Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tento příběh byl mnohem napínavější než zprávy na Nově. Gratuluji ke skvělým hodinkám. Jen doufám, co doufám, přísahám, že se do takového stádia chronobundusu nedostanu. :suicide_anim:

Odesláno

Františku, konečně mě něco pobavilo v tomto poslední dobou slzavém 503kovém údolí, kde se řeší spony a tak... Užij si je, i když od posledních paneraiů děláš samé úkroky stranou, ale ty se jednou na pravou cestu vrátíš :P ... Možná jsi taky mohl ušetřit, ale když nende o život, s..e pes, a hlavně Sibiř má ceny lidové... no a teď jdu napsat Sibiřovi jestli nepotřebuje ochranku ke kufříku, dyť ani Obama si ho nenosí sám a já bych si během pár dnů vyzkoušel toliko hodinek, co normální smrtelník neponosí za 10 životů :)

Odesláno

A díky démonovi z Brna už je na cestě i Coke luneta!!!!! Budu mít celou sadu!!!!!!!!!!

Tak koukám Franto, že jsi si vlastně koupil předraženej Merkur. :D

Samozřejmě žertuju - ať ti dělaj jenom radost...

Návštěvník YPO
Odesláno

no Damasko to není, tak nejásám, ale zase chápu tvou volbu - luneta ti půjde barevně k rypáku = takže gratuluju :D

Odesláno

no Damasko to není, tak nejásám, ale zase chápu tvou volbu - luneta ti půjde barevně k rypáku = takže gratuluju :D

Díky vole, vod tebe mě to těší Posted Image
Odesláno

Frantiku,perfektně napsaný westernový příběh,ještě teď mi běhá mráz po zádech,chce to ještě pokračování / a přikoupit od Sibiřana ještě nějaký kousek/,jinak gratulace k perfektním hodinkám

Odesláno

Kluci, poprvé a sám jsem vyměnil lunetu. Je to pecka!!!!!!!!!!!!! Neni to ale žádná p...l, dost jsem se u toho zapotil, ale jsem na sebe hrdej. Luneta Coke už je na cestě, takže pak chytnu každodenní grif. Posted ImagePosted Image

post-643-099898800 1298486796.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

Kluci, poprvé a sám jsem vyměnil lunetu. Je to pecka!!!!!!!!!!!!! Neni to ale žádná p...l, dost jsem se u toho zapotil, ale jsem na sebe hrdej. Luneta Coke už je na cestě, takže pak chytnu každodenní grif. Posted ImagePosted Image

je to srovnatelný s výměnou sedátka na hajzlu ? :)
Odesláno

je to srovnatelný s výměnou sedátka na hajzlu ? :)

V podstatě je. Pokud je sedátko posraný, tak je to stejně komplikovaný, jen jiným způsobem Posted Image
Odesláno (upraveno)

Já si snad od Sibiřana taky koupím Rolexky, jen abych to zažil na vlastní kůži.

Story jak víno a hodinky jedna báseň, díky, pobavil jsem se.

To prostě u Hanáka nebo Dušáka nezajiješ Posted Image Říká se, že na hodinkách je nejkrásnější to hledání, vybírání a nakupování a to je na 66 kilometru dotažený k naprosté dokonalosti Posted Image Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník YPO
Odesláno

To prostě u Hanáka nebo Dušáka nezajiješ

to ne to je pravda :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...