Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 tak sou doma kdyby někdo potřeboval vědět jaké mají technické vychytávky tak staří říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Pro tebe platí, že se potřebuješ o jedny kamna spálit vícekrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Já to vědět nechci Ale jak je to ted u tebe s Damaskem - puvodne jsi mel bílý a černý model, pak jsi jeden prodal a ted zase podobnej koupil. Co je toto zač, vypadá to dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 tak sou doma kdyby někdo potřeboval vědět jaké mají technické vychytávky tak staří říct Postni prosím alespon zverubný popis,jak na tebe působí třeba oproti vyšší řadě,které už nějakou chvíli máš.D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Ty žiješ naplno? :--) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Nestvou te nemecky dny v tydnu? Nebo to ma i angl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Nestvou te nemecky dny v tydnu? Nebo to ma i angl..... Není FRI jako Friday? Čili angl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Ja nevim. Nemluvim cizi reci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 (upraveno) sak tam je FRI ako Friday. keby je to nemecky tak by tam bolo FRE Freitag edit: zase po funuse.. Upraveno 25. února 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 (upraveno) Pro tebe platí, že se potřebuješ o jedny kamna spálit vícekrát. Rum už nepiju, přešel sem na vodku dny v týdnu jsou tam oba eng/ger nic jsem neprodal působí to na mě úplně stejně, akorát jsou menší Upraveno 25. února 2011 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Dobrý, já mám GMT lunetu rád, pokud nejde o čistokrevný divery.Tak dobře, dotaz, ať to nemusím hledat na jejich webu, ta luneta je taky nepoškrábatelná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Nemáš někde lepší fotku (z větší dálky), jak ti sednou na ruce? Není 40mm na pověstnou překližku málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Dobrý, já mám GMT lunetu rád, pokud nejde o čistokrevný divery. Tak dobře, dotaz, ať to nemusím hledat na jejich webu, ta luneta je taky nepoškrábatelná? Chronoshop: - obousměrně otočná luneta s přesným lícováním indexů, uložena v patentovaném systému keramických ložisek, chráněno těsněním proti prachu a nečistotám - vložka lunety odolná proti poškrábání s černou PVD úpravou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Nemáš někde lepší fotku (z větší dálky), jak ti sednou na ruce? Není 40mm na pověstnou překližku málo? líp to nedám - nejsem wopice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 (upraveno) Chronoshop: - vložka lunety odolná proti poškrábání s černou PVD úpravou Dík, ale zdá se mi to na Damasko málo detailní . Jsme zvyklí na nějaký čísla označující tvrdost, popis hi-tech výrobního postupu atd. Aldo, kde jsi ? Chystá se vlastní výroba tahu nebo ne? Upraveno 25. února 2011 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 (upraveno) Dík, ale zdá se mi to na Damasko málo detailní . Jsme zvyklí na nějaký čísla označující tvrdost, popis hi-tech výrobního postupu atd. Aldo, kde jsi ? Chystá se vlastní výroba tahu nebo ne? jj moment:) Upraveno 25. února 2011 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 seš,podle zvrásněnosti navíc stará wopice-čum tech chlupu........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 seš,podle zvrásněnosti navíc stará wopice-čum tech chlupu........ Hele, koukni se líp! Na té ruce jsou i hodinky! A moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Vyborne su, gratulujem. Ani Armstrongovi by nesadli lepsie. Ake su tie ich remene kvalitativne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Vyborne su, gratulujem. Ani Armstrongovi by nesadli lepsie. Ake su tie ich remene kvalitativne? tak to já nevím - ten první co mám asi tři měsíce se ještě nerozpadl, třeba na rozdíl od fortisu, kde jsem ho přelomil první den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se