juraj85 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Vazeny priatelia,dovolte mi sa s Vami podelit o moj novy prirastok.Zacalo to Monstermi.Dlho som nad nimi ohrnal nos.Ale zrazu som potreboval hodinky na plavaren,do posilovne,na vychadzku so psom,na umyvanie auta,na rybacku a vobec na vsetky "spinave" prace ktore si viete predstavit.Ako to uz chodi toto forum ma zlomilo a prisery z ebay-u pristali doma.Bol som uchvateny.Tolko hodiniek za tak malo penazi? Nieco na tom Seiku bude!Tak sa zacala dalsia nemoc zvana Seiko.Hodinky ktore Vam dnes predstavujem mali byt povodne SKX007.Dlho som si na ne robil zalusk uz pred monstermi ale stale ma daco odradilo.Potom som na WUS narazil na Stargate.Spociatku som spekuloval nad rozmerom,nebol som si isty ci mi budu sediet,ci nebudu prilis velke.Potom ta hrozna pyramida na lunete.A nakoniec aj cena.Predsa len SKX007 su v porovnani so Stargatemi v podstate bargain ako vravia anglicania.Po dlhom otalani som sa nakoniec rozhodol a dnes vidim ze rozhodnutie bolo spravne.Zatial (alebo aspon v case objednavky) boli jedinym miestom na webe kde sa dali zohnat watches88.com.Posielaju Fedexom co stoji (vzhladom na cenu hodiniek) 39 USD,nad cim som tiez skripal zubami nakolko mnohi predajcovia maju postovne v cene aj ked sa jedna len o obycajny registered parcel service.Cestu hodiniek som sledoval na webe z Malajzie cez Cinu,Pariz,Vieden az do Bratislavy kde zasielku oznacenu ako cennu stopli bdeli strazcovia nasich hranic.Po deklaracii a zaplateni DPH som ich nedockavo..ehm...vydrapil z krabice a sup s nimi na ruku.Prve dojmy?Na fotkach vyzeraju hrozne.Ale nazivo v kove a hardlexe su priam nadherne.Dielenske spracovanie tip-top,kombinacia brusenych a lestenych ploch,luneta cierne PVD a na moje prekvapenie z tej ohavnej pyramidy do ktorej sa budete vsetci v diskusii rypat sa vyklul detail ktory urcuje charakter celych hodiniek.Cifernik je stupnovity a indexy s lumi su lemovane chromovym pruzkom.Celkovo sa podla mojho nazoru jedna o pekne a vyvazene hodinky.Na zaver pripajam par mizernych fotiek nasvietenych stolnou lampou fotenych kompaktom
gerhard Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Lumi je brutalne, ja som na Seiko este nie pripraveny ale verim ze hodinky vedia, len mam na nich averziu z prace. Tento model Ti urcite splni co od nich ocakavas. Mas k nim aj tah?
bandicoot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Na ruce vypadají perfektně. Takový Prim Sport dnešní doby.
juraj85 Odesláno 10. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Lumi je brutalne, ja som na Seiko este nie pripraveny ale verim ze hodinky vedia, len mam na nich averziu z prace. Tento model Ti urcite splni co od nich ocakavas. Mas k nim aj tah? Prisli na gume.Tah sa dava iba na model s cervenou minutovou rucickou a na celociernu PVD verziu.Zatial budu chvilku na tejto tovarenskej Z 22 a onedlho pride Nato strap takze poputuju na textil
juraj85 Odesláno 10. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Na ruce vypadají perfektně. Takový Prim Sport dnešní doby. Dakujem,ale myslim ze na zrovnanie s tak ikonickymi hodinkami asi zatial nemaju potencial
ricous Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Jo líbí se mi, dokonce i tahle barevná kombinace mi sedne nejvíc - gratuluju. Pokud se nemýlím, tak jsou první na Chronomagu. Jen sis k nim měl vzít tah (pokud není schovaný mimo foto).
bandicoot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Jasně, sportprimky byly jedny zatímco Seiko sportmodelů chrlí desítky. Na mě tak ale působí. Dvoubarevný, přehledný, odolný, obyčejný (v dobrým smyslu).
Dantechno Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Gratulace. Pyramida na lunete by , pokud se nepletu, mela jit sundat - je na sroubek...
ggrand Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Hurá, konečně někdo od nás má tyhle nádhery ! Gratulace, věčná škoda tahu, ten se mi líbil hlavně napojením na pouzdro, že to není plech. Kdyby to šlo, tak pak někdy za lepšího světla pár lepších fotek... Přijde mi, že ti sednou...a nebylo ještě nějaké velikostní porovnání s monstry?
juraj85 Odesláno 10. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Presne ako pises,nachadza sa tam mala krizova skrutka.Akurat ze ja netuzim vediet co sa nachadza pod nou
juraj85 Odesláno 10. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Hurá, konečně někdo od nás má tyhle nádhery ! Gratulace, věčná škoda tahu, ten se mi líbil hlavně napojením na pouzdro, že to není plech. Kdyby to šlo, tak pak někdy za lepšího světla pár lepších fotek... Přijde mi, že ti sednou...a nebylo ještě nějaké velikostní porovnání s monstry? Dakujem,budem sa snazit za denneho svetla,pripadne vonku.Teraz to bolo par cvakov tak narychlo,este ich nemam ani poriadne osahane.S monstrami ich pobratrickovat by slo aj hned ale som u priatelky a prisery som nechal doma na policke.Ale slubujem ze tie fotky budu.
WCB Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Tato sekundovka se mi líbí více než červená, kterou dávají nádavkem k tahu.
travex Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 To jsou teda pořádný hodinky. Je sklíčko opravdu tak hodně vypouklé a nebo se to z fotek jenom zdá?
juraj85 Odesláno 10. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2011 To jsou teda pořádný hodinky. Je sklíčko opravdu tak hodně vypouklé a nebo se to z fotek jenom zdá? Ano bohuzial je.Uvidime aky magnet na skrabance sa z neho stane a co vsetko hardlex vydrzi.Ale planujem im karieru kancelarskych diverov tak snad to nebude tak strasne.
instant Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 pekne. pripominaju mi trochu 6105. a to vypukle sklicko sa mi na nich dost pozdava
Rudykopalsson Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 gratuluju, pěkný stroje... kolik máš velikost zápěstí, prosím?
zrno Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Parádní kousky :-) A ta pyramida neni až zase tak extra velká .. podle popisu jsem čekal první nějakou ohavnost , ale jsou hezký.. gratulace... A cena až na tu dopravu hezká
juraj85 Odesláno 11. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2011 gratuluju, pěkný stroje... kolik máš velikost zápěstí, prosím? Obvod zapastia mam 17 cm,ziadne drevorubacske predlaktie sa nekona.Napriek tomu sadnu na ruku velmi prijemne vdaka tomu ze puzdro je zospodu zaoblene.Bal som sa ze budu prilis velke,ale na ruke su tak akurat,nosia sa velmi prijemne.
lub Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 gratuluji - konečně někdo, kdo tady s nimi vyrukoval . tady je pár fotek vč. srovnání s monstrama. ps: - taky by mě zajímalo, co se skrývá pod tou "pyramidou"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se