instant Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 tunaci na tahu nemaju chybu. suby na kozke su rozhodne humac, aspon co som zatial videl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 (upraveno) To jo, co jsem mel tunaky 015, tak ten tah slusel a byla to kvalitka. Edit: I fotku jsem vyhrabal Upraveno 4. listopadu 2017 uživatelem blackhead
sashator Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Kluci asi máte pravdu, že to přirovnání nebylo tak úplně spravedlivý, ale stejně bych pořád vzhledem k velikosti tuňáků volil hadru nebo gumu (a to mám tah na hodinkách nejradši)
DavidLC Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 To jo, co jsem mel tunaky 015, tak ten tah slusel a byla to kvalitka. Edit: I fotku jsem vyhrabalSluší pořád,jen trocha škrábanců Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Sluší pořád,jen trocha škrábanců Jo jo, jsou dobrý
blackhead Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) Víte co je mi divný, že tu ještě nikdo nemá SBEX001, čím to je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem blackhead
instant Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 je to tym ze sa mi zdali drahe
blackhead Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 je to tym ze sa mi zdali draheRuku bys na ne mel, za 4500 od araba https://www.ebay.de/itm/SEIKO-SBEX001-1000m-Limited-Prospex-MarineMaster-Grand-Seiko-Movement/292315271647?hash=item440f5911df:g:0XEAAOSwmkpZ-uzZ
blackhead Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) Na ty snad nemá ruku nikdo Tady nejde jen o ruku, musíš být dostatečně tlstý Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem blackhead
DavidLC Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Na ty snad nemá ruku nikdo Jo taky si myslím,hlavně je nezkoušet,co kdyby náhodou ;-) Vlastně dobře,že tu nejsou :-))
instant Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 ja som tu aj niekde daval moje foto na ruke, je to zhruba ako MM600, daju sa zohnat za menej ako 4500.. ale za tie peniaze uz prospex proste nie..
instant Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 tu su fotky z rovnakeho casu na porovnanie. ruka ta ista Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Podľa mňa sú nositeľné, iba na fotkách vyzerajú ako opachy. Sú dosť vysoké, to je fakt.
instant Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 presne tak. to je ako ja - tiez vyzeram na fotkach uplne inak..
Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Sluší pořád,jen trocha škrábanců Ty máš Tuňáky, Dave? Překvapils? Jinak pánové, chci se zeptat, existuje nějaká forma náramku na SBBN 035 (Black Tuna)? Nebo se na to vykašlat a nosit je na gumákovi?
sashator Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Zkusil bych strapcode, tam určitě něco vybereš
Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Díky! A zrovna ten superinženýr vůbec nevypadá špatně ... Mrknu na to.
blackhead Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Mas pravdu, takhle bys ty GS chrona nemel nikdy !ja som tu aj niekde daval moje foto na ruke, je to zhruba ako MM600, daju sa zohnat za menej ako 4500.. ale za tie peniaze uz prospex proste nie..
pjr86 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Me ten tah na ty tunaky vubec nedava smysl. Jen nazor...Ale je pravda, ze pri plavani se mi guma obcas uvolnila z "pojistky". NATO asi nejbezpecnejsi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se