Lukas Havran Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Patriku, k tomu Zuno je to na zvazeni (co se tyka sporaku). Air vs Zuno, vychazi to "sul-nul" kdyz je u air poplatek 5kc za odchozi platbu. Zalezi na uzivateli, IB Zuna se mi zamlouva vice nez u Air (muj nazor) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Ano, u Air to zabíjí ten poplatek. Na druhou stranu, kdo má poblíž jejich pobočku, může zdarma vybírat z jejich bankomatu. A stejný úrok jako Air má Wurst a Equa. Wurst nemá poplatky žádné, u Equa se tomu lze vyhnout zřízením běžného účtu (při splnění jedné ze dvou podmínek - obrat 10 000 Kč nebo součet prostředků na všech účet u banky 100 000 Kč je vedený zdarma).Pak je tu ještě ta záložna MPU, která má 2,3 % a 2 převody v měsíci zdarma nebo to WPB, ale tam je to jen do 150 000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Tak jsem se podíval blíže na podmínky a je to fakt jednoduché - stačí mít k 31.10. nebo 30.4. na vkladní knížce ČS zůstatek alespoň 1000 Kč a můžete vyhrát půl milionu . A když to nevyjde, peníze zase vyberete.Tak to je lepší než sportka ne, ne že bych jí sázel pravidelně, těch knížek snad nebude moc. Že bych potrápil štěstěnu Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja13 Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Mám účet v KBMají dobré podmínky a jsem spokojenádoporučuji kreatot%20stránek%20www"]Můj odkaz[/url] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Zsravím otázka zase asi na PtrikaMáte někdo zkušenosti sespořícím účtem CREDITAS,na stránkách nabízejí 3,5%děkuji J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 No, on je to tak trochu podvod. Zatímco všichni ostatní za spořicí účet (tady se mi mnohem trefnější zdá německý název Tagesgeld (Tag - den, Geld - peníze) ) označují účet s možností kdykoliv bez sankce vybrat, Creditas takto označuje účet s 3 letou výpovědní lhůtou. A v tomto světle ta úroková sazba vůbec nevypadá zajímavě (to raději nějaký termíňák v MSD nebo Artese), navíc když ji sníží, tak buď zaplatíš sankci za předčasný výběr nebo budeš 3 roky sušit peníze na účtu za sazbu, kterou ti nasadí. Takže za mě ne-e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Díky Patriku za odpověd´J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 nemate nekdo zkusenost s bankou co se tvari jako nemecke sluzby v CR, treba lbbw?jsem spokojeny v Rakousku u rakouske banky ... ktera se v CZ chova jako CZ banka se vsim vsudy ... ale hledam i nejake konecne reseni pro CZ.Firemni ucet, kvalitni provozni uverovani atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 LBBW je jedna z mála bank, se kterou zkušenost nemám, není bezplatná, což je pro mě naprosto nutná podmínka. Jednu dobu měla i dobré úroky na spořáku, i když ne nejlepší, takže nebyl důvod si tam účet zřizovat. Zprostředkovaně vím, že pro potvrzování transakcí se používá autorizační klíč (taková "kalkulačka"), což u nás není moc obvyklé, naopak v Německu celkem běžné. Já bych na firemní účet doporučil FIO - extrémně mi vyhovuje jejich internetové bankovnictví (navíc je možné přidělit různá práva různým osobám, které tam budou přistupovat pod vlastními přihlašovacími údaji, což je ve firmě neocenitelné. Třeba u našeho SVJčka přistupuje takhle účetní, která může jen prohlížet, ale ne zadávat transakce. Lze ale i přidělit typ přístupu, kdy může (např. sekretářka) zadávat transakce, které pak najednou autorizuje majitel/jednatel) a samozřejmě to, že má základní služby zdarma a to i pro firmy.Naopak s tím financováním to bude asi horší, FIO se zaměřuje zejména na úvěry pro investice nebo obchodování s měnami, běžné úvěry moc neposkytuje i když zcela vyloučeno to není. Každopádně pro převody do a ze zahraničí (i mezi vlastními účty) rozhodně doporučuji devizové společnosti. Já sám (jako soukromá osoba) mám smlouvu s Easychange, Fortissimem a Akcentou, pro podnikatele nemusí být špatnou volbou Citfin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 LBBW je jedna z mála bank, se