Patrik Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu já mám možnost koupit eura za střed ČNB, lecky i lépe od kolegů z práce z ušetřených diet :). Takže kartou k eurovému účtu od Creditas platím i v jiných měnách (přepočítává cca kurzem karetní společnosti do EUR - banka tvrdí, že kurzem karetní společnosti, empirickým výzkumem na diskusním fóru jsme došli k závěru, že tam je drobná přirážka pár desetin procenta). Případně si můžeš koupit eura přes nějakou devizovku, od Vietnamců ve stáncích s trpaslíky u hranic, na Tank Ono, v Praze v arabských směnárnách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Já na nákup eura používám většinou Europlatbu. Kurzy nejsou úplně špatné a pokud koupím dopoledne a zadám, že chci eura na euroúčet v Creditas, jsou tam hned odpoledne. Funguje to i na eurový účet u Rajfky a Fio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Já používám na nákup € Exchange a jejich devizový nákup společně s RB. Eura mám během chvilky na účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu Tak jsem si vcera malem vydelal . Nastesti banka to zaregistrovala a zablokovala ucet driv, nez to stihli vycudit. Kazdopadne i pani na info lince rikala, ze podvodnici zas maji velmi vernej klon pravejch stranek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu Skoda, ze z toho obrazku nejak nechapu o co slo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu Predpokladam ze fake stranky creditas ctedltas.top 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu před 32 minutami, Harwey napsal: Predpokladam ze fake stranky creditas ctedltas.top Přesně. Tak samozřejmě to byla moje chyba, prostě jsem to v mobilu přehlídl. Kdyby banka nezasáhla, tak si můžu nadávat akorát sám sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Tak dnes jsem vyridil novy prihl. udaje a konecne/definitivne zkontroloval, ze nic neuteklo. Takze ok. Jen ty pacholci tam maji ty fejkovy stranky furt, dokonce jako prvni v poradi. Obvykle se jakykoli forme bonzovani vyhejbam jako cert krizi, tady jsem udelal vyjimku a bance to hlasil. Tvarili se ze jsou radi, ale stranky tam visi furt. Nicmene nevim, co to vlastne obnasi takkvejhle fejk smazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Proč myslíš, že je to fejková stránka, píšou tam, že jsou stavební společnost, ne banka.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Kolik stavebních společností má "Internetové přihlášení"? Já se omlouvám @Aetas, ale pokud téma nerozumíš, tak prosím nepřispívej. Kliknutí na odkaz tě provede přes několik domén až na podvodné stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Vidím, že jsi znalec. Tak když vidím stránku stavební společnosti a řeším banku, tak se nikam nehlásím, ne? Máš u nich projekt? Grafika je úplně jiná. Pokud by to vypadalo jako web Creditasu, tak OK. To může zmýlit, a bude zřejmě i podvod, .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu (upraveno) před 4 minutami, Aetas napsal: Vidím, že jsi znalec. Tak když vidím stránku stavební společnosti a řeším banku, tak se nikam nehlásím, ne? Máš u nich projekt? Grafika je úplně jiná. Pokud by to vypadalo jako web Creditasu, tak OK. To může zmýlit, a bude zřejmě i podvod, .... Jelikož většinu života pracuju v bankách a dost často se bavím s lidma, který za banku tyto problémy řeší a předcházejí jím, tak o tom vím poměrně hodně. Dost podvodů je založeno na využití nepozornosti. Návyků, které má většina uživatelů - kliknout na první nebo druhý odkaz z vyhledavače. Nejít přes ručně napsanou stránku a zkontrolovat certifikát ale klikat rychlostí blesku, kdy se řídíš pouze grafickou pamětí, kde v aplikaci / stránce kliknout. Lidé jsou dnes digitálně přetíženi a potřebují klikat rychle a ve zlomku vteřiny. A Warran je příkladem. Upraveno 25. listopadu uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Mě tahle diskuze docela zaujala. Kde se dá rychlostí blesku na té stavební stránce creditasct.com proklikat na přihlášení do nějakého falešného IB? Zkoušel jsem tři prohlížeče a nikde nic, co by připomínalo banku... V prvním postu ale warann posílal jiný odkaz ctedltas.top To už je jiná písnička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu @safi Presne tak. Ostatne sam jsem napsal, ze to byla primarne moje chyba z nepozornosti (kde hralo roli i uziti mobilu, kterej zrovna pro Creditas bezne neuzivam, bo tam nemam beznej probozni ucet). Nicmene jsou to podvodny stranky a nebyt zasahu banky, nejaky prachy asi byly pryc. Case closed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu (upraveno) před 6 minutami, tarmi napsal: Mě tahle diskuze docela zaujala. Kde se dá rychlostí blesku na té stavební stránce creditasct.com proklikat na přihlášení do nějakého falešného IB? Zkoušel jsem tři prohlížeče a nikde nic, co by připomínalo banku... V prvním postu ale warann posílal jiný odkaz ctedltas.top To už je jiná písnička... Hele sorry, moje chyba, ten prvni odkaz byl autenticky odkaz z historie. Tady (opet moje nepozornost, kdy jsem to znova uz nekontŕoloval, jen jsem videl, ze to neni banka ) ten druhy je dnes z prohlizece. Upraveno 25. listopadu uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Klikněte na ty tři tečky u fake odkazu a nahlaste, ať ty smějdy sundaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 2 minutami, warann napsal: V pohodě, já jen zasáhl, protože se tu rozjížděla debata o koze a o voze... Jinak jakous takous ochranou před tímto, je alespoň používání záložky v prohlížeči, pak se tě podsouvání odkazů šmejdy nebude týkat. Ale za sebe bych samizřejmě doporučil používání mobilní appky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 1 minutou, tarmi napsal: V pohodě, já jen zasáhl, protože se tu rozjížděla debata o koze a o voze... Jinak jakous takous ochranou před tímto, je alespoň používání záložky v prohlížeči, pak se tě podsouvání odkazů šmejdy nebude týkat. Ale za sebe bych samizřejmě doporučil používání mobilní appky. S tím já souhlasím, ale jak jsem psal, tohle není moje "běžná" banka, skoro tam nelezu a už vůbec ne v mobilu. Běžnou provozní banku mám v mobilu v appce a v PC v záložce. Tady byla spíš výjimečná situace, kdy žena chtěla vědět nějakej USD zůstatek a jelikož jsme byli v kavárně, tak jsem vlezl do mobilu a málem si pěkně naběhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Odkaz nahlášen na Google. Když nás to udělá více, tak je větší šance, že se tomu bude někdo z lidí skutečně věnovat. Občas sis říkám, že by ti podvodníci uspěli i v nějakém legálním business, protože být dobrý podvodník vyžaduje rozsáhlé znalosti od technologie, po psychologii, patterny chování, atd. Skoro si říkám, že by si vydělali více peněz tím, že by skládali identitu osob z neúplných dat z různých poskytovatelů služeb. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Zbytečná námaha. Blbců je na světě dost. A jak říká můj táta: "Nejvíc se vydělává na lidský blbosti." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se