neumann Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2017 Mam je 2 dny tak take uzivam cerstve nadseni jiskra kazdopadne preskocila je to matros! Sent from my iPhone using Tapatalk
Karol Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2017 (upraveno) .....tiež hladam niečo na preuzutie na zimu,tah bude chladit toto je nadhera ,ale ta cena https://www.fratellowatches.com/seiko-marinemaster-professional-300-52mondayz-week-22/ Upraveno 11. listopadu 2017 uživatelem Karol
pjr86 Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2017 Kamilb skvělá patina a super limitka! Mate zkušenosti jak pohodlný je tenhle?:https://www.uncleseiko.com/store/p28/20mm_Waffle_Strap_for_Various_Models.html Ten silikonovej na tunacan byl super. Origo je fajn design ale dost tvrdej. Sent from my iPhone using Tapatalk
brumko Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2017 Jo, furt to hryže. Mám teď nutkání prodat emeror a pokusit se sehnat zlaté 7549, je to peklo. Mě se dobře nosí na DAL1BP, pohodlná guma. dogfox_gold.25.7b.jpgaJežkovy voči, to čo si robil s tou lunetou? Že vraj patina :-)))))
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 (upraveno) Kamile, já se přemlouvám k tomuto kousku: https://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-sbdb013 Moc se mi líbí, ale hodně to zvažuji. Prodal jsem nějaké švýcary a něco zredukoval, ale tohle mě hodně láká ačkoliv jsem si říkal, že se usadím na pár kouscích s tím, že už nic nechci, ale tohle mi zase nějak vlezlo do cesty . Navíc ta strojovna. Jsou "jen" šestikila, ale do sprchy to stačí ... No uvidíme, Tuňáky na nošení zatím mám ještě v záloze, takže to dobře promyslím, abych se neukvapil. Jinak dobře doyebaná luneta na MM300, to skoro vypadá na pád z motorky . Upraveno 12. listopadu 2017 uživatelem Sphinxx
shewcza Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Potřebovali ty hodinky potom pádu zásah doktora? Nebo fungovali úplně normálně v rámci tolerance? Podle těch fotek co jsem tu viděl to musela být řádná pecka.
kamilb Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Byla jen chycená luneta a na skle je malý škrábanec jinak nic. Vibrograf ok. Asi sem s nima v letu jen "lehce" lízl o asfalt.
EpsteinBarr Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Tak jsem tomu podlehl. Čert mi byl dlužen tento web. Teď jsem chvilku spokojen, budu muset zrušit účet. :-Dno....bratm...na pana si dal fotkugratulace k novym hodinkam, po tejto fotke ich beriem zo sulfika, ospravedlnujem sa im za tych niekolko dni a nasadzujem na ruku :-)
pjr86 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Jakou mate přesnost u kalibru 8l35?Ma smysl tlakovka u monokoku?Servis á5let? Dik Sent from my iPhone using Tapatalk
villain83 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Emperor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Diky, ale tobe jde foceni mnohem lepe...Mam je rad. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Nemyslím si, ale tak mě to baví. Můžeš se dát fotku lumi těch Emperorů? Jinak já dnes asi naposledy pohromadě.
villain83 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Docela dobry... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 No, řekl bych, že super! Díky, teda svítí, jak šlak .
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Kamile, co se stalo při té nehodě s MM300? Položils motorku? Píšeš, že jsi letěl vzduchem, docela by mě to zajímalo. Někde na WUS jsem zachytil Rolexy po motocrash a vypadaly dost podobně.
pjr86 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Sphinxxi tak uz jsou u tebe koukám...:-)
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Je to tak a jak vidíš, dal jsem jim přednost, protože jdu proti proudu a více se mi líbí "šípy" namísto "klasiky".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se