Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přijde mi že s tím určením hodinek trochu prehanite. Proč by měly být dobrý do divadla? Je to parádní kus dobře odvedené práce, pěkný materiály, provedení, kvalita zpracování. Takových hodinek je spousta u jiných značek a taky to nejsou hodinky do divadla :-D

Ironia je krajina, v ktorej je vsetko zo zeleza.. Aj divadlo.

Odesláno

sd tuny? ach... tym som uz par myslienok, uvah a hodin na ruke venoval... a tusim ich mal aj sibirnaya, takze nie len cegy...

mne nevadila leskla luneta, ako zvyknu mnohi vycitat tomu modelu. Mozno trosku ten dial mi vadil, tak ako na vsetkych novych tuniakoch.

Preco som ich vlastne predal... vzhladom na cenovku som ich nevedel uvolnene nosit... a zle sa v nich spalo :-)

ked ich vydim sem tam poslednu dobu, je mi smutno.... btw mal som len tu zakladnu, celociernu verziu

Odesláno (upraveno)

sd tuny? ach... tym som uz par myslienok, uvah a hodin na ruke venoval... a tusim ich mal aj sibirnaya, takze nie len cegy...

mne nevadila leskla luneta, ako zvyknu mnohi vycitat tomu modelu. Mozno trosku ten dial mi vadil, tak ako na vsetkych novych tuniakoch.

Preco som ich vlastne predal... vzhladom na cenovku som ich nevedel uvolnene nosit... a zle sa v nich spalo :-)

ked ich vydim sem tam poslednu dobu, je mi smutno.... btw mal som len tu zakladnu, celociernu verziu

Já je prodal protože mně postupně začal vadit, cifr, ručky+jejich barva, broušený shroud na kterém bylo všechno vidět, nevrtané nožky díky kterým se výměna řemenu stávala hororem.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Tak snad to napotřetí klapne :) Vzal jsem SBDX017, takže jsem zvědavý na Diashield ...

no dobre ty ! jsem zvedavej ...chtel jsem zrovna neco kafrat o tom xku na korunce ale pockam si na tvoje foto

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mne to ted trochu mrzi, ze sem vzal 001 ale to Xko debilni me tam zralo a nic se mne nechtelo brousit.

Odesláno

Mne to ted trochu mrzi, ze sem vzal 001 ale to Xko debilni me tam zralo a nic se mne nechtelo brousit.

Se nestresuj, Mildo..Kdys potreboval nutne prodat, tak sz. Diky..

Odesláno (upraveno)

Ale ne na dynko, to se pak lehce svindluje :D

Edit: pockat pockat, to sou monokoky, ne? Tak to pak beru zpet, samozrejme.

Upraveno uživatelem nividic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...