fóru anoncované majitelem.Na takové se vždycky rád podívám.Budou ještě nějaké fotky?Jak jsou na to s luminiscencí?
sibirnaya Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 to jsou vazne moc pekny hodinky, gratuluju
Helex Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Gratuluju, jsou to první hodinky s těmahle ručkama, který se mi vážně líbí
jankoxxx Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 parada!! konecne ich tu mame. podla mna jedny z najpodarenejsich Hamiltonov vobec. neni na nich jedina vec co by mi prekazala a keby nemam svoje retro Longines Spirit tak uz by tieto boli na ceste. nech robia vela radosti.
African Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Příjemné Hamiltonky, gratuluji" Moc se mi líbí to chránítko, do nepohody super" Cvakni ještě dýnko prosím tě, děkuji"
Alina Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Kdyby takhle vypadaly všechny "vintage-look" hodinky, svět by byl hned lepší místo k životu. Perfektní povrchovka, číselník nezprdelený datumovkou... Krásný odstín indexů... To nezprdelení je opravdu skvělé. Moc se mi líbí, ať slouží.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se