spiderer Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Franto great story!!! Fakt jsem se bavil.. tyhle GMT me sice neberou, ale hlavni je, ze tebe jo
gerhard Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Pracovna produktivita isto stupla . Nazivo su uzasne mmmmmmmmmmmm dnes som ich omacaval ocami vo vitrinke
habadej Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Tento příběh byl mnohem napínavější než zprávy na Nově. Gratuluji ke skvělým hodinkám. Jen doufám, co doufám, přísahám, že se do takového stádia chronobundusu nedostanu.
tombed Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Františku, konečně mě něco pobavilo v tomto poslední dobou slzavém 503kovém údolí, kde se řeší spony a tak... Užij si je, i když od posledních paneraiů děláš samé úkroky stranou, ale ty se jednou na pravou cestu vrátíš ... Možná jsi taky mohl ušetřit, ale když nende o život, s..e pes, a hlavně Sibiř má ceny lidové... no a teď jdu napsat Sibiřovi jestli nepotřebuje ochranku ke kufříku, dyť ani Obama si ho nenosí sám a já bych si během pár dnů vyzkoušel toliko hodinek, co normální smrtelník neponosí za 10 životů
Jakubisko Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Až se mi z toho rozklepaly končetiny! Nemáš blog?
Kalifx Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 A díky démonovi z Brna už je na cestě i Coke luneta!!!!! Budu mít celou sadu!!!!!!!!!! Tak koukám Franto, že jsi si vlastně koupil předraženej Merkur. Samozřejmě žertuju - ať ti dělaj jenom radost...
Návštěvník YPO Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 no Damasko to není, tak nejásám, ale zase chápu tvou volbu - luneta ti půjde barevně k rypáku = takže gratuluju
Frantik Odesláno 23. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2011 no Damasko to není, tak nejásám, ale zase chápu tvou volbu - luneta ti půjde barevně k rypáku = takže gratuluju Díky vole, vod tebe mě to těší
Frantik Odesláno 23. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Až se mi z toho rozklepaly končetiny! Nemáš blog? Hele blog nemám. Já bych furt jen psal a nic nedělal To mi jde!
bil Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Frantiku,perfektně napsaný westernový příběh,ještě teď mi běhá mráz po zádech,chce to ještě pokračování / a přikoupit od Sibiřana ještě nějaký kousek/,jinak gratulace k perfektním hodinkám
Čendík Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Zdravím. Díky za dobře napsanou detektivku a samozřejmě gratuluji k pořádným hodinkám.
romulada Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Dobrá story. Pěkný hodinky - závidím, protože je už nemám. Gratuluju!
Frantik Odesláno 23. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Kluci, poprvé a sám jsem vyměnil lunetu. Je to pecka!!!!!!!!!!!!! Neni to ale žádná p...l, dost jsem se u toho zapotil, ale jsem na sebe hrdej. Luneta Coke už je na cestě, takže pak chytnu každodenní grif.
Návštěvník YPO Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Kluci, poprvé a sám jsem vyměnil lunetu. Je to pecka!!!!!!!!!!!!! Neni to ale žádná p...l, dost jsem se u toho zapotil, ale jsem na sebe hrdej. Luneta Coke už je na cestě, takže pak chytnu každodenní grif. je to srovnatelný s výměnou sedátka na hajzlu ?
Frantik Odesláno 23. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2011 je to srovnatelný s výměnou sedátka na hajzlu ? V podstatě je. Pokud je sedátko posraný, tak je to stejně komplikovaný, jen jiným způsobem
NIGHTinGALE Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Já si snad od Sibiřana taky koupím Rolexky, jen abych to zažil na vlastní kůži.Story jak víno a hodinky jedna báseň, díky, pobavil jsem se.
Frantik Odesláno 23. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2011 (upraveno) Já si snad od Sibiřana taky koupím Rolexky, jen abych to zažil na vlastní kůži. Story jak víno a hodinky jedna báseň, díky, pobavil jsem se. To prostě u Hanáka nebo Dušáka nezajiješ Říká se, že na hodinkách je nejkrásnější to hledání, vybírání a nakupování a to je na 66 kilometru dotažený k naprosté dokonalosti Upraveno 23. února 2011 uživatelem Frantik
Návštěvník YPO Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 To prostě u Hanáka nebo Dušáka nezajiješ to ne to je pravda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se