kuboslav Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 Díky - hezké. Jak dlouho vydrží, respektive neslábne po chvíli? V 26. 4. 2018 v 19:09, pciza napsal: Lumi
pciza Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 Docela drží ale Deep Blue nebo Seiko to není. Ale co jsem zkoušel tak po pěti hodinách ještě čitelné.
daje Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 ahoj, rad bych pozadal o radu mistni znalce. Chtel bych se zeptat, zdali a kde se da pripadne sehnat tah na Seastary. díky moc, David
Karol Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 ...ak je rozmer 43mm uvadzany ako rozmer lunety tak ,kedže presahuje cez puzdro tak by to mohlo byt docela nositelne......niekde so videl parametre ceramic bezel ,ale sa mi to z toho videa ako ceramica nezda
Vladant Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 Už dlhšie som po nich pokukoval, ale správny čas prišiel až príchodom novej kolekcie a s tým spojeným "jesenným výpredajom" tej starej :-)Síce to nie je drahší model automat, ktoré som strašne chcel v tej modrej mutácii, ale aj tak sa na ne teším :-)Zatiaľ aspoň produktová foto...Keď budú na ruke, doplním...Dúfam že prídu v poriadku... 1
Vladant Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Všetko OK, teším sa z nich veľmi :-)
david28 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2019 Super hodinky ale nemozem si pomoct, tie rucicky mi napadite nieco pripominaju
Zachary Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Design je krásný, hlavně v té modré. Jen si myslím, že luneta by mohla mít sytější modrou.
African Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Jaj, asi s křížkem po funuse, ale Tissot Seastar 1000 Professional se mi strašně líbí, myslíte že se dají někde koupit? Vylepšený Valjoux, aretace keramický lunety, ISO 6425, ty jsou tedy a Tissot, má oblíbená značka... Chci je :-)
Daemonultimate Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Celkem povedený, mám tam hned několik plusů. Náramek, ten jejich seriovej prostě nedávám. Subcifry pěkně rozbíjej ty přerostlý ručky co mi vaděj na tříručkách. A mechanickej strojek, to je pro mne základ.A když už jsem si prohlížel jejich potápky, potěšili mě osmdesátkou s křemíkem za slušnou cenu. Takže v mejch očích Tissot konečně roste a začíná bejt zajímavej. Škoda, že jsou jen modrý, bejt černý, zapřemejšlim. Ale mám přemodřeno.
martar Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Dobrý jsou, chrono i nechrono. Ještě lepší by byly bez toho humpoláckýho T na vteřinovce.
African Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 T mi nevadí, tak nějak to ke značce patří, spíše by mě zajímal ten přechod z modré do černé na cifru. Ale naživo je uvidět je asi nemožné, no a zatím se je v prodeji také nikde neobjevil :-( Jako že do teď mě řada Seastar nijak neoslovovala, tohle se asi povedlo.
African Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Vysvětleno, limitka ještě nebyla distribuována ze Švýcarska a bude to asi fičák. Cena kolem pajdy solidní, přesnou mi AD zjišťuje, a možnost závazné předobjednávky, což se mi moc nechce když jsem je naživo neviděl :-(
rypadlo Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2020 Nová šedá varianta nových Seastarů. Respektive jsem je nikde neviděl prodávat, ani nejsou na ofiko webu. Můžu se plést. Samozřejmě s lepším strojkem Powermatic 80 s křemíkovým vláskem a více kameny kde by neměl být plast. Docela se mi to barevně líbí a ta vteřinovka s červeným bodem je taky zajímavá. Číslo modelu: T120.407.11.081.00 Foto zdroj instagram:
chief Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 V 13. 4. 2018 v 10:44, stanky napsal: Už se objevují i další fotky nových Seastar: http://oceanictime.blogspot.cz/2018/03/tissot-seastar-1000-powermatic-80-diver.html?m=1 Rozšířit Koukam po techto modrych, hodne muziky za rozumne penize. Trosku me tam odrazuje ta otocna keramicka luneta, protoze pry ty cisla pri ruznem natoceni mizi, cili nejsou dobre videt. Ale to je pro Desk Divers asi v poho
Kalisport Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Odesláno 2. února 2021 Myslim že ta luneta je na nich to nejlepší jak říkáš ta tu cenu... mě na nich spíš stále odrazuje ten strojek jinak už bych je dávno měl.pořád čekám až se objeví nějaký majitel co je má dýl jak dva roky ale asi je budu muset prubnout
Radegast12 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Odesláno 2. února 2021 (upraveno) Já jsem se už rozhodl pro model Seastar 1000 Silicium. Upraveno 2. února 2021 uživatelem Radegast12
Kalisport Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Odesláno 6. února 2021 V 2. 2. 2021 v 20:48, Radegast12 napsal: Já jsem se už rozhodl pro model Seastar 1000 Silicium. Rozšířit Tak se pak pochlub
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se