grand Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Vyrobené v decembri 1969. Remeň samozrejme nie je originálny, plus som nahodil preklápaciu sponu GS 16mm. Tikajú nádherne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanC Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 z mého pohledu jedny z nejhezčích hodinek zde za poslední dobu, velká gratulace...můžu se zeptat na rozměr pouzdra? velice předem děkuji
grand Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2011 z mého pohledu jedny z nejhezčích hodinek zde za poslední dobu, velká gratulace...můžu se zeptat na rozměr pouzdra? velice předem děkuji Rozmery su typické pre GS z tej doby, takže priemer púzdra je 36mm bez korunky. Remeň má šírku 18mm. Ďalšie rozmery sú cca 40mm a na výšku 12mm.
Martz Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Taky bych jednou chtěl nějaký hajbít od seika Moc pěkné, gratuluji!
NIGHTinGALE Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Hodinky starší, než já, ale vypadají o dost líp, než já Líbí se mi ta osvěta, co tu GS děláš a tenhle kousek je krásně nadčasovej. A tou sponou jsi je ještě vylepšil, fakt krása. Co dýnko? Medailon bez poškození?
tmoris Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 moc hezky! protoze jsem nic nevedel o hi beat 36000, trosku jsem googlil a prikladam pro pripadne pouceni i ostatnim. nejzajimavejsi z toho pro me je srovnani s quartzem. ten rozdil je skutecne propastny! With the advent of electronic and quartz movements in the late fifties and mid sixties, purely mechanical movements increasingly became challenged to provide timekeeping accuracy equal to these approaches. In response, a relatively small group of watch manufacturers invested in increasing the speed of watch movements from 28800 BPH (4 Hz) to 36000 BPH (5 Hz) to improve accuracy, but given that quartz movements operate at over 32000 Hz (equivalent to 460+ Million BPH!), until there are quantum leaps forward in mechanical movement technology, the fastest beating mechanical movements are likely to remain 36000 VPH movements engineered in the early 1960s through the mid 1970s, and today only built by Zenith. This site is dedicated to providing information about wristwatches made with these high frequency mechanical movements from the late 60s and early 70s. After roughly 30 years of no new high frequency movements, 2009 has become something of a renaissance year for 36,000 BPH watches with new models introduced this year by Favre Leuba and Seiko.
grand Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Hodinky starší, než já, ale vypadají o dost líp, než já Líbí se mi ta osvěta, co tu GS děláš a tenhle kousek je krásně nadčasovej. A tou sponou jsi je ještě vylepšil, fakt krása. Co dýnko? Medailon bez poškození? Medailón je v poriadku, len fotky sa mi moc nepáčia a nemám toľko času, aby som to nafotil znovu.
Návštěvník Tada Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Hmm, nadherny vintage kousek, idealni na svatecni, ale i bezne noseni. Rychlobezny stRojek je slusna frajerinka
grand Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2011 moc hezky! protoze jsem nic nevedel o hi beat 36000, trosku jsem googlil a prikladam pro pripadne pouceni i ostatnim. nejzajimavejsi z toho pro me je srovnani s quartzem. ten rozdil je skutecne propastny! Mimochodom, Seiko (Credor) má aj 43200 BPH.
grand Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Ešte jedna fotka a detail. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Super, diky za vlakno! Docela dost me tesi, ze i u nas na foru dostavaji GS (nejen tento kousek) svuj prostor k zivotu.
grand Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Super, diky za vlakno! Docela dost me tesi, ze i u nas na foru dostavaji GS (nejen tento kousek) svuj prostor k zivotu. Ešte pridám jednu fotku, ktorá do tohto vlákna až tak nepatrí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 (upraveno) Týýý jo, ty seš jak Sibirnaya, akorát jedeš v japonských Rolexkách Jo a díky za foto medailonku, ten bývá často poškozen, tak je fajn, že jsi natrefil na zachovalej kousek. Edit: vidím dobře, že se ty dva prostřední kousky liší jen barvou vteřinovky? Pokud jo, tak to je mazec, to jsi trumfnul všechny chronomagory tady Upraveno 21. února 2011 uživatelem NIGHTinGALE
Viktor Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Edit: vidím dobře, že se ty dva prostřední kousky liší jen barvou vteřinovky? Pokud jo, tak to je mazec, to jsi trumfnul všechny chronomagory tady Je tam ještě rozdílný číselník, ale to asi nic nemění na tvým závěru . Jinak RESPECT, krásný vintage GS a krásná rodinka.
maama Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Je tam ještě rozdílný číselník, ale to asi nic nemění na tvým závěru . Jinak RESPECT, krásný vintage GS a krásná rodinka. jo, jo, číselník. víc o odstínu a filigránském broušení napoví jejich fotky. krásný přírůstek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grand Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Edit: vidím dobře, že se ty dva prostřední kousky liší jen barvou vteřinovky? Pokud jo, tak to je mazec, to jsi trumfnul všechny chronomagory tady Ľavý kúsok je SBGA001, tuším jeden z prvých automatických GS SD, tento je ešte z roku 2004. Oceľové púzdro, "champagne" ciferník. Pravý kúsok je SBGA011, vyrobený v roku 2007, titánové púzdro, snehobiely ciferník, modrá sekundovka. Oba majú vnútri stroje 9R65.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se