instant Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 no na to prave brusim net ze by sa hodil slusny tool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 instant: no fakt, ten spodok ma tlaci, kedze mam tah na volno tak hodinky spocivaju svojou vahou na relativne malej ploche v mieste hrany zo spodku, ak sa to da teda nazvat hranou, mno, zaoblene to veru nie je.Kazdopadne ma to sere. petr - teraz nemam ziadne seiko, kua. Uvazoval som nad kadecim. Nechat si shogun, ale ten oproti mm300 je moc tool. Tiez som chcel zelvu, ale predsa len som uz rozhickany lepsim seikom, netvrdim ze zelvy nie, mozno niekedy. Tuna? Asi ano, otazka, ze ktoru, nove dialy ma moc neberu. Zrejme lutujem, ze som pustil ciernu SD tunu, ale nechcem si to priznat. Nove modely ma nelakaju ziadne, napr. transocean apod. Zrejme zozeniem starsiu ocelovu tunu este so starym dialom... a mozno raz seiko zmensi ich hi beat model, na ten budem aj rok setrit :-) pride coskoro anko, co je podobny dizajn ako mm300, tak snad mi to trosku nahradi seiko, aj ked, neverim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 ta hrdza pod shroudom, podla mna totalne samozrejma a neprekvapujuca vec... typek sa zrejme neoplachoval po morskej vode... toto by sa stalo kazdej lunete kde je menej vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Jedna srovnavaci... pekne v barve :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fotka z wus z MM300 vlakna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 ja mam ode dneska jasno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 ja mam ode dneska jasno Parádní hodinky.....jednou se k nim snad taky dopracuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Jak je tu někdo vytáhne, tak mě přejdou myšlenky na prodej mých 001. asi fakt zůstanou v chalupě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Jak je tu někdo vytáhne, tak mě přejdou myšlenky na prodej mých 001. asi fakt zůstanou v chalupě..bodejt, za par roku se budou blbe shanet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 bodejt, za par roku se budou blbe shanet... že bych měl první investiční ( rozuměj ziskové) hodinky?No, v každém případě se k nim budu slušně chovat.., v našich končinách to snad žádná masovka nebude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 ja mam ode dneska jasno Jsem na tom stejně, už to mám kompletně ujasněné, jak na ruce, tak v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Sklerotik, bez fota ta věta nemá smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Z těch fotek čiší důraz na kvalitu. :-) (I Saabu by to slušelo..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Dovolim si citovat jednoho kolegu z wus: I have the Marinemaster since 2005, it began to run and that the reason why it go to service... The price is 454?. I have Seiko Germany ask an they told me that the Marinemaster definitely was for the service going to Seiko Japan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Gumovy remen primo na MM300, napasovany na pouzdro a využívající originalni sponu.. http://www.crafterblue.com/#!seiko-marinemaster-300m-strap-cb03/pj6zr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 (upraveno) imho Gumy nemusím, ale tohle je pecka, sedí jak pozadí na hrnec, propadnout jim, tak je to povinnost... Upraveno 20. srpna 2016 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Tak dneska mi z Altra napsali , ze cena za novou lunetu je 9167,- Kc !! jim jeblo asi ne ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Tak dneska mi z Altra napsali , ze cena za novou lunetu je 9167,- Kc !! jim jeblo asi ne ???Se upsali ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Ne , ptal jsem se v cizine a 350 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Ne , ptal jsem se v cizine a 350 USDAha, tak to je mazec teda to koukam jak pero z gauce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Jako trojku bych si ještě rozmyslel ale deset tacu za takovou picovinu nedam. Nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se