Baker Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 V digoskach se vybec nevyznam, takze potrebuju poradit.Hledam hodinky s mericem kalorii, krokomerem, pripadne mericem tepu. Jo a taky by mely trochu vypadat, zadne ruzove barvy
Bert Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 V digoskach se vybec nevyznam, takze potrebuju poradit. Hlkedam hodinky s mericem kalorii, krokomerem, pripadne mericem tepu. Jo a taky by mely trochu vypadat, zadne ruzove barvy Proč krokoměr? EDIT: Bez krokoměru jsou dobrý sigmy, včetně uživatelského nastavení. Cena/ výkon bezkonkurenční. Mám, používám, takže mohu posoudit. Pokud bys chtěl kombinovat krokoměr, gps, počítač šlápnutí, a já nevím co ještě, pak nějaký straaašně složitý suunto.
Pavel K. Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Než jsem přešel na GPSku od Garmina, tak jsem na běhání používal Suunto T3c s footpodem. Měl jsem celou sadu running pack t.j. hodinky, hrudní pás a footpod. Po zkalibrování je přesnost měření vzdálenosti asi 99 %. Samozřejmě měří i spotřebu kalorií. Hodinky jsou decentní, žádná divočina.
redd Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Nejlepší sportestry na běhání podle mě dělá finskej Polar.Pokud GPS, tak Garmin Forerunner, ale to už je na mě dost divočina
David_B Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 V digoskach se vybec nevyznam, takze potrebuju poradit. Hlkedam hodinky s mericem kalorii, krokomerem, pripadne mericem tepu. Jo a taky by mely trochu vypadat, zadne ruzove barvy Tak to jsi mne teď pobavil, protože jsem teď řešil úplně stejný problém a vyřešil jsem ho nákupem Sigma PC 25.10 zde: http://www.hodinky-sport.cz/sporttestery/sigma-pc-25-10-sede Eshop naprosto v pohodě, rychlá reakce, bezproblémové jednání. Hodinky mi přišly dneska, takže jsem s nimi ještě nebyl běhat, ale zatím se to tváří v pohodě. Když jsem zkoušel měření tepu improvizovaně doma, tak vše fungovalo bez problémů. Kalorie to má, krokoměr si myslím je zbytečný. Zadáš tam svoje parametry (věk, váha) a pak ti bude samo ukazovat jestli jsi v zóně, kde spaluješ tuky Kdy spolu půjdem běhat?
onney Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Kamarád řešil něco podobného. Potřeboval je na běhání. Každý den uběhne děsnejch kilometrů. No a ten si nemůže vynachválit suunta. Vím, že k nim má spoustu příslušenství. Ale přesný typ nevím.
Bert Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Asi má tyto: Suunto T6d TRIATHLON PACK. Je to ten největší pack o Suunta. Tuším, že k tomu lze ještě přikoupit modul gps. Tak jak jsem psal dříve, zkrátka strááááášně složitý.
gas Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Ja se pose.ru, ostravsky usoun chce sportovat, to me po.ser me se ta lina jitrnica smeje, ze sportuju, nadava me do hubenouru a ma ze me srandu svet se v p.rdel obraci :D
marosh Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Já se k udivené reakci gase připojuji.Viktore, fakt jdeš do joggingu? To budeš polykat kilometry někde v Bělském lese nebo co? Nevěřím.
JanC Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 pro otce jsem zde na fóru nedávno kupoval Suunto T3c s hrudním pásem a gps podem. Po chvilce užívání a výměně baterie se to pěkně usadilo a je s tím spokojený. Má to ceklem dost funkcí, ale předně tedy měření tepu, vzdálenosti, kalorií, průměrné rychlosti, intenzita tréninku apod. Nevím jak to bude s výdrží baterií při všech zaplých podech, zkusím vyzjistit. Jinak hodinky samotné velice fajn, pěkné, přehledné a velikostně rozumné, že se nechají nosit i normálně.
vlasta66 Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 V digoskach se vybec nevyznam, takze potrebuju poradit. Hlkedam hodinky s mericem kalorii, krokomerem, pripadne mericem tepu. Jo a taky by mely trochu vypadat, zadne ruzove barvy http://en.item.rakuten.com/onemore/sbde001/
Baker Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Proč krokoměr? Protoze je jedna o indoor aktivitu, tam je mi GPS k nicemu.
