Frantik Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 tolik emodikonu, tolik emoci... chod si kam chces a s kym chces... ja ti nerikam, co mas delat Jsem prostě člověk s emocema (a nemocema)
Chumpus Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 kdyz myslis, vole.My se ale dobře neznáme, takže nevím proč to píšeš. Já bych tě takhle neoslovil, nemám k tomu důvod.
Návštěvník Tada Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Tado, zrovna u Tebe bych vzhledem k fakultě již navštěvuješ čekal trochu více umu při aplikaci výrokové logiky. Nic, opakuji nic jsem nepsal o tom, koho jim doporučovat. Jde o Tvůj vlastní (a jako obvykle) chybný názor. No to jsi nepsal, to jsem tam přidal. Samořejmě, že lidem, kteří tomu nerozumí nebudeme doporučovat nikoho, budeme na ně zlí! EDIT: Jdu si uvařit kafe, tady to bude na dlouho a já ještě na půl spím...
Frantik Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Hele navrhuju všem,co kdybychom to tady ukončili a vrátili se k debatám o hodinkách. Je to velkej flame, kterej se tady potáhne a rozšiřuje se ve všech vláknech. Modi ať to promažou a je to. Jen to tady otravuje vzduch. Takže PEACE
volfda Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Hele navrhuju všem,co kdybychom to tady ukončili a vrátili se k debatám o hodinkách. Je to velkej flame, kterej se tady potáhne a rozšiřuje se ve všech vláknech. Modi ať to promažou a je to. Jen to tady otravuje vzduch. Takže PEACE
Chumpus Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 jasne, nadavky, kterymis me oslovoval pred cca rokem v mailech me mylne vedly k dojmu, ze si jen jako pratele poplacavame ramena? vole. Nadávkami jsem tě neoslovoval. Slovo podvod totiž není nadávka.
Návštěvník Tada Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 tak si tu hezky povidejte o mych picovinach, pravoverni, ja jdu na anglictinu - ono se to hodi, treba na publikovani v anglictine... užij si anglinu... vole...
lolohh Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 nektere terce maji jmeno, nektere na nej teprve cekaji... znovu, me to nevysvetluj, delej si co chces Jak to mám chápat? Jako výhružku? Nic ti ZNOVU nevysvětluji, nechápu, o čem mluvíš.
Bert Odesláno 3. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2011 No to jsi nepsal, to jsem tam přidal. Samořejmě, že lidem, kteří tomu nerozumí nebudeme doporučovat nikoho, budeme na ně zlí! EDIT: Jdu si uvařit kafe, tady to bude na dlouho a já ještě na půl spím... Ty na ně budeš zlý? Já tedy ne.
matylda2011 Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Hele navrhuju všem,co kdybychom to tady ukončili a vrátili se k debatám o hodinkách. Je to velkej flame, kterej se tady potáhne a rozšiřuje se ve všech vláknech. Modi ať to promažou a je to. Jen to tady otravuje vzduch. Takže PEACE Já jsem proti, jen ať to tady admini nechají pro lidi, kteří se chtějí zaregistrovat - nováčci si tak aspoň udělají obrázek o členech toho fóra
Donuts Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 A pritom stacilo toho klauna z mistniho sapito vysoupnout hned po te jeho truc akci pred rokem. Tech duvodu pro to, bylo rozhodne vic nez u Diskutera.
Návštěvník Tada Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Ty na ně budeš zlý? Já tedy ne. Já na lidi ani zlý být neumím
Bert Odesláno 3. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Já na lidi ani zlý být neumím Tak proč o tom o pár příspěvků výše píšeš?
Návštěvník Tada Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Tak proč o tom o pár příspěvků výše píšeš? Použil jsem plurál, který nemusel nutně zahrnovat mou osobu Samozřejmě mě taky štvou dlouhé dodací lhůty, ale po zkušenostech s pár dalšími hodináři jsem se s tím prostě smířil a beru to jako nezbytnou daň za dobře odvedenou práci, jinak čekací doba u p. Frýdla byla 6-8 týdnů asi už před rokem a půl...
bandicoot Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 plurál, který nemusel nutně zahrnovat mou osobu A to je co za kravinu? Zase nějakej "výrok"?
Bert Odesláno 3. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Použil jsem plurál, který nemusel nutně zahrnovat mou osobu Tado, už se prober, nejde všechno jenom okecat. Napsal jsi totiž toto: "No to jsi nepsal, to jsem tam přidal. Samořejmě, že lidem, kteří tomu nerozumí nebudeme doporučovat nikoho, budeme na ně zlí!" Takže tedy plurál jasně zahrnující Tvou osobu. Vzhledem k tomu, že jsi se v některém ze svých příspěvků pasoval do role patriarchy, doporučuji Tvé pozornosti tzv. majestátní plurál. Malý příklad: My Tada primus inter pares ...
bandicoot Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Chlapi, plurál "my" vždy zahrnuje toho, kdo ono "my" vyslovuje.
Návštěvník Tada Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Hm, tak už mi bylo vysvětleno, tak budu zlý taky, se to naučím. EDIT: A vůbec - měly by se tedy zakázat nové registrace, aby nás ta lůza, která najde hodinky po dědovi a chce je jen prodat, neotravovala. A aby nikdo neviděl, kam je dát opravit a náhodou nám nezahlcoval hodináře prací, tak by forum mělo být bez registrace nečitelné.
HonzaX Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Bertíku, Bertíku, to jsi určitě nechtěl.
Ciferník Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Je to myslím poprvé, co se tu vyjadřuju k osobně laděným tématům - chtěl bych zcela upřímně a bez postranních myšlenek poblahopřát všem, kdo mají na takovouhle diskusi dost času. Asi jsem se málo učil. A teď jdu zase makat.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.