Přejít na obsah

KIBI

Bert

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Tada
Odesláno

Tado, zrovna u Tebe bych vzhledem k fakultě již navštěvuješ čekal trochu více umu při aplikaci výrokové logiky. Nic, opakuji nic jsem nepsal o tom, koho jim doporučovat. Jde o Tvůj vlastní (a jako obvykle) chybný názor.

No to jsi nepsal, to jsem tam přidal. Samořejmě, že lidem, kteří tomu nerozumí nebudeme doporučovat nikoho, budeme na ně zlí!

EDIT: Jdu si uvařit kafe, tady to bude na dlouho a já ještě na půl spím... :D

Odesláno

Hele navrhuju všem,co kdybychom to tady ukončili a vrátili se k debatám o hodinkách. Je to velkej flame, kterej se tady potáhne a rozšiřuje se ve všech vláknech. Modi ať to promažou a je to. Jen to tady otravuje vzduch. Takže PEACE Posted Image

Odesláno

Hele navrhuju všem,co kdybychom to tady ukončili a vrátili se k debatám o hodinkách. Je to velkej flame, kterej se tady potáhne a rozšiřuje se ve všech vláknech. Modi ať to promažou a je to. Jen to tady otravuje vzduch. Takže PEACE Posted Image

:smile_anim:

Odesláno

jasne, nadavky, kterymis me oslovoval pred cca rokem v mailech me mylne vedly k dojmu, ze si jen jako pratele poplacavame ramena? vole.

Nadávkami jsem tě neoslovoval. Slovo podvod totiž není nadávka.
Návštěvník Tada
Odesláno

tak si tu hezky povidejte o mych picovinach, pravoverni, ja jdu na anglictinu - ono se to hodi, treba na publikovani v anglictine... :)

užij si anglinu... vole... :D

Odesláno

nektere terce maji jmeno, nektere na nej teprve cekaji... :) znovu, me to nevysvetluj, delej si co chces :)

Jak to mám chápat? Jako výhružku?

Nic ti ZNOVU nevysvětluji, nechápu, o čem mluvíš.

Odesláno

No to jsi nepsal, to jsem tam přidal. Samořejmě, že lidem, kteří tomu nerozumí nebudeme doporučovat nikoho, budeme na ně zlí!

EDIT: Jdu si uvařit kafe, tady to bude na dlouho a já ještě na půl spím... :D

Ty na ně budeš zlý? Já tedy ne.

Odesláno

Já jsem proti, jen ať to tady admini nechají pro lidi, kteří se chtějí zaregistrovat - nováčci si tak aspoň udělají obrázek o členech toho fóra :smile_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

Ty na ně budeš zlý? Já tedy ne.

Já na lidi ani zlý být neumím :crying_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak proč o tom o pár příspěvků výše píšeš?

Použil jsem plurál, který nemusel nutně zahrnovat mou osobu :)

Samozřejmě mě taky štvou dlouhé dodací lhůty, ale po zkušenostech s pár dalšími hodináři jsem se s tím prostě smířil a beru to jako nezbytnou daň za dobře odvedenou práci, jinak čekací doba u p. Frýdla byla 6-8 týdnů asi už před rokem a půl...

Odesláno

Použil jsem plurál, který nemusel nutně zahrnovat mou osobu :)

Tado, už se prober, nejde všechno jenom okecat. Napsal jsi totiž toto: "No to jsi nepsal, to jsem tam přidal. Samořejmě, že lidem, kteří tomu nerozumí nebudeme doporučovat nikoho, budeme na ně zlí!"

Takže tedy plurál jasně zahrnující Tvou osobu. Vzhledem k tomu, že jsi se v některém ze svých příspěvků pasoval do role patriarchy, doporučuji Tvé pozornosti tzv. majestátní plurál. Malý příklad: My Tada primus inter pares ...

Návštěvník Tada
Odesláno

Hm, tak už mi bylo vysvětleno, tak budu zlý taky, se to naučím. :)

EDIT: A vůbec - měly by se tedy zakázat nové registrace, aby nás ta lůza, která najde hodinky po dědovi a chce je jen prodat, neotravovala. A aby nikdo neviděl, kam je dát opravit a náhodou nám nezahlcoval hodináře prací, tak by forum mělo být bez registrace nečitelné.

Odesláno

Je to myslím poprvé, co se tu vyjadřuju k osobně laděným tématům - chtěl bych zcela upřímně a bez postranních myšlenek poblahopřát všem, kdo mají na takovouhle diskusi dost času. Asi jsem se málo učil. A teď jdu zase makat.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...