Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

To sem psal, že budou dělat tobě. Mně jdou dlouhodobě -0,2sek/den ale jen když je nosím. Jak je nechám, tak se začnou zpožďovat, třeba -5sek./den, v jakýkoli poloze. Musím je teda furt nosit.

Moje do +1s/24h. Aktuálne +0,2s/24h. Na noc neodkladám.

líběj vodpustit, že sem tak smělej, ale jak to na ty desetiny měříte?

Návštěvník YPO
Odesláno

šuplérou

Návštěvník Zmizík
Odesláno

WatchCheck - to je aplikácia do mobilu ale musí to bejt min. Nokia 2110 nebo novější.

Návštěvník tolja
Odesláno

tolja: jednoducho. Za 5 dni urobili 1 sekundu do plusu.

to bych řekl, že není správný přístup

tímto stylem "měření" se nedozvíš, že v pondělí hodinky "udělaly" 3s minus, v úterý 2s plus atd.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Trochu oziveni.... Starsi thajská limitka...

To si pak clovek rika, jak jsou ty originalni ručky stejne dokonalý... :-)

Sla011

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Já teď tyhle, snad pár poznatků: Nemusím gumy, ale tahle je překvapivě příjemná a za mne nositelná (doteď jsem nemohl na gumě nic, Sumo, SKX,5ky, želvy). Robustní ale v pohodě i na malé ruce. Přicházím na chuť Kinetic systému. Za mě jediný (imho) mínus, nepotřebuji GMT ručku a při rychlém pohledu na hodinky mě trochu plete, možná za to může věk a brýle (ale zase, kdo potřebuje vědět kolik je hodin, když má mobil). Na druhou stranu vypadá parádně. Tahle barevná varianta je fajn, letní, viděl jsem je i v "černé" na tahu a to může být paráda. :)

Odesláno

Já teď tyhle, snad pár poznatků: Nemusím gumy, ale tahle je překvapivě příjemná a za mne nositelná (doteď jsem nemohl na gumě nic, Sumo, SKX,5ky, želvy). Robustní ale v pohodě i na malé ruce. Přicházím na chuť Kinetic systému. Za mě jediný (imho) mínus, nepotřebuji GMT ručku a při rychlém pohledu na hodinky mě trochu plete, možná za to může věk a brýle (ale zase, kdo potřebuje vědět kolik je hodin, když má mobil). Na druhou stranu vypadá parádně. Tahle barevná varianta je fajn, letní, viděl jsem je i v "černé" na tahu a to může být paráda. :)

jen tam trochu chybí ten nápis "MARINEMASTER" ;)

Odesláno

jen tam trochu chybí ten nápis "MARINEMASTER" ;)

Hmm,NENÍ TAM,jak píšu, jsem slepý trdlo, mělo to být samozřejmě "vedle" co máte na ruce.... :(

Ale aspoň jsem se trefil do značky <_< snad to projde.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...