sam.svi Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října Mám tu Raifku a můžu doporučit. 10x platba se dá buď rozdělením plateb na samoobslužné pokladně v krámu nebo třeba kdybys jezdil vlakem alespon obcas, tak já si nahrával po 30 Kč (minimum) do Apky ČD body a pak za ně kupoval jízdenky
jeza Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října (upraveno) před 17 hodinami, sam.svi napsal: Mám tu Raifku a můžu doporučit. 10x platba se dá buď rozdělením plateb na samoobslužné pokladně v krámu nebo třeba kdybys jezdil vlakem alespon obcas, tak já si nahrával po 30 Kč (minimum) do Apky ČD body a pak za ně kupoval jízdenky já si RB kartami nabíjím Revolutku přes revolut.me/uzivatelske_jmeno. Z gauče a s mobilem v ruce mi to přijde pohodlnější než u pokladny v Kaufu Upraveno 31. října uživatelem jeza 1
Patrik Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu Bez podmínek má nejvyšší úrok Všeobecná úvěrová banka a to 3,6 % s denním připisováním úroků a daňovou optimalizací se lze vyhnout daním. 4 % má Raifka, ale tam je podmínka 10 plateb kartou a mBank, 3 měsíce bez podmínek, pak obrat 15 tisíc a 5 plateb kartou. Ještě je tu Partners, když tě někdo doporučí, tak 3 měsíce máš 4,06 % p.a. U Raifky do konce listopadu je akce na získaní 6 * 500 Kc pro nové klienty 4
Ušák_linn Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu U Partners to po 3. měsíci končí nebo jen zas podminka platby kartou?
Vorel Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu před 6 hodinami, Ušák_linn napsal: U Partners to po 3. měsíci končí nebo jen zas podminka platby kartou? Když tě někdo doporučí, máš 4,06% na 3 měsíce a pak 3,06% pokud zaplatíš 5x kartou. To platí pro balíček Pro jednoho, u balíčků Pro dva a Pro rodinu jsou 3,06% bez podmínky platby kartou.
gunman Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu Končí nám fixace na hypotéce a banka nabídla úrok na 3 roky 4,39%. Koukal jsem jinde a asi to moc lepší nebude.
sam.svi Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu V okolí jsem zahlédl možnosti okolo 4,19. To je asi to nejlepší momentálně... respektive dá se všechno, to je jasné, ale pro běžného smrtelníka asi dobré...
Patrik Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu V 4. 11. 2025 v 11:35, Ušák_linn napsal: U Partners to po 3. měsíci končí nebo jen zas podminka platby kartou? Pro získání výhodnější sazby je potřeba 5 plateb kartou v daném měsíci. Ale pozor, výhodné sazby jsou dvě. 3,06 - pro každého (kdo splní 5 plateb kartou) 4,06 - akční. Pro nového klienta, který byl někým doporučen na 3 měsíce, pro stávajícího, který někoho doporučí 1 měsíc (za každého doporučeného), já mám tuto sazbu do poloviny příštího roku (což se zdá být hranice, protože mám nějakých 30 doporučených lidí). Stále ale platí podmínka 5 plateb kartou, jako v prvním případě 1
Brumad Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu Ahoj máte někdo zkušenost s svou bankou a jednorázovou virtualni platební kartou? Dík za info R.Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk
Maro Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu Partners i revolut má a funguje, jinde jsem nezkoušel. Co konkrétně te zajima?
Vorel Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu před 3 hodinami, Brumad napsal: Ahoj máte někdo zkušenost s svou bankou a jednorázovou virtualni platební kartou? Dík za info R. Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk Používám v Partners a bez problémů.
Brumad Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu No jestli to má opravdu takový přínos k bezpečnosti vzhledem k klasické kartě, abych přešel k jiné bance. Poslední dny se ženě nějak rozmohly nákupy na Temu a ebay. Tak jestli to funguje bez problemu. Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk
Maro Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu Jestli je to jenom kvůli virtuální kartě, tak bych asi neprechazel a řešil to tim revolutem.
Brumad Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu Taky mě to napadlo, jen s tím revolutem nemám zkušenost už vůbec žádnou..Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk
Patrik Odesláno 23. listopadu Nahlásit Odesláno 23. listopadu Partners má výhodu zejména ve směnných kurzech - u měn, které jsou v kurzovém lístku ECB jede podle kurzu střed, tomu může konkurovat jen T212 díky svému systému vratek. Lepší varianta mi přijde mít účet jen na tento druh plateb, k němu normální platební kartu a účet prázdný a pouze tam nalít peníze těsně před platbou (v době okamžitých plateb bez problémů). To tě ochrání i proti nečekané výši transakce - už jsem se s tím setkal, že obchodník uváděl nějakou cenu a nakonec se trhla jiná. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se