Milis Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Potřeboval bych popostrčit: Kulatý, vyloženě kulatý - né soudek, min 39 a max 42, ale spíš kolem 40, a co nejtlustší. Chrono nebo nechrono, to je fuk.
Jay Doll Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Vaše veličenstvo, chvíli jsem přemýšlel, zda-li se zde vůbec hovoří o hodinkách Nechcete to nějak upřesnit? Cena, komplikace?
Dantechno Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Tohle je docela tlusty, ale prumer bohuzel pres limit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milis Odesláno 23. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Frantíka nechci, ten je takovej divnej. Jo, hodinky sem myslel. Cenu sem si představoval tak nějak od nuly do nekonečna.
KFL Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Frantíka nechci, ten je takovej divnej. Jo, hodinky sem myslel. Cenu sem si představoval tak nějak od nuly do nekonečna. Frantík tuhle říkal, že Festina není špatná.
Frantik Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Hele nevotírejte si tady o mě huby!!!! Já mám teď Rolex a nejsem jen tak někdo!
Frantik Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Ale tohle od Festiny je pro Milise jako dělaný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel_h Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Sorry za totální ale totální OT ale to najdu ráno doma v posteli vždy když totálně přeberu krasohledu..................
sery.vlk Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Odesláno 26. února 2011 Milisáku, Fortis flígr chrono? Taková konzervička 40 na 15 (16)? By Ti nestačilo?
Fargo Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Odesláno 26. února 2011 Prohlédni si sortiment BALL, 38mm sice nenajdeš, ale kolem 40mm by už mohlo něco být. Výška 16mm není výjimkou a to by mohlo stačit, ne ?
filo-boxer Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Co třeba Chronoswiss? 38x15mm http://www.uhren-fan..._luxusuhren.htm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se