kterou zkušenost nemám, není bezplatná, což je pro mě naprosto nutná podmínka. Jednu dobu měla i dobré úroky na spořáku, i když ne nejlepší, takže nebyl důvod si tam účet zřizovat. Zprostředkovaně vím, že pro potvrzování transakcí se používá autorizační klíč (taková "kalkulačka"), což u nás není moc obvyklé, naopak v Německu celkem běžné. Já bych na firemní účet doporučil FIO - extrémně mi vyhovuje jejich internetové bankovnictví (navíc je možné přidělit různá práva různým osobám, které tam budou přistupovat pod vlastními přihlašovacími údaji, což je ve firmě neocenitelné. Třeba u našeho SVJčka přistupuje takhle účetní, která může jen prohlížet, ale ne zadávat transakce. Lze ale i přidělit typ přístupu, kdy může (např. sekretářka) zadávat transakce, které pak najednou autorizuje majitel/jednatel) a samozřejmě to, že má základní služby zdarma a to i pro firmy.Naopak s tím financováním to bude asi horší, FIO se zaměřuje zejména na úvěry pro investice nebo obchodování s měnami, běžné úvěry moc neposkytuje i když zcela vyloučeno to není. Každopádně pro převody do a ze zahraničí (i mezi vlastními účty) rozhodně doporučuji devizové společnosti. Já sám (jako soukromá osoba) mám smlouvu s Easychange, Fortissimem a Akcentou, pro podnikatele nemusí být špatnou volbou Citfin. v poslednim bodu muzu doporucit Travelex, dnes Western union ja s FIO prave nemam uplne nejlepsi zkusenosti v pripadech, kdy je treba premyslet a resit neco vic nez jednoduche veci. Na bezne veci je FIO i jejich banking naprosto idealni. Na to uverovani to bude horsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Travelex je dobrý, ale mám pocit, že ho zajímají je opravdu velké platby. Každopádně já doporučuji uzavřít si smluv vždy více a smlouvat. V NESTu jsme to také dělali (měli jsme smlouvy s Rüesch (byl pohlcen Travelexem), Citco (dnes Citfin), WallichFx (již neexistuje) a Divíškem). Vždy se nám podařilo dostat o pár haléřů pod prvotní nabídku a konkrétně Rüesch poté, co jsme začali smlouvat (když jsem přišel do firmy já ), tak šel i s těmi prvotními nabídkami velmi dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Tady se clovek dozvi veci! U KB me srali tak dlouho, az pohar pretekl. Zamiril sem k airbank (sporici + bezny maly) a parada (asi euforie po KB). Dalsi kroky povedou do FIO, takze jestli nekdo ma nejake baksisne za dusicky, necht mi napise, jinak pristi tyden provetram jejich web. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 FIO bohužel nic nedává. Akce mBank skončila, takže zbývá 300 + 300 (lovec + kořist) u Zuno a 150 + 150 u Equa (nebo 300 Kč pro tebe, pokud si půjdeš účet založit v Praze do Kotvy nebo v Ostravě do Fukušimy a řekneš heslo Kauflnad nebo Albert) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Jj, ja nasypal sedmimistnou castku na sporici do airbank a kazdej mesic me urok zahreje u srdce akorat mi ho kurwy furt snizujou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Dát do jedné banky víc než pojištěných 2,5 milionu? Tak do toho bych nešel. Raději to "rozházej" i do jiných bank. Stejný úrok jako Air má i Equa a Wüstenrot (tedy pokud nemáš doživotní bonus 0,2 % jako první klienti, já taky ), můžeš využít i záložny, které mají víc - MPU (2,3 %) a MSD (2,8 %). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 (upraveno) neboj, Patriku, i na to jsem myslel Upraveno 10. února 2013 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Vase problemy bych chtel mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Já bych chtěl místní znalce taky poprosit o radu. Můj kamarád má úspory něco přes 900k. Hledá nějaký účet, kde by ty peníze nechal dlouhodobě ležet a jednou ročně by si vybral úroky + nějakou částku k tomu. Prioritou je co nejvyšší výnos. A aby na ty peníze mohl sáhnout v případě nějaké nenadálé životní situace bez nějakých větších sankcí. Budu vděčný za nějaké tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 A říká mu něco investiční trojúhelník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se