dzonynek Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února V 17. 2. 2025 v 19:54, Patrik napsal: Tři tísíce za založení účtu u KB https://www.kb.cz/cs/bonus-3000-kc-pro-nove-klienty?fbclid=IwY2xjawIgZJ9leHRuA2FlbQIxMAABHeyHc1E5XThuLCXOOVq-3IaY6-2X6g7nmfcMakKTz3MMy6jQzmqegy3PxQ_aem_2yGg_gJcHF05hnHvm_Luuw Škoda, že už jsem využil akci, kdy rozdávali 2000kč a účet od té doby nezrušil... Ledaže bych si založil účet pro podnikatele, což by podle podmínek bylo možné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 21 hodinami, Patrik napsal: Revolut se fakt zbláznil, takže nejdříve zruší víkendové příplatky (aby adekvátně o víkendu rozšířil spread) a teď je (k tomu rozšířenému spreadu) zase zavádí? Teď už fakt nedává smysl pro použití v zahraničí. Takže buď Partners nebo T212. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Souhlasím s tebou. Revolut už přestává dávat smysl. Pro zahraniční platby používám primárně T212 kartu (tam je i příjemný, byť už jen 0,5% cashback - jen si myslím, že ani @Patrik nepřijde na to, jak ho jednoduše "vytáhnout" v plné výši, ale nechám se případně inspirovat ) a kde chtějí fyzickou kartu, tak Partners. Přijde mi, že než aby Revolut na konkurenci reagoval, tak spíše sám sebe podkopává a těží jen z toho, že je běžné veřejnosti známější, než jiné/výhodnější alternativy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Dobrý den všem, neřešil jste někdo přidání platební karty pro dítě pod 15let (podmínka Apple) v ApplePay. Holky mají nastaveno AppleID 18+ tam problém není. Mé zjištění ČSOB blokuje přidání jejich karet do 13ti, v PartnersBance také blokují, ale rodič může jejich věk změnit v aplikaci. Historicky mám účty u RB, AirBank, FIO, mBank. Máte někdo dobrou zkušenost - ideálně vedení zdarma, přehled nad účtem a možnost navyšovat limity karty z aplikace (ČSOB umí pouze po telefonu). Děkuji Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února (upraveno) Ty limity pro děti jsou celkem pruda, co jsem tak zjišťoval cca před rokem, když jsem dětem dělal účty. Po pravdě jsem si uplně nevybral dle svých představ, všude bylo něco, co nešlo nebo obtížně. Přidávání platební karty do Apple nevím, máme droidy. Ale jestli si dobře pamatuju, bezmezně a jednoduše nastavovat dětem limity šly snad jen u AirBank z toho, co jsem zjišťoval. Ale nakonec tam dětský účty nemáme, takže jsem to nezkoušel. Děti je maj u RB (jako nemam z tý banky uplně radost, ale to z jinýho důvodu než kvůli službám v tomhle případě). Limity jsou teda naprd (jsou omezeny výší, nad kterou to nejde nijak zvednout - lhali mi, že kvůli legislativě), na muj vkus nízký, jinak je to pro 12 letý dítě, jinak pro 16. Kontrola z mýho bankovnictví (pc / mobil) je v pohodě (a i žena muže na účty koukat a to nemá u RB žádný účet), jdou i dispozice. Hlavní důvod volby byla cena (0 Kč, což se dá asi už všude dneska) za Aktivní účet pro děti bez podmínek (jsou tam např výběry z bankomatů zadara, multiměna) a potřeboval jsem multiměnu/účet s GBP. Přidávání karet u obou dětí v Google pay bez problémů (daly se přidat a používat ještě než přišla fyzicky plastová karta). Kdybych nepotřeboval GBP, udělal bych jim účty u Airbank, tam prostě s jakoukoliv správou a nastavením není problém (vlastní dlouholetá zkušenost). Upraveno 20. února uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Bankovni inteligence me miluje, no to me podrz.. nevim, jestli je tohle zrovna ta funkce a hlavne styl, co bych ocenil.. :-/Kate z CSOB.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Možná máš svátek (píšu možná, protože pokud jsi Petr, můžeš ho mít na Petra a Pavla 29.6.). Tak třeba z Tebe tahá ten správný datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Myslel jsem si že ty dnešní modely/agenti už jsou dál. Chtěl jsem si zrušit (ne jen pozastavit) ČSOB drobné. Na aktivaci jim stačí dvě tři kliknutí v aplikaci, ale zrušit ČSOB drobné online to ne....člověk musí na pobočku. Ach jo.A když se zeptám Kate: proč nelze zrušit službu Drobné online, tak ten jejich model nedokáže pochopit ani otázku, a neustále píše: pokud máte službu neaktivní musíte vyplnít investiční dotazník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Před pár dny jsem dávál informaci o novém omezení bonusového úroku u Raiffesenbanky. Od 1. 3. bude limit nejvyššího úroku (4 %) pro vklady do 500 000 Kč. Tak tip, jak tuto částku zdvojnásobit. Založte si další běžný účet a k němu další spořák a budete mít druhý limit. Pokud cestujete, založte si druhý Exkluzivní účet (vyzkoušeno, dnes založen) a budete mít ke každému 2 zlaté karty a na každé 4 vstupy do letištních salonků, takže celkově 16 vstupů do salonků za rok, plus neomezeně v Praze do FastTrack salonku (jen před kontrolou, takže do něj můžete ať letíte z terminálu 1 nebo 2). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 21 minutami, Patrik napsal: Před pár dny jsem dávál informaci o novém omezení bonusového úroku u Raiffesenbanky. Od 1. 3. bude limit nejvyššího úroku (4 %) pro vklady do 500 000 Kč. Tak tip, jak tuto částku zdvojnásobit. Založte si další běžný účet a k němu další spořák a budete mít druhý limit. Pokud cestujete, založte si druhý Exkluzivní účet (vyzkoušeno, dnes založen) a budete mít ke každému 2 zlaté karty a na každé 4 vstupy do letištních salonků, takže celkově 16 vstupů do salonků za rok, plus neomezeně v Praze do FastTrack salonku (jen před kontrolou, takže do něj můžete ať letíte z terminálu 1 nebo 2). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A jak je to s podmínkami, když budeš mít dva Exkluzivní účty? Stačí plnit podmínky jen na jeden, nebo musíš na každý zvlášť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Bylo mi řečeno, že na oba. No, jestli vezmu na výlet do Kauflandu o jednu kartu víc nebo míň,... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno pondělí v 12:09 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 12:09 V 22. 2. 2025 v 12:45, Patrik napsal: Bylo mi řečeno, že na oba. No, jestli vezmu na výlet do Kauflandu o jednu kartu víc nebo míň,... Tak jsem se taky zeptal a bylo mi řečeno, že pokud plním podmínku 1,5 mega, tak to stačí jednou, ale pokud bych plnil podmínku obratu 50 000 za měsíc, musím ji plnit na každý účet zvlášť. Platby kartou by mělo stačit jednou na oba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se