Baker Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Než jsem přešel na GPSku od Garmina, tak jsem na běhání používal Suunto T3c s footpodem. O znacce Suunto vim, ale mel je kamarad a diky mekky plastum ty hodinky za ctvrt roku vypadaly hrozne, proto se ptam na alternativy.
Baker Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Tak to jsi mne teď pobavil, protože jsem teď řešil úplně stejný problém a vyřešil jsem ho nákupem Sigma PC 25.10 zde: http://www.hodinky-s...a-pc-25-10-sede Muzes je vzit s sebou na sraz, omrknu je nebo Ti mozna jeste zavolam drive- Kdy spolu půjdem běhat? Kdykoliv
Baker Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Ja se pose.ru, ostravsky usoun chce sportovat, to me po.ser me se ta lina jitrnica smeje, ze sportuju, nadava me do hubenouru a ma ze me srandu svet se v p.rdel obraci :D Pockej az zas prijedes ... Viktore, fakt jdeš do joggingu? Jo
eskimak Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Sigma je taka lacna nahrazka, niekto to chvali, iny zas zatracuje. Ak sa Ti nepozdavalo Suunto (co je podla mna prevedenim OK), tak Ti ostava len Polar alebo Garmin. Garmin ma vo vyssich radach pristrojov GPS za ktore by si asi zbytocne platil, pozri napr. Polar RS300 S1.
Pavel K. Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 O znacce Suunto vim, ale mel je kamarad a diky mekky plastum ty hodinky za ctvrt roku vypadaly hrozne, proto se ptam na alternativy. Tak já je měl po roce intenzivního používání (teda jen při běhání) pořád jak nový. Opačnou zkušenost mám s Polarem, tam řemínek, který byl součástí pouzdra praskal a hodinky vypadaly dost ošuntěle. I co se týká složitosti nastavování mě přišly Suunta víc friendly. Na běh byl volil jednoznačně Suunta s footpodem, nebo Garmina s GPSkou. Garmin už má i modely s GPS docela přijatelné velikosti. Navíc má Garmin třeba funkci virtualního partnera, která se mě docela líbí. Nastavíš si čas na určitou vzdálenost a pak máš na displeji dva panáčky (jeden představuje tebe) a závodíš s tím druhým. Zároveň ti to ukazuje v metrech ztrátu, nebo naopak náskok. Nahrávání trasy do map na netu je taky fajn. Navíc díky GPSce se dají využít i při jiných sportech - kolo,túry na horách apod. Teď mám práve Garmina Forerunner s GPS a maximální spokojenost. A to mám starší model s větším displejem protože už hůř vidím
Baker Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Asi uz tech Suunto skoncim, libi se mi tento model T3d. Jen ten footpod je skoro stejne drahej jak hodinky a WR 30m taky neni nic extra Mate nekdo tip kam na ne za lepsi cenu nez CR? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
David_B Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Asi uz tech Suunto skoncim, libi se mi tento model T3d. Jen ten footpod je skoro stejne drahej jak hodinky a WR 30m taky neni nic extra Mate nekdo tip kam na ne za lepsi cenu nez CR? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Viktore, nechci ti je vymlouvat, ale skorošvagr je má a tím jak jsou leské, tak vypadají jako dámské hodinky. A jestli budeš s během teprve začínat, tak budeš potřebovat jen dobré boty a odhodlání. Maximálně stopky, ostatní je pro začátek zbytečnost
Baker Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Viktore, nechci ti je vymlouvat, ale skorošvagr je má a tím jak jsou leské, tak vypadají jako dámské hodinky. No urcite se na ne zajdu mrknout, vyhovuje mi system zapinani. Ale na ty Sigmy se rad podivam. A jestli budeš s během teprve začínat, tak budeš potřebovat jen dobré boty a odhodlání. Uz jsem zacal a dobre boty mam. Vvypada to, ze me to bavi, s dobrejma hodinkama me to bude bavit jeste vic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se