Radimk Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Já se prostě fotit nenaučím..Ale aspoň jde poznat, že to jsou hodinky, ne?Poslední dobou naše oblíbená kombinace: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 2G nebo G2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Sorry za OT, ale co je to zač ty Baby G ? Nějak se mi nezdají, nikdy jsem to nikde neviděl... a mají nějaký divný fonty na displeji i okolo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 V 28. 3. 2011 v 11:49, 'Martz' napsal: Sorry za OT, ale co je to zač ty Baby G ? Nějak se mi nezdají, nikdy jsem to nikde neviděl... a mají nějaký divný fonty na displeji i okolo... géčka pro holky, Baby G, např. http://www.ehodinky.cz/hodinky-casio/baby-g-i15740/hodinky-casio-baby-g-bg-5604-5.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Jestli jsem to dobře pochopil, jde tady hlavně o párečky.... . Tak se taky přidám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Tak to me vazne fest pobavilo ... Zamerim se na Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Meistersiger single/hand... Vidim to poprve v zivote, tak jsem hned checknul jejich web. Hodne origos a urceni casu zrejme dostacujici. Kazdopadne jsem mel na chvili pocit, ze neco je i s tou moji RC Colou, co ji prave piju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 V 28. 3. 2011 v 12:25, 'Xpak' napsal: géčka pro holky, Baby G, např. http://www.ehodinky....-bg-5604-5.html Díky, zajímal mě ten model, značku Baby-G znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Tak jeden takovej letní pokus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 V 19. 3. 2011 v 21:31, 'mmako' napsal: Proč ne. Ale bude to trošku nepřehledné a není to úplně aktuální. Změny: on - mínus Rolex Datejust, Hamilton X-Copter, Grand Seiko, plus Rolex Explorer II. Ona - plus Rado Diastar no ty woe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 jedna včerejší s novým řemenem na pilotkách od Hejdíka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Na oživenie tohto vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 (upraveno) SNK621 a SCVS003, docela neodporující se dvojce Upraveno 8. listopadu 2011 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Tak tady jedden cvak z naší rodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 V 28. 3. 2011 v 16:26, 'Cyril' napsal: Jestli jsem to dobře pochopil, jde tady hlavně o párečky.... . Tak se taky přidám..... sice si to postoval hodne davno a este k tomu vo vyznamny den, ale mozem sa spytat - to su Airman 18ky tie mrnave? nebolo by foto na neznej ruke? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 V 21. 3. 2011 v 16:38, 'little_w' napsal: to znam Si nedáš pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Omluvte tragickou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Ta moja nema rada ty trpytivy zarivy veci, tak ma pruhledny. A k tomu jsem ji poridil zelvicku, at alespon v necem drzime znacku EDIT: sry resize Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Už jsem to sem na fórum před pár měsíci dával ... ale protože se tryskově blíží den, kdy se s přítelkyní zase po více než dlouhé době uvidím potřeboval jsem si Baby-G připomenout ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se