instant Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 ?? Tak ten se povedl. Chvili mi ale trvalo, nez mi to doslo, musim rict. tak ja som take stastie nemal WC= 0,6666667 IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Tez dobrej, to zas jo. Holt na tyhle skryte fory ja jsem pomalejsi. Nez jsem tu rozlustil to possw na M550d, tak jsem na to cumel jak puk asi deset minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Na M550d by jsi v Norsku musel být multimilionář v NOK. To radši tři Tesly za stejné peníze, ne ? Jednu pro Tebe, jednu pro manželku a jednu co bude furt nabitá a připravená kdyby jedna z těch prvních dvou chcípla, či byla vybitá ...Sorry za offtopic k obsahu vlákna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 nadhenej "strojčik":)Na tohle se hezky kouka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 (upraveno) Po dlhšej dobe som sa zasmial, dík Vy dvaja Inak Alda, ten kaliber je paráda. Dík za fotku. O kúsok vačšia láska k MM300 :-) F. Upraveno 4. května 2014 uživatelem F.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Kugellager uz maji dneska skoro vsichni. Vyjma archaickych kalibru. Do novych kalibru uz jedine Kugelllager. Jsou blaznive vyjimky, napr. Elton, Iwc. Rolex do novych taky vali Kugellager. Pokrok nezastavis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 (upraveno) Tez dobrej, to zas jo. Holt na tyhle skryte fory ja jsem pomalejsi. Nez jsem tu rozlustil to possw na M550d, tak jsem na to cumel jak puk asi deset minut.Klííd Michale, diagnózu máš tady... http://cs.wikipedia.org/wiki/Asperger%C5%AFv_syndrom Upraveno 5. května 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Kugellager uz maji dneska skoro vsichni. Vyjma archaickych kalibru. Do novych kalibru uz jedine Kugelllager. Jsou blaznive vyjimky, napr. Elton, Iwc. Rolex do novych taky vali Kugellager. Pokrok nezastavis No jo no, co se da delat, kopu holt druhou ligu. Dalsi IWC budou radsi rucni natah a bude klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Tez dobrej, to zas jo. Holt na tyhle skryte fory ja jsem pomalejsi. Nez jsem tu rozlustil to possw na M550d, tak jsem na to cumel jak puk asi deset minut.Klííd Michale, diagnózu máš tady... http://cs.wikipedia.org/wiki/Asperger%C5%AFv_syndrom No jo no, kazdej jsme nejakej. Furt lepsi, nez komunista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Sem si zvyk, mi o neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Nevim, jestli to tu uz neni. Pekny clanek.http://forums.watchuseek.com/f281/concise-history-seiko-professional-dive-watches-170010.html Jestli jsem to z clanku spravne pochopil, predchudce dnesnich Marinemasteru, model 6159-7000, nebyl tesny vuci heliu, mozna proto jeho vyroba trvala tak kratce. Revolucni byl He-Gas model 6169-022, ktery, podle informaci z clanku, prisel v te dobe na 89000 jenu, coz uz byla teda docela palka (296$) teda, alespon podle Instantovych prepoctu v tomto vlakne http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31842-100-us-v-roce-71/ (v r.1972 kurz cca 300jenov/1usd). I kdyz hodinky prisly na svet az v r. 1975. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Pěkné povídání k tomuto tématu je :http://www.thewatchsite.com/29-tokunaga-archives/Komentuje a odpovídá na otázky přímo Ikuo Tokunaga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 (upraveno) Tak jsem vcera provedl revizi lunety. Lunetu jsem sundal, tesneni, ktere je v lunete a diky kteremu nedre pri otaceni kov o kov a luneta je naprosto bez vule, jsem namazal silikonovym olejem a ted si uzivam ten pocit pri otaceni lunety. Jemne cvaka a krasne se s ni otaci, ani moc zlehka, ani z tuha, proste akorat. Parada. Doporucuji. Upraveno 8. června 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Tak tady jsem ještě chyběl... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Dobře ty Omastku, teď máš dvojku jak cyp! Gratuluju neboco. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Parada,seknou Ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Dobře ty Omastku, teď máš dvojku jak cyp! Gratuluju neboco. :-D Díky, tombede! Baker mě obral o nafouknutý leštěnky, tak jsem to musel vykompenzovat. Ego mi narostlo jaxviňa a aj v zimě budu chodit bez rukávu. Teda aspoň na pravačce. Parada,seknou Ti. Jsou mi velký, ale i tak díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Díky, tombede! Baker mě obral o nafouknutý leštěnky, tak jsem to musel vykompenzovat. Ego mi narostlo jaxviňa a aj v zimě budu chodit bez rukávu. Teda aspoň na pravačce. Ja se zase asi stavim Dobre jsou, uzij si je nez prijedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Že já nedržel hubu... No klidně přijeď, rád Tě uvidím! Ale hned dopředu říkám, že je neprodám! A i když si vezmeš tombeda jako posilu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Uzivej si je dlouho. Nadherne hodinky. S laskou vzpominam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se