Fargo Odesláno 18. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2011 to Ricous Díky, takže nejvzácnější budou asi žluté, 300 kusů je hodně málo. Na ebay jsem je několikrát viděl, ale cenu si nepamatuji.
zrno Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Mě se líbí tahle kombinace i ta lupa (teda pokud nebude křivě nalepená) cena je holt vyšší, ale třeba ještě spadne limitka nelimitka :-) Za mě je tahle kombinace hezčí než ty zelený.
mbaud Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Mě přijdou jako povedený, jen by mě trošku vadila lupa i ta cena.
instant Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 aj tak si myslim ze tie monster limitky su dost drahe. v podstate je na nich ina farba, tot vse. a tie zelene idu veselo cez 1400usd, snm039 za 1600 tiez potesi /a ze to s tym redgoldom prehnali, ze/ ale seiko sa vie vyblaznit na limitkach "asian market only" alebo JDM. jeden priklad, ako zmenit atlasy na nepoznanie: 80te narodeniny thajskeho krala /thajska kralovska rodina ma v chrono zalube velku tradiciu/. l.e. 2999pcs, ako inak, bez lupy ani na krok:
little_w Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 trosku off-topic, ale nedalo mi to. Thajsko z nejakeho duvodu "vyzere" limitky od Seika docela casto. viz limitka "rose gold" na zaklade Seiko Landmonster - tzv "Prince Monster":
instant Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 ano ano, to su tie snm039 co spominam o prispevok vyssie... nebyt toho zlatenia tak poviem ze podareny kusok.. no ale toto e-e inac thajske limitky, to je vobec "pokoukání" a ked tak rozmyslam nad touto, uz ked ju kupovat tak rozhodne s krivo nalepenou lupou. u limitky to je to prave
Chorche Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Ty jsou boží... i s lupou...jen nevím, jestli je to samotnýma hodinkama, nebo tou barevnou kombinací, která se mi hrozně líbí.Cena je ovšem příliš...
cody Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 (upraveno) Ano, plíšky, Monstra jsem měl, plíšky se mi několikrát prohly, to mě tak znechutilo, že jsem je prodal. Tuhle l.s. bych si snad i koupil, ale musela by mít jiný tah. Když si ale představím, že bych vyplázl 900$ za hodinky a další stovku, dvě za pořádný náramek, přešla mě chuť. Ahoj. Mylis se. Na Monstrech zadne "plisky" nejsou. Nebo jsi je mel na neorigo tahu. Monstra maji z plechu jen sponu (Seiko to mai na hodinkach i vyssich rad) a koncovky jsou plne. Upraveno 18. února 2011 uživatelem cody
little_w Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Akorat mi hlava nebere tuhle predrazenou limitku s gumovou ochranou lunety... ne, ze by to nebylo zajimavy, ale... (zdroj)
onney Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 Skutečně povedená limitka monster. Ta barevná kombinace se mi moc líbí. Monstra jsou děsně ošklivý hodinky, ale tohle bych si klidně koupil. ...ovšem ne za tu cenu.
Martz Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Taky hlasuji za snížení ceny a pak jedny beru
little_w Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 monstra jsou hnusny. jestli jsou posledni dva prispevky reakci na ty fotky, co jsem postoval ja, tak upozornuji, ze to neni limitka monster (= ty hnusny), ale landmonster (= ty pekny) u techto je hnusna fakt jenom ta cena.
Fargo Odesláno 26. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2011 (upraveno) Ahoj. Mylis se. Na Monstrech zadne "plisky" nejsou. Nebo jsi je mel na neorigo tahu. Monstra maji z plechu jen sponu (Seiko to mai na hodinkach i vyssich rad) a koncovky jsou plne. Ahoj. Nemýlím se, byly na originálním tahu. Zřejmě jsem se špatně vyjádřil, psal jsem o té debilní, plechové sponě . Upraveno 26. února 2011 uživatelem Fargo
cody Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Udelej prosim fotku, to me zajima. Zatim jsem na zadnych Seiko sponu ani naznakem neposkodil ani o tom neslysel.
Milis Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Udelej prosim fotku, to me zajima. Zatim jsem na zadnych Seiko sponu ani naznakem neposkodil ani o tom neslysel. Třeba u mejch monstrů ta spona trošku debilní je - když je zapnu (mimo ruku) a jakoby zatáhnu ty dva sponou spojený konce tahu od sebe, tak se vycvakne ta pojistka. Teď už jsem to poopravil kladivem ale dřív se mně to rozepínalo i na ruce i při maličkým tahu na tah.
lub Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Třeba u mejch monstrů ta spona trošku debilní je - když je zapnu (mimo ruku) a jakoby zatáhnu ty dva sponou spojený konce tahu od sebe, tak se vycvakne ta pojistka. Teď už jsem to poopravil kladivem ale dřív se mně to rozepínalo i na ruce i při maličkým tahu na tah. to je těma hlavníma profilovanejma plíškama, co zapadaj při zavření do sebe. stačí nepatrný ohnutí jednoho a už to nesedí a přezka nezapadá přesně na kuličku. měl jsem to podobně, blbě se to ladí zpátky.
onney Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 monstra jsou hnusny. jestli jsou posledni dva prispevky reakci na ty fotky, co jsem postoval ja, tak upozornuji, ze to neni limitka monster (= ty hnusny), ale landmonster (= ty pekny) u techto je hnusna fakt jenom ta cena. Ne ne, já mluvil o snow monstrech. A předpokládám, že Martz taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se