lib Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 libe, ony nejsou vůbec velké, fakt ne.No, instant mi je na chvili pujcil, tak me nalakuj! Vypadal jsem jak kaspar
Peta-Biker Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 To pouzdro je klenot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Ještě jednu a dám pokoj :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 ty blaho tie su neposkvrnene - az sa na to zle pozera. porád nimi ebni o zarubnu.. nech nejako vyzeraju
Peta-Biker Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Vždyť to jsou oblekovky jak víno, ty nemůžou být otlučené :-) Jsem tu na tom dřevě ještě trošku doostřil, myslím, že je to o trochu lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 tak pridam aj ja jednu, zapadne kridlo, juzna strana Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Divím se, že nás tady je tak 5-6, co je máme. Kdyby ostatní jen tušili, jak jsou dobré.
kloubik Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Netrap me Fotky nadhera, ta prvni toho pouzdra z boku me fakt zaujala. Musi super sedet na ruce. O vikednu jsem zas trochu ponosil Suby a to vypoukly dynko proste neni ono, celkove ty hodinky na ruce nesedi tak jak by mohly. foto z netu pro predstavu co mam na mysli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 ...a aj sedia zopakujem par foto co som sem daval, ale pozeram ze vlakno uz je dost dlhe.. btw, presne pre toto som vyssie spominal u tych Subov, ze to snad strihaju z kartonu. plus tie spodne ostre hrany puzdra, to tym hodinkam robia naschval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Krásný hodinkyŠkoda, že jim Japonec neudělal lepší tah, abychom jen nechválili
sibirnaya Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 a sibir ti to jasne rek, ses devatej v poradi ale myslim, ze jen tak je poustet nebudu, pomer cena kvalita je uzasnej, jediny pro me srovnatelny ve stejny cenovy hladine jsou Doxy 5000T..
petr_cha Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 Poptám se zkušených ... je reálný MarineMastery na ruku 17,5 cm nebo na to mám hned zapomenout ? Suma jsem nosil v pohodě, teď tahám SRP43, to jsou obojí 44 mm... ale to celopouzdro bude asi krapet větší oříšek.. zkoušel jsem nějaký dohledat fotoporovnání Sum a Masterů a z toho jsem nic moc určitýho nevykoukal.. co jsou Suma pryč, tak nějak nevím, kam bych se posunul :-o .. škoda, že nad nima nějak od Seika nic není (tuňáky nechci)...(uvidíme, ještě jak dopadne ta místní limitka, snad mě kdyžtak aspoň to zachrání :-)
Peta-Biker Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 (upraveno) Ruka 17,5cm, Suma jsou větší, MM mají lepší proporce, jsou vyvážené, bež do nich! Nejlepší potápky. Jsou akorát si myslím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. října 2013 uživatelem Peta-Biker
tomtur Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 (upraveno) ja mam ruku ako dieta a sedia super, neboj nicoho a chod do nich edit:Peta-Biker ma tiez ruku ako dieta, 90 cm a 25 kg, v mojom pripade som myslel rozmer ruky dietata, nie rozmer dietata samotneho... Upraveno 25. října 2013 uživatelem tomtur
ggrand Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 petr_cha : Řekl bych, že Suma působí větším dojmem. Sice jsou nižší,ale jinak mi přijdou větší.Tady máš odpověď na otázku : http://forums.watchuseek.com/f304/comparartive-review-sbdx001-marinemaster-vs-sbdc001-sumo-296160.html
petr_cha Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 Ruka 17,5cm, Suma jsou větší, MM mají lepší proporce, jsou vyvážené, bež do nich! Nejlepší potápky. Jsou akorát si myslím dobrá fotka, ta mě hned přesvědčila !! :-)) já mám hubený ruce, těch 17,5 bude v delším úseku ... dneska mám 44 mm pilotky a ty už jsou docela přes.. nevím, nakolik to bude prznění Seiko vlákna s fotkou pilotek a navíc s krátkým rukávem :-) asi budu muset dorazit na nějaký sraz.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 (upraveno) 44 pilotky přesahují i mě, opravdu. Seika sednou perfektně, uvidíš - je to díky tvaru pouzdra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. října 2013 uživatelem Peta-Biker
pavel23 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Pokukuji po Marine Master, ale chtěl bych je nejdřív vyzkoušet. Je to můj horký favorit po přečtení všeho tady na fóru i když to přesahuje můj finanční limit, Zřejmě do nich půjdu. Ještě mám jednoho favorita Crepas Cayman, tak nějaké reakce sem.
instant Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Crepas ti vydrzia tak tyzden.. maximalne dva
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se