rafficek Odesláno 18. prosince 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2005 Právě jsem je objevil, vůbec jsem netušil, že se něco takového existuje.Co jim říkáte a napište, jestli o nich něco víte... jsou krásné http://ninanet.net/watches/others10/Mediums/mseikomm.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafficek Odesláno 18. prosince 2005 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2005 tak obrázek až napodruhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. prosince 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2005 No, jo, ty jsou parádní, bohužel už ne moc levný... o řád vedle od Monster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafficek Odesláno 18. prosince 2005 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2005 našel jsem je na eBay v komisi cena 1.450 USD proč jsou tak drahý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 18. prosince 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2005 S cenou kolem 1400USD to nebudou nejlevnejsi (ale ani nejdrazsi) Seika Pro mnohe z nas jsou Seika poradnym zdrojem prekvapeni. Diky masove vyrobe quartz hodinek a vyskytu hlavne levnych modelu i u nas, casto ani nevime, jake skvosty ti sikovni japonci delaji i v mechanicke oblasti. Nutno podotknout, ze zajimavejsi kousky s nejakych nepochopitelnych duvodu nejsou k sehnani jinde nez v Japonsku. Ale diky internetu se najde i par Japonskych stranek posilajicich hodinky do sveta. Doporucuju mrknout na http://www.higuchi-inc.com/index-e.html Pro mne je velmi zajimava rada "Brightz" a o rade "Credor" radeji ani nepisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. prosince 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2005 Teda Credor mě dostaly. Je to ještě Seiko nebo nezávislá firma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafficek Odesláno 19. prosince 2005 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2005 Mě dostaly MARINEMASTER, bohužel si budu muset nechat zajít chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafficek Odesláno 19. prosince 2005 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2005 Připadá mi to tak jako mercedes ma firmu AMG na vylepšení svých aut, tak SEIKO používá nějakou svou dceřinou společnost na výrobu těchto vynikajících mašinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George_1903 Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 Mě dostaly MARINEMASTER, bohužel si budu muset nechat zajít chuť Ty jsou fakt mega krásný. V podobným duchu jsou potápky s kalibrem 6R15, ale tohle je fakt jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 Ty jsou fakt mega krásný. V podobným duchu jsou potápky s kalibrem 6R15, ale tohle je fakt jinde. Cituje se bez obrazku ... a ozivovat pro nic za nic 5 let stare vlakno je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 Hmm, obrazky z citace smazany.. George - pet let stary vlakna otevirej fakt kdyz k nim mas co rict, protoze pokud ti jde pouze o to nasbirat 50 kusu, tak skoncis hodne rychle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 (upraveno) Nerad bych se Džordžína zastával, ale řekl bych, že na vlákno kliknul pomocí vynikajicí sekce "Podobná témata". Edit: nechcete mi někdo tydle Marinemastery sehnat?Edit2: nevíte, jak mají široký tah u pouzdra? Upraveno 29. července 2010 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 Edit2: nevíte, jak mají široký tah u pouzdra? Už jsem to našel, jenom 20mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 Copak zase pro kamaráda? SeaHawky se mu už nelíbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 Nerad bych se Džordžína zastával, ale řekl bych, že na vlákno kliknul pomocí vynikajicí sekce "Podobná témata". Edit: nechcete mi někdo tydle Marinemastery sehnat? Edit2: nevíte, jak mají široký tah u pouzdra? "Podobna temata" me taky privadi k placi:-( Jestli se nepletu tak 20mm u pouzdra meli Suma a fakt to nijak nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 skx vlavo ma 22 na MM300 je tych 20mm uplne v pohode. to lolohh - ten udaj sa da vyguglit za 5 sekund... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 to lolohh - ten udaj sa da vyguglit za 5 sekund... lolohh ro vyguglil za 3/4 hodiny, coz je na nej docela slusnej vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Copak zase pro kamaráda? SeaHawky se mu už nelíbí? Neví, co by chtěl. Je divnej. "Podobna temata" me taky privadi k placi:-( Jestli se nepletu tak 20mm u pouzdra meli Suma a fakt to nijak nevadilo. 20mm u Sum byl jediný důvod, proč jsem se jich zbavil skx vlavo ma 22 na MM300 je tych 20mm uplne v pohode. to lolohh - ten udaj sa da vyguglit za 5 sekund... Dle mého to není v pohodě. Díky za odpověď, ale odpověděl jsem si ohledně šířky tahu do vlákna už odpoledne. lolohh ro vyguglil za 3/4 hodiny, coz je na nej docela slusnej vykon Když já neumim japonsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Když já neumim japonsky. ...ale google umi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 má ten kaučuk na Marinemaster aj nejaké samostatné referenčné číslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se