Karol Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2017 ...tak som sa konečne naučil s tou apkou.....vychadza to docela slušne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Chces mit sve MarineMastery jak ze skatulky? Použij nas jedinecny vosk!! :-)) Z wus, za vysledek nerucim..:-o)Its no different from waxing a car except you do it in miniature. If you use a natural wax like carnauba wax, taking a bit of care you can spread a tiny bit of wax evenly like a thin layer of butter on the top of the bezel with a cotton bud and let it dry for a minute or two to a haze, dry enough so that the excess comes straight off wirh one wipe instead of spreading, but not too dry that it over hardens. Then buff well with a soft cotten flannel cloth or microfibre to get that mirror shine. It wont hurt the crystal. In fact I wax my crystal too, but wouldn't want to try it on a crystal with a top coating of AR. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pitris.k Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Kuci kdyby měl někdo zájem pustím svoje SBDX 001 rok 2015 full set. Budu je pouštět z důvodu chtiče po moonech :-) víc v SZ
DavidLC Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Kuci kdyby měl někdo zájem pustím svoje SBDX 001 rok 2015 full set. Budu je pouštět z důvodu chtiče po moonech :-) víc v SZCo že to chceš ? To je nějaký model MM, nebo GS ?
dr.sphinx Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 šestikila na tebe !Jo, to vyloučit nemůžu :-) Mimochodem: potápěčská luneta plus springdrive plus (logicky) rezerva plus GMT: podle mě to všechno umí SBDB011, pak ty dvoje trensoušny (SBDB017, 018) a Landmastery SBDB003 a pak už nic. Uteklo mi něco, nebo to je fakt všechno?
dr.sphinx Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 edit: SBDB003, kromě toho, že byly hnusné, mají kompasovou lunetu, čili do klubu nepatří.
wawrik Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Satanáš! SBDB003 patria k tomu naj, čo u Seika urobili!
dr.sphinx Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Fakt? No sto lidí, sto chutí Co mi na nich uniká?
pebe Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Fakt? No sto lidí, sto chutí Co mi na nich uniká? asi máš ještě vkus no
instant Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Fakt? No sto lidí, sto chutí Co mi na nich uniká? asi vsetko
EpsteinBarr Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 ja by som ich bral vsetkymi desiatimi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 Jestli bych dneska bral nějaké Landmastery, tak právě tyhle. Už je to nějaká doba, co jsme s instantem hlídali jeden kousek za skvělou cenu v Japonsku. Teda... tehdy se ta cena zdála jako normální. Dneska už je dobrá.
sashator Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 Jsou bozi, do komba k sagarmatham by se hodily
Karol Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 ......pekne tiež by som si ich vedel predstavit na ruke ....jedine čo sa mi nepači je ten šrobik či čo to je prveho članku tahu
dr.sphinx Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 To je jako s babama - přijde vám škaredá, ale když po ní všichni jedou, tak začnete dumat, co že to na ní mají. A taky možná platí, že pro leckoho jsou ty nedostupné nejatraktivnější. Já prostě nemám rád tenhle typ kompasových lunet (ale: nikdy jsem nebyl v situaci, kdy by zdar mé akce nebo přímo přežití závisely na správném odečtení světové strany podle hodinek, možná je tohle ten nejlepší design). Kdyby měly lunetu jako Sagarmathy, třeba by to fungovalo líp. Trojúhélníkový styl čtyř hlavních indexů mi taky nikdy nejel (i když tady budou krvsky dobře udělané). Luneta je široká, přitom ciferník je nahečmaný, je v tom pak moc mrdnk. Imbusy si nejsem jistý ani u šestikil (můj problém), taky nevím, jestli se mi líbí, jak koncovka vystupuje nad nožičky. Mimochodem - je to diashield, nebo rovnou bright titanium (titanium alloy na sponě by to naznačovalo)? Tvar a proporce pouzdra jsou jinak strhující, ale pro mě je ten cifr s lunetou prostě pořád kombo, které může milovat jenom maminka. Nakonec, jak jsem se prve ptal, jestli mi neutekl nějaký sd gmt model s potápěčskou lunetou - utek nebo neutek?
Axel Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 Vypada to jako hvezdna brana.. Nepotrebuji na to neco jako "zbrojni prukaz" v pripade bouchacky? Nejvice se mi stejne porad libi MM300..
instant Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 To je jako s babama - .... pozri, bratre, az by sme to pripodobnili tomuto primeru, si obklopeny strelcami s track recordom "jebem to do radu hlava nehlava".. takze my tu akurat bedakame, ze toto tu nam uslo ked sme boli mladsi. nic viac
tano Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 (upraveno) Mimo napisu na lunete N, E, S a W ( nema to pro me prakticky vyznam), bez vyhrad. Paradni jsou. MM 300 jsou legenda, ale tenhle matros lunety bude echt praktictejsi. Plus rezerva natahu, neni o cem.Nejaky sroubek, jak zensky.... Upraveno 18. srpna 2017 uživatelem tano
dr.sphinx Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 (upraveno) pozri, bratre, az by sme to pripodobnili tomuto primeru, ..."jebem to do radu hlava nehlava"... Držme se příměru dál: kamarád má boxerku, jmenuje se Doris. Dycky o ní říká (je to amík) ugly face, nice body - that means she's accessible. To je jako tyhle hodinky, kdyby byly accessible, tak bych do toho kvůli body i šel.Mimo napisu na lunete N, E, S a W ( nema to pro me prakticky vyznam), bez vyhrad. ...No jo, ale když to ty hodinky vizuálně definuje, tak to není úplně drobnost. To je jako: mě se líbí DJ, až na toho kyklopa Upraveno 18. srpna 2017 uživatelem dr.sphinx
tano Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 dr.sphinx: souhlas, kyklopa nedavam rovnez. U zadne firmy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se