Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, furt to hryže. Mám teď nutkání prodat emeror a pokusit se sehnat zlaté 7549, je to peklo.

Mě se dobře nosí na DAL1BP, pohodlná guma.

attachicon.gifdogfox_gold.25.7b.jpg

a

Ježkovy voči, to čo si robil s tou lunetou? Že vraj patina :-)))))

Odesláno (upraveno)

Kamile, já se přemlouvám k tomuto kousku: https://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-sbdb013

Moc se mi líbí, ale hodně to zvažuji. Prodal jsem nějaké švýcary a něco zredukoval, ale tohle mě hodně láká ačkoliv jsem si říkal, že se usadím na pár kouscích s tím, že už nic nechci, ale tohle mi zase nějak vlezlo do cesty :D . Navíc ta strojovna. Jsou "jen" šestikila, ale do sprchy to stačí :) ... No uvidíme, Tuňáky na nošení zatím mám ještě v záloze, takže to dobře promyslím, abych se neukvapil.

Jinak dobře doyebaná luneta na MM300, to skoro vypadá na pád z motorky :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Potřebovali ty hodinky potom pádu zásah doktora? Nebo fungovali úplně normálně v rámci tolerance? Podle těch fotek co jsem tu viděl to musela být řádná pecka.

Odesláno

Tak jsem tomu podlehl. Čert mi byl dlužen tento web. Teď jsem chvilku spokojen, budu muset zrušit účet. :-D

no....bratm...na pana si dal fotku

gratulace k novym hodinkam, po tejto fotke ich beriem zo sulfika, ospravedlnujem sa im za tych niekolko dni a nasadzujem na ruku :-)

Odesláno

Jakou mate přesnost u kalibru 8l35?

Ma smysl tlakovka u monokoku?

Servis á5let? Dik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Kamile, co se stalo při té nehodě s MM300? Položils motorku? Píšeš, že jsi letěl vzduchem, docela by mě to zajímalo. Někde na WUS jsem zachytil Rolexy po motocrash a vypadaly dost podobně.

Odesláno

Je to tak a jak vidíš, dal jsem jim přednost, protože jdu proti proudu a více se mi líbí "šípy" namísto "klasiky".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...