pebe Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Jarett je prodává a má tam fotky na té gumě
Trebus Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Nějaké fotky byly ve vlákně Seiko Sumo, to by ti mohlo trochu pomoct.
brumko Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Dnes na origo gume. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Pěkná fotka, ale origo guma je trochu jiná, ne?..Btw dnes bude venku třicítka, co ten svetr? Dnes na origo gume.
brumko Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Pěkná fotka, ale origo guma je trochu jiná, ne?..Btw dnes bude venku třicítka, co ten svetr?Je to origo guma, akurát už nie som si istý, či táto náhodou nie je z SBDX017-tokSveter? Ja som zo severu Slovenska a dnes ráno to na sveter vypadalo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Ale ta je moc pěkná.., já se doma kouknu, ale ta nebude z 001, spíš novější. Aspoň ty moje uloženky trochu vyvětrám.
brumko Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Díky.To kovové oko jej dáva úplne iný rozmer.
pebe Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 001 nemají ten kovový držák ale gumový
brumko Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Jojo, tohle je řemen k SBDX017 Jasne. Ty to musíš vedieť najlepšie. Však sú to tie tvoje.
Jarett Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Jasne. Ty to musíš vedieť najlepšie. Však sú to tie tvoje. Však už mám MM300 znovu, prodat je byla chyba !
brumko Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Dnes na Grand Duke. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Je to origo guma, akurát už nie som si istý, či táto náhodou nie je z SBDX017-tokSveter? Ja som zo severu Slovenska a dnes ráno to na sveter vypadalo. FullSizeRender76.jpg clovek zo severu Slovenska a povie "vypadalo".. nesranduj.
Návštěvník tolja Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Dnes na Grand Duke.FullSizeRender88.jpgten řemen jim podle mne vyloženě nesluší...sry
brumko Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 clovek zo severu Slovenska a povie "vypadalo".. nesranduj.Skoro všetky fóra kde som sú české, tak som už z toho trocha zmätený
brumko Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 ten řemen jim podle mne vyloženě nesluší...sryJasne. Proti gustu žiaden dišputát. Ale ku hnedému opasku a hnedým topánkam mi tento remeň prišiel ako najvhodnejší.
Radimk Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Jasne. Proti gustu žiaden dišputát. Ale ku hnedému opasku a hnedým topánkam mi tento remeň prišiel ako najvhodnejší.Mě nevadí ten řemen, ani barva, to je věc každého soudruha.Vadí mi přechod mezi řemenem a pouzdrem - ten schod mezi "tenkým" řemenem a masivní nožičkou.(Ten Grand Duke je parádní a masivní, tady ale prostě nestačí)
brumko Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 brumko- hezká fotka.Díky Mě nevadí ten řemen, ani barva, to je věc každého soudruha.Vadí mi přechod mezi řemenem a pouzdrem - ten schod mezi "tenkým" řemenem a masivní nožičkou.(Ten Grand Duke je parádní a masivní, tady ale prostě nestačí) Je to asi tak blbo nafotené ale ten prechod nie je normálne vôbec poznať.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se