lolohh Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 (upraveno) Edit: Tvá poznámka o mém věku je mírně impertinentí! Upraveno 25. března 2011 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 (upraveno) Pavouku se bojim. Kousu, jsou agresivni, jedovaty, skacou na lidi , omotaj te pavucinou a pak vysajou... Co si tě pamatuju, tak ty bez cihly v každé kapse z domu nevycházíš, takže tvůj strach je oprávněný kdyby vysáli Lolohha, tak by pukli. Nedávno jsem ho viděl a byl pěkně vyžehlenej. Přechod d o středního věku mu evidentně prospívá. No jo jenže to by bylo asi jako ten díl o Pučmeloudovi od 3:50 http://www.youtube.com/watch?v=gXsL3PZbp-I&feature=related Upraveno 25. března 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 No jo jenže to by bylo asi jako ten díl o Pučmeloudovi od 3:50 Škoda, že tě nemám v seznamu přátel, abych tě mohl smazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 (upraveno) Škoda, že tě nemám v seznamu přátel, abych tě mohl smazat. A já tě za kamaráda považoval Ale neboj, ona ta pasáž se týká i mne a Romana, takže buď v klidu. Prý je to tím, že se chlap začne věnovat jedné ženě Upraveno 25. března 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 tohle me dostalo.. nekdo si nataci rozbalovani hodinek, nekdo zase.. http://www.youtube.com/watch?v=yr2KvPidsBc&feature=related Docela mazák ... takhle manipulovat zrovna s blondi i když na relativně agresivního pavouka si jí bere na ruku lidí docela dost. Takže možná když se to umí ..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Do rukou se da vzit, kdyz se to umi. Lec ma alergie na jejich chloupky mi to stejne nedovoli. A zrovna Theraphosy nejvic jedovate nejsou.Po 48 dnech jsem otevrel kokon a jsou tam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 LOL dokázal si je i spočítat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Do rukou se da vzit, kdyz se to umi. Lec ma alergie na jejich chloupky mi to stejne nedovoli. A zrovna Theraphosy nejvic jedovate nejsou. Po 48 dnech jsem otevrel kokon a jsou tam Čím se taková droboť krmí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Pěkné vlákno. Pavouky moc nemusím. Specializuji se hlavně na mimetiku. Přidávám k lepšímu foto jednoho mého chovance. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Pěkné vlákno. Pavouky moc nemusím. Specializuji se hlavně na mimetiku. Přidávám k lepšímu foto jednoho mého chovance. Bál bych se, že tím ráno zatopím v kamnech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Do rukou se da vzit, kdyz se to umi. Lec ma alergie na jejich chloupky mi to stejne nedovoli. A zrovna Theraphosy nejvic jedovate nejsou. Po 48 dnech jsem otevrel kokon a jsou tam Hezká nadílka...Jen pojmenovat je by dalo na dva dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 31. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 LOL dokázal si je i spočítat ? Ani jsem se nepokousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 31. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Čím se taková droboť krmí? Zatim nicim. Az se svlecou tak octomilkami (neletavou formou musek rodu Drosophila) nebo rozstrihnutymi cvrcky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Zatim nicim. Az se svlecou tak octomilkami (neletavou formou musek rodu Drosophila) nebo rozstrihnutymi cvrcky. Nejezdíte náhodou na burzy v Ládví? Přemýšlím že bych se tam zastavil, ale většinou jsou ty terra burzy samý pavouk, chameleon a štír. Tak jestli o tom nemáte náhodou lepší přehled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Jj jsem tam kazdou burzu. Je tam v CR asi nejvetsi vyber. Ale pokud mas zajem o neco specialniho, doporucuji navstivit burzu v Hammu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) No, aktuálně sháním kudlanky Deroplatys. Už jsem je dlouho nikde neviděl a ani ifauna nepomohla. Díky za doporučení. Ale Hamm je vzdálenostně spíš na dovolenou než na burzu. Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 (upraveno) Jj jsem tam kazdou burzu. Je tam v CR asi nejvetsi vyber. Ale pokud mas zajem o neco specialniho, doporucuji navstivit burzu v Hammu. Smím-li se zeptat, o které Ládví se jedná? Upraveno 2. dubna 2011 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Já jsem si chtěl pořídit křižáky rodu nephila, ale doma mi to neprošlo. Na rozdíl od sklípkanů se to drahé polovičce ekluje :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 (upraveno) Nephila jsou krasne, ale bojim se, ze moc nedlouho v chovu nevydrzi. @mechano - jednou mesicne se konaji burzy v kulturaku v Ladvi (Praha) - je to hned u zastavky. Tady jsou terminy http://www.zivaexotika.cz/joomla_cz/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 @azeppelin - jj s kudlankami je to takove tezsi posledni dobou. Kdysi se v CR chovali docela hodne, ale od te doby co s nima prestal Vadura z Ostravy je to s nimi dost bida. Osobne dost casto kupuji na http://www.terraristik.com/tb/list_classifieds_int.php, mrkni se tam. Da se tam s prodejci dobre domluvit a jsou ochotni pri dobre pocasi i posilat do CR. Hamm je cca 6-7hodin z Prahy. Upraveno 2. dubna 2011 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Mas nejaky odkaz na tu burzu v Hamm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se