Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Netrap me :) Fotky nadhera, ta prvni toho pouzdra z boku me fakt zaujala. Musi super sedet na ruce. O vikednu jsem zas trochu ponosil Suby a to vypoukly dynko proste neni ono, celkove ty hodinky na ruce nesedi tak jak by mohly.

foto z netu pro predstavu co mam na mysli

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

...a aj sedia :) zopakujem par foto co som sem daval, ale pozeram ze vlakno uz je dost dlhe..

btw, presne pre toto som vyssie spominal u tych Subov, ze to snad strihaju z kartonu. plus tie spodne ostre hrany puzdra, to tym hodinkam robia naschval

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

a sibir ti to jasne rek, ses devatej v poradi :D ale myslim, ze jen tak je poustet nebudu, pomer cena kvalita je uzasnej, jediny pro me srovnatelny ve stejny cenovy hladine jsou Doxy 5000T..

• po měsících...
Odesláno

Poptám se zkušených ... je reálný MarineMastery na ruku 17,5 cm nebo na to mám hned zapomenout ? Suma jsem nosil v pohodě, teď tahám SRP43, to jsou obojí 44 mm... ale to celopouzdro bude asi krapet větší oříšek.. zkoušel jsem nějaký dohledat fotoporovnání Sum a Masterů a z toho jsem nic moc určitýho nevykoukal..

co jsou Suma pryč, tak nějak nevím, kam bych se posunul :-o .. škoda, že nad nima nějak od Seika nic není (tuňáky nechci)...

(uvidíme, ještě jak dopadne ta místní limitka, snad mě kdyžtak aspoň to zachrání :-)

Odesláno (upraveno)

ja mam ruku ako dieta a sedia super, neboj nicoho a chod do nich :)

edit:Peta-Biker ma tiez ruku ako dieta, 90 cm a 25 kg, v mojom pripade som myslel rozmer ruky dietata, nie rozmer dietata samotneho...

Upraveno uživatelem tomtur
Odesláno

Ruka 17,5cm, Suma jsou větší, MM mají lepší proporce, jsou vyvážené, bež do nich! Nejlepší potápky.

Jsou akorát si myslím

dobrá fotka, ta mě hned přesvědčila !! :-))

já mám hubený ruce, těch 17,5 bude v delším úseku ... dneska mám 44 mm pilotky a ty už jsou docela přes.. nevím, nakolik to bude prznění Seiko vlákna s fotkou pilotek a navíc s krátkým rukávem :-) asi budu muset dorazit na nějaký sraz..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pokukuji po Marine Master, ale chtěl bych je nejdřív vyzkoušet. Je to můj horký favorit po přečtení všeho tady na fóru i když to přesahuje můj finanční limit, Zřejmě do nich půjdu. Ještě mám jednoho favorita Crepas Cayman, tak nějaké reakce sem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...