Přejít na obsah

Teraristicke okenko

Doporučené příspěvky

nAscA: Děkuju za SZ ;)

Dneska sem běžel s krabičkou a pinzetou před barák, kde spolubydlící viděl velikého pavouka (ukazoval snad 8cm :D ). Bohužel tam vedle psího exkrementu ležel pouze umělohmotný pavouk - přívěšek z klíčků :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 861
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

2Trojan - neni zac. Z grammostol je hodne pekna Grammostola iheringi. Taky hure sehnatelne, ale pokud budes mit velky zajem a dat do toho nejake kacky/eura, tak se ti v Nemecku kouknu. Ale nejdrive v breznu.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ono to šlo postupně, nejdříve pavouci, pak pauza ..... pak přes ještěrky (Podarcis, Lacerta, nakonec mi zůstali nějací Takydromus, protože to jsou úžasná zvířátka) a korálovky k jedákům. Původní zájem byl euroasijské zmije (v širším slova smyslu), ale nakonec jsem pořídil i nějaké chřestýšovce a tak. Momentálně mám v merku Bitis nasicornis, bohužel odchovů je málo a za pálku. Nicméně oproti Helodermám jsou to pořád levná zvířata :))

Přhazuji nějaké "archivní" fotky, nemám bohužel dobrý foťák, tak ani nefotím :D 1,0 V.a.ammodytes Skutarské jezero, Černá hora a 0,1 M.xanthina pohoří Lykien, Turecko, oboje jako mimča dva roky zpátky.

DSC_0028.JPG

P1000393.JPG

Odkaz ke komentáři

Je spousta druhů, který byly třeba i před deseti lety "prachobyčejné" a dneska je problém je sehnat .... navíc královandy jsou fakt pěkné, skladné a rozmnožit je, taky není žádná p...l ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time

Tak také přidám jedno plazisko co se nám doma plazí... Korálovka Královská. Lampropeltis pyromelana woodini.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Vit: Po narozeni minima musela tmavka pryc a je ze me taky uz "jen" regiliusak:-) Toz pozdrav te:-)))

A koupeš se s ním tak jako s tím starým?

U nás je zajímavé, že se hada bojí jen manželka, ale všechny tři děti jsou v pohodě.

Odkaz ke komentáři

S regiliuskou uz se nekoupu. Jednak je to mrnavej had a nejak jsem na ni nemel tolik casu, ted uz by si asi nezvykla. Staci mi koupat se s miminem:-) <br><br>Je fakt, ze s velikou tmavkou to melo takove nepopsatelne kouzlo. Ted delam v jednom bazenu na Lipne a ani nevis jak me stve, ze uz tmavku nemam. Chodim si rano pred otevirackou zaplavat... ta predstava pustit ji do detskeho bazenu a pak se s ni koupat... to by byla sranda nevidana:-)) A mohl bych od Holandanu vybirat extra vstupne.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Hehe, tohle je ale mrtvé téma :) Rok jsem tu nebyl a mám skoro poslední příspěvky :)

Tak jen něco pro začátek

Bitis arietans

dsc05730c.jpg

Montivipera xanthina

dsc05636iu.jpg

Dendrobates tinctorius

dsc05735l.jpg

Upraveno uživatelem solidus
Odkaz ke komentáři

Jo, chodil jsem na TP, ale moc jsem nepřispíval (stejně jako tady), necítím se být natolik odborníkem a nějak jsem nakonec na TP zanevřel. Ale to je na jiné téma a nechci tu rozjíždět flame :) Nicméně pár kamarádů tam mám.

Squámky mám, všechny tedy zelené, jednu lehce žlutě tygrovanou. Pářil jsi je? Jak byly dlouhé? Mám pár, samec 50cm, ale nudle a samice taková "pěkná", cca 55cm. Pak mám starší samici a ta je teda o moc větší, cca 70cm a opravdu pěkný velký had s velkou hlavou, tu držím odděleně. O tom kousnutí vím.

Z časových důvodů končím postupně s ještěry, nechám si jen siculky a ještě mám na prodej nějaké (různé) Takydromy. Stejně tak jsem dal pryč žabky, už mi zbývá jen adult pár D.t.Patricia, kdyby třeba někdo .... :)

Naopak něco málo přibylo, poslední přírůstek je albino monoklovka samec. Prima zvíře.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...