Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vazeny priatelia,dovolte mi sa s Vami podelit o moj novy prirastok.

Zacalo to Monstermi.Dlho som nad nimi ohrnal nos.Ale zrazu som potreboval hodinky na plavaren,do posilovne,na vychadzku so psom,na umyvanie auta,na rybacku a vobec na vsetky "spinave" prace ktore si viete predstavit.Ako to uz chodi toto forum ma zlomilo a prisery z ebay-u pristali doma.Bol som uchvateny.Tolko hodiniek za tak malo penazi? Nieco na tom Seiku bude!

Tak sa zacala dalsia nemoc zvana Seiko.Hodinky ktore Vam dnes predstavujem mali byt povodne SKX007.Dlho som si na ne robil zalusk uz pred monstermi ale stale ma daco odradilo.Potom som na WUS narazil na Stargate.Spociatku som spekuloval nad rozmerom,nebol som si isty ci mi budu sediet,ci nebudu prilis velke.Potom ta hrozna pyramida na lunete.A nakoniec aj cena.Predsa len SKX007 su v porovnani so Stargatemi v podstate bargain ako vravia anglicania.Po dlhom otalani som sa nakoniec rozhodol a dnes vidim ze rozhodnutie bolo spravne.

Zatial (alebo aspon v case objednavky) boli jedinym miestom na webe kde sa dali zohnat watches88.com.Posielaju Fedexom co stoji (vzhladom na cenu hodiniek) 39 USD,nad cim som tiez skripal zubami nakolko mnohi predajcovia maju postovne v cene aj ked sa jedna len o obycajny registered parcel service.Cestu hodiniek som sledoval na webe z Malajzie cez Cinu,Pariz,Vieden az do Bratislavy kde zasielku oznacenu ako cennu stopli bdeli strazcovia nasich hranic.Po deklaracii a zaplateni DPH som ich nedockavo..ehm...vydrapil z krabice a sup s nimi na ruku.

Prve dojmy?Na fotkach vyzeraju hrozne.Ale nazivo v kove a hardlexe su priam nadherne.Dielenske spracovanie tip-top,kombinacia brusenych a lestenych ploch,luneta cierne PVD a na moje prekvapenie z tej ohavnej pyramidy do ktorej sa budete vsetci v diskusii rypat sa vyklul detail ktory urcuje charakter celych hodiniek.Cifernik je stupnovity a indexy s lumi su lemovane chromovym pruzkom.Celkovo sa podla mojho nazoru jedna o pekne a vyvazene hodinky.

Na zaver pripajam par mizernych fotiek nasvietenych stolnou lampou fotenych kompaktom ;)

post-12845-060020500 1297368038.jpg

post-12845-005789700 1297368047.jpg

post-12845-016883900 1297368054.jpg

post-12845-083636000 1297368060.jpg

post-12845-009101200 1297368077.jpg

post-12845-057124400 1297368083.jpg

post-12845-065804600 1297368088.jpg

Odesláno

Lumi je brutalne, ja som na Seiko este nie pripraveny ale verim ze hodinky vedia, len mam na nich averziu z prace. Tento model Ti urcite splni co od nich ocakavas. Mas k nim aj tah?

Odesláno

Lumi je brutalne, ja som na Seiko este nie pripraveny ale verim ze hodinky vedia, len mam na nich averziu z prace. Tento model Ti urcite splni co od nich ocakavas. Mas k nim aj tah?

Prisli na gume.Tah sa dava iba na model s cervenou minutovou rucickou a na celociernu PVD verziu.Zatial budu chvilku na tejto tovarenskej Z 22 a onedlho pride Nato strap takze poputuju na textil :)

Odesláno

Jo líbí se mi, dokonce i tahle barevná kombinace mi sedne nejvíc - gratuluju. Pokud se nemýlím, tak jsou první na Chronomagu. Jen sis k nim měl vzít tah (pokud není schovaný mimo foto).

Odesláno

Hurá, konečně někdo od nás má tyhle nádhery ! Gratulace, věčná škoda tahu, ten se mi líbil hlavně napojením na pouzdro, že to není plech. Kdyby to šlo, tak pak někdy za lepšího světla pár lepších fotek... Přijde mi, že ti sednou...a nebylo ještě nějaké velikostní porovnání s monstry?

Odesláno

Hurá, konečně někdo od nás má tyhle nádhery ! Gratulace, věčná škoda tahu, ten se mi líbil hlavně napojením na pouzdro, že to není plech. Kdyby to šlo, tak pak někdy za lepšího světla pár lepších fotek... Přijde mi, že ti sednou...a nebylo ještě nějaké velikostní porovnání s monstry?

Dakujem,budem sa snazit za denneho svetla,pripadne vonku.Teraz to bolo par cvakov tak narychlo,este ich nemam ani poriadne osahane.S monstrami ich pobratrickovat by slo aj hned ale som u priatelky a prisery som nechal doma na policke.Ale slubujem ze tie fotky budu.

Odesláno

To jsou teda pořádný hodinky. Je sklíčko opravdu tak hodně vypouklé a nebo se to z fotek jenom zdá?

Ano bohuzial je.Uvidime aky magnet na skrabance sa z neho stane a co vsetko hardlex vydrzi.Ale planujem im karieru kancelarskych diverov tak snad to nebude tak strasne.

Odesláno

Parádní kousky :-) A ta pyramida neni až zase tak extra velká .. podle popisu jsem čekal první nějakou ohavnost , ale jsou hezký.. gratulace... A cena až na tu dopravu hezká :blowup:

Odesláno

gratuluju, pěkný stroje... kolik máš velikost zápěstí, prosím?

Obvod zapastia mam 17 cm,ziadne drevorubacske predlaktie sa nekona.Napriek tomu sadnu na ruku velmi prijemne vdaka tomu ze puzdro je zospodu zaoblene.Bal som sa ze budu prilis velke,ale na ruke su tak akurat,nosia sa velmi prijemne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...