Trojan Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 nAscA: Děkuju za SZ Dneska sem běžel s krabičkou a pinzetou před barák, kde spolubydlící viděl velikého pavouka (ukazoval snad 8cm ). Bohužel tam vedle psího exkrementu ležel pouze umělohmotný pavouk - přívěšek z klíčků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 16. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 2Trojan - neni zac. Z grammostol je hodne pekna Grammostola iheringi. Taky hure sehnatelne, ale pokud budes mit velky zajem a dat do toho nejake kacky/eura, tak se ti v Nemecku kouknu. Ale nejdrive v breznu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Dlouho jsem tu nebyl - pořídil MONSTRY a nějaký Géčka a honem pryč - ale koukám, že je tu i tera sekce :-) Tak taky něco přihodím, až bude víc času, hodím toho víc. 0,1 C.macrops Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Ahoj kolego, co je to za zelenáče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 (upraveno) Samička Cryptelytrops (ex.Trimeresurus) macrops Upraveno 23. prosince 2012 uživatelem solidus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Ještě raritní Crotalus lepidus klauberi, bohužel samice absolutně k nesehnání .... a níže samice Atheris squamigera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Solidus... moc krásní. Kolik toho doma máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Krasavci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Ono to šlo postupně, nejdříve pavouci, pak pauza ..... pak přes ještěrky (Podarcis, Lacerta, nakonec mi zůstali nějací Takydromus, protože to jsou úžasná zvířátka) a korálovky k jedákům. Původní zájem byl euroasijské zmije (v širším slova smyslu), ale nakonec jsem pořídil i nějaké chřestýšovce a tak. Momentálně mám v merku Bitis nasicornis, bohužel odchovů je málo a za pálku. Nicméně oproti Helodermám jsou to pořád levná zvířata ) Přhazuji nějaké "archivní" fotky, nemám bohužel dobrý foťák, tak ani nefotím 1,0 V.a.ammodytes Skutarské jezero, Černá hora a 0,1 M.xanthina pohoří Lykien, Turecko, oboje jako mimča dva roky zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Prachobyčejná krajta královská ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Je spousta druhů, který byly třeba i před deseti lety "prachobyčejné" a dneska je problém je sehnat .... navíc královandy jsou fakt pěkné, skladné a rozmnožit je, taky není žádná p...l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Tak také přidám jedno plazisko co se nám doma plazí... Korálovka Královská. Lampropeltis pyromelana woodini. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Ti zmijáci jsou vážně nádherní... jen bych se bál že dřív nebo později chvíle nepozornosti a ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Vit: Po narozeni minima musela tmavka pryc a je ze me taky uz "jen" regiliusak:-) Toz pozdrav te:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Vit: Po narozeni minima musela tmavka pryc a je ze me taky uz "jen" regiliusak:-) Toz pozdrav te:-))) A koupeš se s ním tak jako s tím starým?U nás je zajímavé, že se hada bojí jen manželka, ale všechny tři děti jsou v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 A koupeš se s ním tak jako s tím starým?U nás je zajímavé, že se hada bojí jen manželka, ale všechny tři děti jsou v pohodě.On má mimino lidského druhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 (upraveno) S regiliuskou uz se nekoupu. Jednak je to mrnavej had a nejak jsem na ni nemel tolik casu, ted uz by si asi nezvykla. Staci mi koupat se s miminem:-) <br><br>Je fakt, ze s velikou tmavkou to melo takove nepopsatelne kouzlo. Ted delam v jednom bazenu na Lipne a ani nevis jak me stve, ze uz tmavku nemam. Chodim si rano pred otevirackou zaplavat... ta predstava pustit ji do detskeho bazenu a pak se s ni koupat... to by byla sranda nevidana:-)) A mohl bych od Holandanu vybirat extra vstupne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. prosince 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 (upraveno) Hehe, tohle je ale mrtvé téma Rok jsem tu nebyl a mám skoro poslední příspěvky Tak jen něco pro začátek Bitis arietans Montivipera xanthina Dendrobates tinctorius Upraveno 2. února 2014 uživatelem solidus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Uplne jsem na toto tema zapomnel. Nick solidus mi neco rika, ze by z teraporadny? Neco s pavouky mozna? Squamky jsem donedavna mel Ale bacha, jejich jed se nezda. Kamarada cca pred rokem jedna rafla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Jo, chodil jsem na TP, ale moc jsem nepřispíval (stejně jako tady), necítím se být natolik odborníkem a nějak jsem nakonec na TP zanevřel. Ale to je na jiné téma a nechci tu rozjíždět flame Nicméně pár kamarádů tam mám. Squámky mám, všechny tedy zelené, jednu lehce žlutě tygrovanou. Pářil jsi je? Jak byly dlouhé? Mám pár, samec 50cm, ale nudle a samice taková "pěkná", cca 55cm. Pak mám starší samici a ta je teda o moc větší, cca 70cm a opravdu pěkný velký had s velkou hlavou, tu držím odděleně. O tom kousnutí vím. Z časových důvodů končím postupně s ještěry, nechám si jen siculky a ještě mám na prodej nějaké (různé) Takydromy. Stejně tak jsem dal pryč žabky, už mi zbývá jen adult pár D.t.Patricia, kdyby třeba někdo .... Naopak něco málo přibylo, poslední přírůstek je albino monoklovka samec. Prima zvíře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se