Donuts Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 budte v klidu,aspoň jste měli čas na jiné aktivity,rodina přátelé a tak podobně,už tak tam trávíme nezdraví prospěšnou dobu To bych nesmel kazdych pet minut klikat na refresh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Jak tu padlo...klíííííd...... Je to jen technika a určitě tu nikdo nestojí v pozoru, ve startovním bloku, aby řešil případný problém. Tohle se stát může, čort vie, kde byl potíž. Chronomag už zase jede, takže pohoda, ne ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Když chci nejsem tu i 14 dní, když to nejede z důvodu nějakého problému je to absťák... Jsem vůl a ještě na to přispívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Chybu 503 mám taky každou chvíli, ale maximálně v řádu minut, celý den jako včera je pro mne novinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Když chci nejsem tu i 14 dní... Kecas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Každá technika se občas pokazí, hlavně že už zase jede. Aspoň se člověk víc těšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) dneska každý vlákno který otevřu je 503, bych se pos..... včetně odeslání tohoto posr..... postu Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 dtto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 trocha ohleduplnosti by neskodila....technicky vypadky mame vsichni jednou za cas doma, v praci, proste vsude....aspon jsem si precetl knizku.... mne prijde, ze kdo tu nejvic vykrikuje hesla typu "posr" atd, tak je asi na necem zavisly ne? Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Poslední dobou se fórum pomalu a špatně načítá a taky často padá, 503 tu už neřeším, to je folklór. Neměli by jsme se složit opět na server?Mám do prkna ten problém jenom já nebo ještě někdo jiný??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Poslední dobou se fórum pomalu a špatně načítá a taky často padá, 503 tu už neřeším, to je folklór. Neměli by jsme se složit opět na server?Mám do prkna ten problém jenom já nebo ještě někdo jiný???Mels dat vic.Ja to mám v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Že mě to hned nenapadlo, jsem to ale pitomec, patřím do vlákna tupé solviny, a to ještě kdo ví jestli Ale kurva, jenom teď jsem 3x načítal stránku, abych ti mohl odepsat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Jesli vona nebude porucha na vašem příjimači... mě to jede v pohodě poslední dobou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 no, jelikoz to vidavam taky, a taky o dost vic nez bych chtel, tak to vidim spis na poruchu na vysilaci, dolliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 ja sa pridavam. 503-ka v poslednej dobe vystraja dost casto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Netušíte, proč mi nejde přimout pošta? píše to: There appears to be an error with the database. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Mně taky ne. Budu to řešit s Patrickem v pondělí, pokud problém potrvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 nevim, ale zrejme se tyka vsech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 (upraveno) U mě taky nesvítí Upraveno 12. srpna 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Ten samý problém u mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se