SteveX Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Design se mi moc líbí - jsou to takové netuctové potápky, které vybočují z klasické lunety všech renomovaných zanček - velikost těch chronografů už o něco méně. Představa, že bych na tlapce nosil ještě větší volant, než jsou mé stávající 516 CHRONO automaty, mne trochu děsí. Až je budu moci někde vyzkoušet a vidět naživo a sednou mi, určitě do nich jdu (nevím, zda chrono nebo obyč).
kdojinej Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Jejdanánku....mě ty ručky hned připoměly...no však víte co... Ach jo, mohly to být tak hezký hodinky, nebejt tak velký a nemít ty ručky jak...
PhoeniX Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 V 30. 11. 2011 v 23:47, 'kdojinej' napsal: Jejdanánku....mě ty ručky hned připoměly...no však víte co... JLC Master Compressor Diving Navy SEALs
kdojinej Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Ty JLC jsem zrovna nemyslel, nemám takovej přehled. Mě jako jednoduchému muži z vesnice ty ručky připomínají jistý kopulační orgán. Nemůžu si pomoct, prostě to v tom vidím. No a chtěl bys, aby ti čas ukazovaly dva ...? Já ne.
PhoeniX Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Tato asociace mě za půl roku - kdy jsou hodinky na trhu - nenapadla. 1
kdojinej Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Když jsem je viděl poprvý, tak mě to nenapadlo. Až podruhý. Uznej, že podobnost tam je. I když ale zapomenu na ručky, tak jsou pro mě nenositelný, páč mám hubenou ruku. Nakláněl bych se k jedný straně.Jinak si ale myslím, že to zpracování nemá chybu. Tak snad příště..
HDS1200 Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Večer nafotím a pošlu ti je. Mám je v černo-modré barvě na gumě. Od zítřka budou v prodejním vlákně. Stáří dva měsíce. V 6. 9. 2012 v 11:33, Petrvti napsal: Nema nekdo zive fotky?
Ardennius Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Tak jsem neodolal a pořídil si je taky,hlavně ty hodinové ručičky jsou jsou podle mě dobře udělané,až jen ty špičky! Velikost tak akorát,jen přítelkyně říkala,že jsou vysoké jak svíčka na hrob,ale co už.
Liqid Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 Je to tou fotkou, nebo je to datum vážně tak "křivě"?
Ardennius Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 To byla druhá věc,která mě potom začala vadit,někdy se to datum překlopí dobře,jindy je mírně nakřivo!
palom Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 pridavam sa trapne k vacsine....slusny design. u potapiek mi chrono robi problem, ale v tomto jednoduchom prevedeni mi to akosi nevadi
villain83 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 kamarád si je teď pořídil přesně v týhle barvě,jak se mi z fotek moc nelíbily,tak v reálu vypadají hezky,hlavně je to fakt kus železa,jak průměrem,tak výškou..
martin22 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Měl jsem je chvilku v chronu, jsou to nádherný hodinky, jedina věc co mi trochu vádila ze tyhle seastary nemají valjoux, resp. Mají ale nějakou levnější verzi. Jinak postranní casostroj.
Ardennius Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Ta klasická verze,kterou mám např. já, má kalibr ETA C01.211,ale ta limit. edice už má Valjoux 7750. A zase tak hrozný pohled na ten stroj to není.
kacho Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 ja som stastnym majitelom ciernych seastar 1000 chrono a robia mi velku radost a paradu.
spikus Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Taky mi včera přišly, černé chrono na tahu. Co mne ale velmi překvapilo, je kvalita tahu, to je opravdu pro ostudu, něco takového bych čekal třeba od hodinek z poutě. Mé Etherna monterey mají tah někde úplně jinde...Skoro jsem přemýšlel že seastary pustím dále, až mne napadlo dát je na černo šedý nato strap a výsledek mne velmi pozitivně překvapil, dál zatím nepůjdou
addalbert Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Co říkáte na na novou kombinaci, která napadne připomíná loňské hydroconquestyhttp://www.tissot.ch/?collections/products/8573/n/TISSOT_SEASTAR_1000/T066.407.17.057.03Jinak z fotek bych řekl, ze mají nove plastické indexy
addalbert Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Koukám, ze i modrou upgradovali.( osobně se mi ten původní odstín líbil víc) Plus tam namísto 2824-2, narvali strojek powermatic 80, což určitě potěší. Uz se těším na ,,žive" fotky a snímky dynka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se