gougy Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Na kombinaci kravaty a polo shirt nevidím nic závadného.já jo, ale jsem moc konzervativní
Viktor Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Tak k polu triku už rači rovnou motejla Krátký rukáv u košile s kravatou je přípustný jen u pilotů (řidičů). "Anything other than this just looks retarded."
Martz Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 (upraveno) Pokud to v té Africe byly "kalhotové" bermudy, tak to nemuselo vypadat úplně hrozně, ne? OK, beru zpět, je to tragédie http://lookbook.nu/l...-favorite-color Hlavně ty polobotky bez ponožek Ještě jednu vypečenou Upraveno 21. března 2011 uživatelem Martz
JDenver Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 já jo, ale jsem moc konzervativní Někam se mi vytratila banda smajlíků a fotka. Bylo to míněno sarkasticky. Dnes nějak nemám den.
arnie2000 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Myslím, že je to stejné fópá jako bílé ponožky do mokasímů k obleku A to ja som videl na pumpe(kde som v tej dobe pracoval),ako manik,ktory by si mohol kupit cely okres,prisiel v S-classe v obleku minimalne od BOSSa,a hadajte,co mal k obleku obute? Sandale s bielymi ponozkami ,s kolegom sme okamzite opustili shop,aby sme sa mu nerehotali do ksichtu,chcel by som vidiet reakcie jeho obchodnych partnerov
Chumpus Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Pozor, krátkej rukáv je určitě přijatelnější než vyhrnutej rukáv...Ještě že u casual košile se vyhrnutej rukáv neřeší. Jinak totiž nechodím Cocktailky musí být vidět!
Milis Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Abyste se nezbláznili. Košile s krátkým rukávem se snad nemá nosit do saka, jinak je to v pohodě, i s kravatou. A poslední dobou uvažuju i vo těch plastovejch oranžovejch digitálkách k vobleku - začínám mít těchhle debilních umělejch pravidel po krk.
Potkan Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 (upraveno) A to ja som videl na pumpe(kde som v tej dobe pracoval),ako manik,ktory by si mohol kupit cely okres,prisiel v S-classe v obleku minimalne od BOSSa,a hadajte,co mal k obleku obute? Sandale s bielymi ponozkami ,s kolegom sme okamzite opustili shop,aby sme sa mu nerehotali do ksichtu,chcel by som vidiet reakcie jeho obchodnych partnerov Možná to měl borec v řiˇi stejně jako žokej Váňa... To co jednomu přijde jako vrchol nevkusu nebo okraj společenského chování může brát druhý jako svobodu.. Něco jako dodal Milis Upraveno 21. března 2011 uživatelem Topkan
Frantik Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Možná to měl borec v řiˇi stejně jako žokej Váňa... To co jednomu přijde jako vrchol nevkusu nebo okraj společenského chování může brát druhý jako svobodu.. Něco jako dodal Milis To jste spatne pochopili kluci, nikdo nikomu svobodu nebere. Naopak. Klidne se oblekejte s fantazii, ať je svět barevnější - pravidla jsou od toho aby se porusovala Takže na pohodu
boo-beek Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Tsss, pana Spacka a modni policii z Blesku na Vas, volnomyslenkari! Dneska jsem kvuli botam hledal dvacet minut cernej pasek a dalsi ctvrthodinu menil remen na hodinkach!
bandicoot Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 jsem v jedné africké zemi viděl vyšší management s kravatou a v bermudách tam je to i v souladu s etiketou a diplomatickým protokolem, právě kvůli klimatu
Hasňa Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Kazdy se muze oblekat jak chce a porusovat klidne uplne vsechna pravidla, o tom zadna. Ale pak se nesmi divit tomu, jak se na nej budou divat ti, kteri proste ponozky v sandalech a kratky rukav v obleku povazuji z buranstvi. Ti si zase svobodne muzou myslet, ze dotycny vylezl z beloruskeho statniho statku. Anilinove zelene digitalky na plese pratel mechanickych stroju je dobry for. Silonove ponozky v kozenkovych sandalech ne.
NIGHTinGALE Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Zeptám se zdejších módních expertů - jak je to se sponou do kravaty?Je to už out a nebo naprosto košer? Já mám spony rád, ale už je moc na lidech nevídám.
Donuts Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Tak nekoho se sponou jsem opravdu uz par let nevidel.
224477 Odesláno 22. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2011 jj, spona je out, podla mna to bol etalon 90tych rokov..
TomAnt Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Ako vravi moja draha, muz ma mat len dva sperky. Hodinky a zenu vedla seba
lib Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Ako vravi moja draha, muz ma mat len dva sperky. Hodinky a zenu vedla seba schvalne: troufl ses ji zeptat, jestli to musi byt zena vlastni?
bandicoot Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 ...taky jsi mohl říct: "výborně, půlku už mám splněnou..."
gougy Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 ... je dobré, že nezmínila snubní prsten
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se